Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün aksam esim benden pastirmali sandwich istedi yaptim amaaa kendim tabikide yemedim sadece tadina bakmak icin bi isirk aldim okadar.
Kendim kavun yedim bi dilim tb ekmegi ve malesef Kücük bi dilim pastirma yemis bulundum.
Ama Sabah fazlaligimi atmis bir sekilde uyandim:D bugün ac gezme planim var yani öglenden sonra birsey yemek istemiyorum:)

dün aksam esim benden pastirmali sandwich istedi yaptim amaaa kendim tabikide yemedim sadece tadina bakmak icin bi isirk aldim okadar.
Kendim kavun yedim bi dilim tb ekmegi ve malesef Kücük bi dilim pastirma yemis bulundum.
Ama Sabah fazlaligimi atmis bir sekilde uyandim:KK70: bugün ac gezme planim var yani öglenden sonra birsey yemek istemiyorum:)
ay olur muymş öyle kııızzz :bicak::bicak:
kuzu keşke detoks suyu fln hazırlayaydn kendine hani su smoothie denen şeylerden :KK53:

Cnm doyuyorum aklim peynirlerde kaliyor sadece
Dun ayran ictim yine kopurdu kakasi oglanin
Ceviz badem vs yemeye cekiniyrm onlard alerjik, ilk oglum alerjı olmuştu
Bide sutumde sikinti yok gibi cok sukur
jambon tarzı birşey eklesen yine alerji yapıyor mu bebekte .. annelik zor zanaat ...

Ama Sabah fazlaligimi atmis bir sekilde uyandim:KK70: bugün ac gezme planim var yani öglenden sonra birsey yemek istemiyorum:)
küçük dilim pastırmadan birşey olmaz kuzum.... ya ben onu ypmıyorum a kalori alıyorum ama aç gezemiyorum

4.gün kahvaltı bir fincan şekersiz türk kahvesi bir küp şeker yerine iki gün kurusu ve bir etimek

Eklentiler

• IMG_20170727_095717.webp
    IMG_20170727_095717.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 33
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar 1 saat yürüyüşü mu yaptım 15 dakika ip atladım ama ağırlık çalışamadım bugün .cuma günü için çok sabırsızlanıyorum ilk cuma m olacak ama cuma günü buraya yazmak zorunda olacağım için bana çok motivasyon kaynağı oluyor iyiki katılmışım gruba sizlerde yediklerinizi yaptığınız sporları ve verdiğini z kiloları yazınca insan yalnız olmadığını birilerinin başardığını bu yüzden kendisininde başarabileceğini anlıyor buna inanıyor coook güzel burası hepinizi sevdim inşallah hepimiz bu haftaki hedefimize ulaşırız

Daha ne kilolar vereceğiz bak gör sen :spor:

Tavuk göğsü deyince sütlü tatlı zannedip sevinen bi benimdir heralde :dondurma:

Ben varım :olamaz:

Velvette Velvette kuzum sende tatlı sanmadın dimi :KK70:
Kubar aklıma tatlı sanilacagi gelmemişti: D :KK70: canım istedi şimdi

Ben öyle sanmıştım da sevinmiştim :110::KK70:

Canimmm bende ozledim sizi hepiniziii:KK200: ama beni ozleyen bi tek sen varmissin:bicak::bicak:

Nasıl gidiyor eğleniyor musun :KK16:

menün cok güzel canim am bi diyet menüsü, aksam biseyler yedinmi?

hellimin kalorisi nekadar cokmus doyurucu birseymi bari?
gerisi cok güzelbi sabaha taktim sua:KK70:

Sorma masum duruyor ama değil yarısını yiyince aklıma geldi bakmak :D
Çok doyurucuydu acıkmadım hiç öğlene kadar :oha:

ay olur muymş öyle kııızzz :bicak::bicak:
kuzu keşke detoks suyu fln hazırlayaydn kendine hani su smoothie denen şeylerden :KK53:

Onlar detoks muymuş ben de 11 gibi kahveli muzlu smoothie içeceğim :sus:

Bugün erken kalktım bakalım evrak işlerine başlayacağım öğleden sonra
Gideyim fotokopilikleri halledeyim
Bir de vesikalık çektireyim
Yavaş bir giriş yapayım :KK53:
Yakın mıyız cuma hedeflerine?

Back
X