Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben kefirin ipini salalı çok oldu he :KK70:

Ne güzel işte daha ne istiyorsunuz :KK53:

Bir dolma 30 kalori bir şey zaten :KK70:

Ben günlerdir yiyip yiyip buraya yazdığım içindir :KK70:

İşte o mantıkla çok kilo alıyor insanlar
Aman ziyan olmasın diyerek
Yani bırak olsun
Ha olmayacak kadar yapılsa veya saklansa kapta daha iyi
Ama ziyan olacak diye kendini zorlamanın sonra onları yağ olarak vücuda katmanın da anlamı yok
bugün sabah 100 ml içtim ml gram işinede geri önüyorum bu arada .. beni o kurtarır artık

Kızlar dukan birası diye birşey var baya bi etkili 750ml su da iki tatlı kaşığı yeşil çay demlenecek sonra içine 200ml maden suyu ve yarım limon sıkılacak kahvaltıdan sonra gün boyu içilecek ben İsveç le birlikte bunuda yapıyorum yorumları okudum intgmda çok güzel yorumlar var

pazar evet ya akşama doğru yesem şahane olaarrr:KK9::KK9::KK9:

aldın mı tatilde kilo aldın mııı:sus: kışa doğru beraber gireriz listeye :KK50:

bendeee özledim bendeeee:KK75: ama hafta sonu bende pek yoktum buralarda :KK53:

olmadı o ev bebeğim başka bakıyoruz ama bulamıyoruz:silah:

maden suyu limon yeşil çay :KK69: duymuştm bunu da denemedimdi :KK69: sen bi dene bakim işe yararsa yaaprm bende bayram üstü :KK71:
Evet bende ictim daha once bana gore igrenc bisey :kusmuk: midem kalkmisti falan

Iki kg almsm 2 haftalik tatilde :dua: 1 ini verdim 1 kaldi. Listeye aynen kisin beraber gireriz simdilik sadece grupla ilgilenicem.

bugünden başlaman erken olmaz mı ki:anne:

bencdde neyin ne odlugunu biliriz:halay:

Yok ya haftada 2 gün yaparım bunu sonra 2 gün normal kalori 2 gün de fazla yaparım geri kalan 1 güne de bakacağız artık bakalım :ıslık:

bende tam bilmiyorum kuzu ya hayırlısı o değilmiş demek kiii başka buluruz inşallahhh:dua:

yumurta da sucukta cok severim ben şahsen :KK53: ama bikaç gündür recele sardım sabahları reçelli ekmek yiyorum:sus:

İnsan zayıf ve mezun olunca tabi yiyor öyle şeyler :silah:

Evet bende ictim daha once bana gore igrenc bisey :kusmuk: midem kalkmisti falan

Iki kg almsm 2 haftalik tatilde :dua: 1 ini verdim 1 kaldi. Listeye aynen kisin beraber gireriz simdilik sadece grupla ilgilenicem.
bence iyi ya cok almamşsn :dua::dua::dua:
tm dır beraber şeederikkk ben önce takıma tekrar kaptn olurum belkilim düğünden sonra sonra listeye girerim :KK53::KK53:

Neden olmadı ki ya ev

Evet alttan alttan işlemişimdir sana onu :KK70:

Yumurta............................................................ artık görmek dahi istemiyorum

Ben karbonhidrat insanıyım bence :KK70:

Neler yedin bugün bakalım ben de az yiyeceğim şok yapıyorum birkaç gündür kalorisi az ama değişik şeyler yedim korku kapladı :deli:
evet suan bide 6 lara yaklasma durumun var ozaman panik korku hersey oluo:D bugün daha tek sabah bi aktivia yedim baskada birsey yemedim, sonra öylen sandwich yicem tahilli ekmekden aksamda bisey yemeden gecistirmek istiyorum sen neler yedin canim?

evet suan bide 6 lara yaklasma durumun var ozaman panik korku hersey oluo:KK70: bugün daha tek sabah bi aktivia yedim baskada birsey yemedim, sonra öylen sandwich yicem tahilli ekmekden aksamda bisey yemeden gecistirmek istiyorum sen neler yedin canim?

Ben de bir dilim hellim peyniri yedim öğleyi geçiştirip akşam da hafif yemek istiyorum aralarda türk kahvesi, kayısı falan öyle şeylerle geçiştireceğim bugünkü kalori düşük olsun istiyorum :silah:

Ben de bir dilim hellim peyniri yedim öğleyi geçiştirip akşam da hafif yemek istiyorum aralarda türk kahvesi, kayısı falan öyle şeylerle geçiştireceğim bugünkü kalori düşük olsun istiyorum :silah:
anladim canim yaparsin sen azimlisin harika bi sonucla gelirsin cumaya suan kac kilodasin?

evet bu hafta 69 68 arası bir hedef vr bakalım ama şişlinliğim var onu atmaya çalışıyorum var mı senden farklı bir öneri kimyon ve yeşilçay karışımı içiyorum
anladim canim bendede var siskinlik ben vanillavin önerdigi maydonoz suyunu yapiyorum sanki iyi geldi gibi baskada bi karisim denemedim hic, bazilari sabah sicak suya limon katip icin diyolar hem ödeme iyi geliomus hemde wx sorununa ama hic denemedim

anladim canim yaparsin sen azimlisin harika bi sonucla gelirsin cumaya suan kac kilodasin?

69.8 canım sen kaçsın bakayım :sinirli:

tuzlu peynir ne kız kaynamış peynirler oluyor örgü gibi ondan mı ?

1 dilim hellim kızartmış annem ama bir tuzluydu ki sorma bu ilaçlarla ödem tutar yoksa bu bugün suya abanıcam:110:

Back
X