Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet kizlar,

sabah kahvaltisinda bi aktivia yedim meyvelisinden bi kahve sonrasinda
Öglen peynirli sandvich tb ekmeginden
aksamda ne yicem daha bilmiyorum bugün isden cikmam 7 yada 8 olcak galiba o yüzden bisey yemem diye düsünüyorum, yani bisey yemem dediysem yemek tarzi bisey yemem belki bi ygurt yada meyve olabilir
oooh menüler yine yerlerdeeee azar azar yemeye başlamışızzzz

evet kizlar,

aksamda ne yicem daha bilmiyorum bugün isden cikmam 7 yada 8 olcak galiba o yüzden bisey yemem diye düsünüyorum, yani bisey yemem dediysem yemek tarzi bisey yemem belki bi ygurt yada meyve olabilir
:KK12:

evet kizlar,

Isyerınde bısıler atıstırma ımkanın yok mu hıc
Cnm

evet kizlar,

Kız activia çok az geldi peynirli tb sandwich olabilir ama o da kuru bir şey şöyle bir sulu yemek olsaydı güzel olurdu akşam da bir bardak süt falan iç en kötü yoksa çok az yediklerin metabolizma ters teptirmesin açlık psikolojisine girip

oooh menüler yine yerlerdeeee azar azar yemeye başlamışızzzz
evet dört gün baya düzensiz yedim ne yalan söylim iyice tersim döndü:) simdi acil durum planimi yapiyorum cumaya eksilerdeyim yine:D ben anladim normal yiyerek zayifliyamiyorum ben söyle ac ac gezmem gerekiyoki zayiflim:) kizlarin yazdiklarini yesem ben hala daha 76 larda gezio olurdum:D simdi hemencik bi verim gitsinde kurtulim yeni hedefler koycam daha, ozaman ama daha normal menülerle ilerlerim cünki 68 sabitledimmi gerisi yavas yavas gelsede olur bidaha:D

Bende bu sabah iki taze kayısı 1.5 dilim kepek ekmegi 4 zeytin azıcık da peynir yedim öğlen bir kayısı yarım dilim kepek ekmeği yarım tabak fasülye yedim akşama da bir tabak taze fasülye yiyip bitirmeyi planlıyorum belki yanına yoğurt yerim bir kase de

Kız activia çok az geldi peynirli tb sandwich olabilir ama o da kuru bir şey şöyle bir sulu yemek olsaydı güzel olurdu akşam da bir bardak süt falan iç en kötü yoksa çok az yediklerin metabolizma ters teptirmesin açlık psikolojisine girip
evet canim az oldu ama 4 gün biraz fazla kacirinca bugünde ters sok yapim dedim:) kaptanlarimiz duymasin:D

Bende bu sabah iki taze kayısı 1.5 dilim kepek ekmegi 4 zeytin azıcık da peynir yedim öğlen bir kayısı yarım dilim kepek ekmeği yarım tabak fasülye yedim akşama da bir tabak taze fasülye yiyip bitirmeyi planlıyorum belki yanına yoğurt yerim bir kase de
Bence yogurt eklemelısın
Corba yok
Ekmek yanı tahıl grubunda az

evet dört gün baya düzensiz yedim ne yalan söylim iyice tersim döndü:) simdi acil durum planimi yapiyorum cumaya eksilerdeyim yine:KK70: ben anladim normal yiyerek zayifliyamiyorum ben söyle ac ac gezmem gerekiyoki zayiflim:) kizlarin yazdiklarini yesem ben hala daha 76 larda gezio olurdum:KK70: simdi hemencik bi verim gitsinde kurtulim yeni hedefler koycam daha, ozaman ama daha normal menülerle ilerlerim cünki 68 sabitledimmi gerisi yavas yavas gelsede olur bidaha:KK70:
evet dogru cok abarttıysan bi şoklama yapman şart ama sürekli devam ettirme kuzu sonra veremezsn bi süre geçince vücudun alısır az yemeye kilo veremezsn bide azıcık abarttın mı hemen alırsın geri:eek:

bencede yaaaaa :ruh: yogurt salata ayrn cacık fln ekle işeyler

Bence oyle yapma cnm ya
Ye tam olarak ama saglıklı yıyecekler ve ıdeal mıktarda
aslinda cok haklisin canim menülerimi düzeltmem lazim, benim burda öglenleri sulu yemek yeme sansimda yok tek salata yiyebilirim almanlar ögle yemeginde genelde kuru seyler terci ediolar anca et oluo kizartma gerisi hep makarna pizza tarzinda, yani yemekler cok harika ama diyetlere uygun degil. Zaten kilolarimda bu ise baslayip kantinde yemekden geldi:)

evet dogru cok abarttıysan bi şoklama yapman şart ama sürekli devam ettirme kuzu sonra veremezsn bi süre geçince vücudun alısır az yemeye kilo veremezsn bide azıcık abarttın mı hemen alırsın geri:eek:
evet tatlim haklisin cumadan sonra söz normallesecek menülerim yine:D

evet kizlar,

mevsim salata yap yanına 1 bardak ayran salata içine de peynir koy beyaz peynir yağ oranı düşük oldu işte sağlıklı ve pratik bir menü

yanına 1 bardak ayraan yda yoğurt bencede

Back
X