Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslinda cok haklisin canim menülerimi düzeltmem lazim, benim burda öglenleri sulu yemek yeme sansimda yok tek salata yiyebilirim almanlar ögle yemeginde genelde kuru seyler terci ediolar anca et oluo kizartma gerisi hep makarna pizza tarzinda, yani yemekler cok harika ama diyetlere uygun degil. Zaten kilolarimda bu ise baslayip kantinde yemekden geldi:)
Mesela salata üzeri et ya da peynır diyete cok uygun :)
Alman'lara bak sen :)
Senın bu az yemen fayda etmez gecıcı kılo verırsın
Yarın kı menunu dusun, guzel ve tam olsun

mevsim salata yap yanına 1 bardak ayran salata içine de peynir koy beyaz peynir yağ oranı düşük oldu işte sağlıklı ve pratik bir menü
evet o olabilir aslinda esime biseyler hazirlarim garibim kac zamandir evde dogru düzgün yemek pismedi iyi sesini cikartmio:D onda yemek hazirlayip yanina salata yapar kendimde salatayi yerim

evet o olabilir aslinda esime biseyler hazirlarim garibim kac zamandir evde dogru düzgün yemek pismedi iyi sesini cikartmio:KK70: onda yemek hazirlayip yanina salata yapar kendimde salatayi yerim
ne yemek yapacaksın .. dün bamya yaptım ben ve kalorisi çok düşükmüş 2 servis kaşığı ile doydum yanına 4 yk yoğurt varsa bamyan at düdüklüye 20 dk hazır yemek

Mesela salata üzeri et ya da peynır diyete cok uygun :)
Alman'lara bak sen :)
Senın bu az yemen fayda etmez gecıcı kılo verırsın
Yarın kı menunu dusun, guzel ve tam olsun
evet salata iyi oluo canim olmadi evde yapip getiririm yanima, ya aslinda herkez öyle dio ama bendede tek öylesi gercekten ise yario yani bugüne kadar verdigim kilolar hep az yiyerek gitti ve sonrasindada cok sükür senelerce geri gelmedi, taki 2015 yilina kadar:D, seneler önce 87 den 59 düstüm (boyum 1.79 buarada) sonrasinda kendi istegimle 64 cikip orda kaldim hep yani oynasa oynasa 1 yada 2 kilo oynadi hep güzel yememe ramen, ama dedigim gibi bu ise basladikdan sonra kantinde yiye yiye eee eve gidincede anne yapiodu ev yemekleri falan fila bi sene icinde 64 den 79 ciktim:(

evet dogru cok abarttıysan bi şoklama yapman şart ama sürekli devam ettirme kuzu sonra veremezsn bi süre geçince vücudun alısır az yemeye kilo veremezsn bide azıcık abarttın mı hemen alırsın geri:eek:

bencede yaaaaa :ruh: yogurt salata ayrn cacık fln ekle işeyler
Yoğurt iyidir :KK53:

ne yemek yapacaksın .. dün bamya yaptım ben ve kalorisi çok düşükmüş 2 servis kaşığı ile doydum yanına 4 yk yoğurt varsa bamyan at düdüklüye 20 dk hazır yemek
evet bamya cok iyi o bakimdan canim, vallah evde mantarim var bozulmadan ondan bisey yapim diorum ama daha tam karar veremedim, bi esime sorcaktim özel istedigi bisey varmi diye yoksa kafama göre takilcam;D

evet bamya cok iyi o bakimdan canim, vallah evde mantarim var bozulmadan ondan bisey yapim diorum ama daha tam karar veremedim, bi esime sorcaktim özel istedigi bisey varmi diye yoksa kafama göre takilcam;D
mantarı bayağıdır yemiyorum bende aklıma getirdin bende yapayım bu hafta

Back
X