- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #220.521
kızlar bugün gerçekten talihsiz Bi gün geçirdim yani diyet açısından her şey çok güzel gidiyordu ki ....
Sabah 8.30 da kalkmayı başardım limonlu suyumu içtim 3 kaşık falan yulaflı Müsli ve yarım yağlı sütle kahvaltımı yaptım
Sabah ara öğünümde çeyrek yeşil elma yedim
Öğle yemeğimde bir buçuk dilim tam buğday ekmeği ve menemen yedim iki çatal peynir aldım
Sonra dışarı çıkmak zorunda kaldım . garsonun yanlış anlamaları sonucu fuse tea içtim .
Öğle ara öğünüm de o olmuş oldu
Akşam
soslu döner yedim ayran ve salata eşliğinde malesef babamı kıramadım
Sonra karpuz ve yeşil çay
Bugün çok hareket ettim ve gelince 3 mil Leslie yaptım hala da spor yapacağım an itibariyle 600 kalori yakmış oldum 700 yapmayı planlıyorum aldığım kalori 1400 :/
Sabah 8.30 da kalkmayı başardım limonlu suyumu içtim 3 kaşık falan yulaflı Müsli ve yarım yağlı sütle kahvaltımı yaptım
Sabah ara öğünümde çeyrek yeşil elma yedim
Öğle yemeğimde bir buçuk dilim tam buğday ekmeği ve menemen yedim iki çatal peynir aldım
Sonra dışarı çıkmak zorunda kaldım . garsonun yanlış anlamaları sonucu fuse tea içtim .
Öğle ara öğünüm de o olmuş oldu
Akşam

Sonra karpuz ve yeşil çay
Bugün çok hareket ettim ve gelince 3 mil Leslie yaptım hala da spor yapacağım an itibariyle 600 kalori yakmış oldum 700 yapmayı planlıyorum aldığım kalori 1400 :/