- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #220.761
yanında yicek birşey varsa çok kötü o zaman dibine kadar yersinben doydumda can sıkıntısına yiyebilirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanında yicek birşey varsa çok kötü o zaman dibine kadar yersinben doydumda can sıkıntısına yiyebilirim![]()
Mesela yumurta 2 olabilir doyuruculuk acisindan , tabaginda domates de olabilirdi yesillikk olmaliydi.Doyuyorum cnm
Sut ve kuruyemis alerjen
Ne onerirsin ?
esine katiliyormmmmGezerken yine defaktoya girdim dur didim bi kot deneyim kac beden oluyo26 yırtık bi kot denedim bol geldi
bide siyah kot denedim onda da 26 beden tam oldu
spor harika bisey
@Vanillav kuzum eşim az daha kilo verirsen hasta gibi duracaksin bu kilonu koru yeter diyocevremdekilerden de cok eleştiri aldim galiba ben 52 53 arasi gidip gelsem iyi olcak
liseden ayrilcam ben
![]()
Burdaymmmmmmmm
evet kahve yanına da varsa kayısı incir fındık fıtık ye azıcıkkkyanında yicek birşey varsa çok kötü o zaman dibine kadar yersinkahve içicem belki bastırır
Ben cok acıkırsam yogurdu seciyorum sütü gece icmeemmmBen de geceleri acıkınca yoğurt, süt falan yiyerek kendimce kalori almadığımı düşünüyordum önceden
Kafalara bak
![]()
Haa iyi barim acik eli yüzü düzgün bi ev bulunca yapiş o zamankız yoook en fazla 2 sene oturcaz sonra rabbim nasip etsinn kendi evimizi alcazo üzden pek takmıyorm ben yani
acur ne ola ki
olaaa ne diiiyseennn
![]()
40 dk olmus kuzum yedin mi biseykızlar ben doymadım ne yesem bilemedim meyvede yok markette taze
acaba beslenmenle mi alakalı canımBenim çok kötü mide bulantılarım başladı hiç yemek görmek istemiyorum sizde hiç böyle bişey yasadinizmi
Sonra neden kilo veremiyorum diyo bazilariAynen aynen minnacık şeyi yiyiyorsun bütün diyet gidiyi![]()
Mesela yumurta 2 olabilir doyuruculuk acisindan , tabaginda domates de olabilirdi yesillikk olmaliydi.
Oglenleri mutlaka meyve tuketiyorsundur not duseyim dedim :)
esine katiliyormmmm
bende öyle diyorumda nişanlım ısrarla düzgün güzel yeni çarsı içi ve uygun ev peşindeHaa iyi barim acik eli yüzü düzgün bi ev bulunca yapiş o zaman![]()
Oooo inşallah bulur ne diyek ahahahhbende öyle diyorumda nişanlım ısrarla düzgün güzel yeni çarsı içi ve uygun ev peşindebulursan haber ver dedim bende en son
![]()
zor gibi be bizim burası suriyeli doluOooo inşallah bulur ne diyek ahahahh![]()
Bizim buralarda oylezor gibi be bizim burası suriyeli doluevlerden de cıkmıyolar anam bütün ev sahipleri aynı seyi diyo suriyeliyi cıkarsak ah diye dert yanıyolar
![]()
Hani nirdesinBurdaymmmmmmmm
yanımd birey getirmedim bugün yemeyim diye aşağı inersem de b.m var rezil şeyler istiyor canım bulaşmamak için inmiyorum ..akşama sesim çıkmazsa ruhuma okursunuz artık bişilerevet kahve yanına da varsa kayısı incir fındık fıtık ye azıcıkkk
bn yemem başladm mı duramam biliyorm o yüzden yemek yok su içmek var![]()
İki yumurta fazla sankiMesela yumurta 2 olabilir doyuruculuk acisindan , tabaginda domates de olabilirdi yesillikk olmaliydi.
Oglenleri mutlaka meyve tuketiyorsundur not duseyim dedim :)
esine katiliyormmmm
yumurta 1 tanesi 93 kalori yediklerinin gramını bilmiyorum ayrıca google yazarsan kalori cetveli diye hepsini hesaplarsınsabah 2 yumurta salata bir kase yoğurt ve yeşil çay
Öğlen bir bardak tarçınlı süt bir büyük elma
Akşama patates haşlayıp baharatlayacagim yanınada bi porsiyon salata kaç kalori alıyorumdur sizde tahminen