- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #220.501
Anneme uğradım dolma yapıyordu kendimi çok tebrik ederekten eve goturmemeyi başardım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim canim nezaman bitio izni? neler yaptiniz tatilde? iyim bende canim iki gün izinliydim bende calismadim bugün basladim yine iseİyyim canim esim yıllık izne ayrılmışti gelemiyorum hic sen nasilsin napiyosun![]()
Valla çok iyiymişbizimkiler sağlıklı yerler içerler
bizede sağlıklı ne varsa ondan gelir
![]()
oooo büyük basari:) orda yedinmi peki?Anneme uğradım dolma yapıyordu kendimi çok tebrik ederekten eve goturmemeyi başardım![]()
![]()
![]()
Bir kez daha alıntılayalım herkesler görsün![]()
Guzelllllklima var az ter attım o da yolda yürüdüğüm kadar yaımda her zaman yedek kıyafet vardır bluz iç çamaşarı çorap onlardan fayda sağlayacam
mantarli omlet yapabilirsiniz super oluyo peynirde olur az kasarda olur kizgin tavada misssonu şekerpancarıda demişti diyetisyende ama yumurta ve mantar nasıl olcak
Yemedim tabikisi pişmemişti çünkü pişmiş olsa da yemezdim.. çiğ götürüp pişirip yicektik ama almadımoooo büyük basari:) orda yedinmi peki?
Bekliyorum seni dedikodu varsa anlat hemencecikHee geleceyimm bol boll inşallah![]()
Ayy hazır yemek hemideee valla çok merak ediyorum kuzuuuuAnneme uğradım dolma yapıyordu kendimi çok tebrik ederekten eve goturmemeyi başardım![]()
![]()
![]()
Hafta sonu artık
Guzelllll
mantarli omlet yapabilirsiniz super oluyo peynirde olur az kasarda olur kizgin tavada misss![]()
Abovv o Nasıl bir çaprazlama genetik olarakEvet bence de artık
Benim Annem de 1.1.50 babam 1.60 kardeşim 1.75 nasıl olduysa
Hadi inşallah artık![]()
Vardı da gelmiyo o bi ce dedi gittiii
He süt ü çok sever kendisi de bi dikiş te 1 litre içiyo bende severim de bana kalmadı hiçAbovv o Nasıl bir çaprazlama genetik olarakya da çok iyi beslemişler kardeşini
![]()
Vardı da gelmiyo o bi ce dedi gittiii
He süt ü çok sever kendisi de bi dikiş te 1 litre içiyo bende severim de bana kalmadı hiç![]()
He o büyüsün de olsunduOlsundu
![]()
Bnm isveçler hep böyle çaylı kahveli oluyor şekersiz kalorisi yok![]()
NutellaAaa yemeeyyiinnnn
Ozellikle sennnn@poncikbirgelincik
Kızlar tavuk göğsünde ki protein i görünce şok oldum 150 gram da 34 gr protein varmış yag oranı da 1.34 gibi bisi
Bugünlük protein alımım 58 yağ 23 oha istesem tutturamazdim bu şekilde
Sabah
1 omlet 93 kalori
30 gr kadar süzme peynir 67 kalori
1 dilim ekmek 68 kalori
100 ml yaban mersinli kefir 79 kalori
Ara
Gold nescafe 1 çy bardağı
Öğlen
150 gram kadar tavuk göğsü ızgara 165
50 gr kadar lavaş fırından alınanlardan 119
220 ml ayran 75
Ara
Yok
Akşam
281 gr bamya 121
300 ml ayran 112
Toplam kalori 899
Protein 69.93
Karbonhidrat 76.14
Yağ 35.15
Akşam ara yapabilirim proteinden zengin birşey gelirse aklıma
Koca bir kase salatalık salata sı içinde bir soğan bir domates az zeytinyağlı bir dilimcik salam