- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #220.781
hayır sekersiz kahve içiyorum uzatıyorum da ağzım dolu kalsın diye40 dk olmus kuzum yedin mi bisey![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır sekersiz kahve içiyorum uzatıyorum da ağzım dolu kalsın diye40 dk olmus kuzum yedin mi bisey![]()
naapcan işteBizim buralarda oyle![]()
ayy size noldu bugün döküldünüzyanımd birey getirmedim bugün yemeyim diye aşağı inersem de b.m var rezil şeyler istiyor canım bulaşmamak için inmiyorum ..akşama sesim çıkmazsa ruhuma okursunuz artık bişiler
Ogle yemek yok musabah 2 yumurta salata bir kase yoğurt ve yeşil çay
Öğlen bir bardak tarçınlı süt bir büyük elma
Akşama patates haşlayıp baharatlayacagim yanınada bi porsiyon salata kaç kalori alıyorumdur sizde tahminen
En iyisini yapmisinhayır sekersiz kahve içiyorum uzatıyorum da ağzım dolu kalsın diye![]()
Ayy hee şükür kendimize ödüyoznaapcan iştesizin eviniz var cok şükürde kira derdiniz yok cocukla zor olurdu öyle
şimdi en azından kendinize ödüyonuz millete değil 3 5 sneye siizin olcak
oysa biz
ayy size noldu bugün döküldünüz![]()
Canim yulaf ezmesi cok tok tutuyo kahvaltilarina ekleyebilirsin ekmek yerine mesela yulaf ezmeli omlet yapabilirsin yada bir dilim ekmek yeyip yumurtana yine 1 kasik yulaf atabilirsin lifli oldugu icin tok tutacaktirİki yumurta fazla sanki
Ama yesillik koyacagim yarin cnm
Domates erken saatte nedense midemi bulandırıyor:)
Henüz 45 günlük :)canım hoşgeldin yeni doğum derken bebişin kaç aylıkk
Geldmmmm gittinmiiHani nirdesingessaneee bekliyom
birazdan gocam isten gelecek ben gidecem
![]()
ne icin fazla ? Zayiflamak acisindan mi? Yoksa senmi sevmiyosun? Zayiflamak acisindan soyluyosan fazla degil bizzat test edilmistirİki yumurta fazla sanki
Ama yesillik koyacagim yarin cnm
Domates erken saatte nedense midemi bulandırıyor:)
amiiinn amiinn kuzummmAyy hee şükür kendimize ödüyozAllah herkese nasip etsin inşallah
kiralar cok yuksek yaa insan uzuluyo giden paraya
ossun yeni evliyken bizimde yoğudu sizinde olur inşallah
![]()
oooow canım daha cok erken sakın diyet türü şeylere yönelme :) beslenme konusunda fikir vericektir deneyimli annelerimiz ama sen az yiyim türü şeyler yapmaHenüz 45 günlük :)
Bilmiyorum bitki çayı fazlamı tuketiyorum ondan olabilirmi aceba günde 2 bardak yeşil çay bi bardak deve gözü bir bardakta farklı bi çay var çarşımdan almıştım ayda 3 kilo verdiren çay diye satılıyordu bide onu içiyorumacaba beslenmenle mi alakalı canım
Tamam canım teşekkür ederimyumurta 1 tanesi 93 kalori yediklerinin gramını bilmiyorum ayrıca google yazarsan kalori cetveli diye hepsini hesaplarsın
Yok canım 2 öğün besleniyorum öğlenleri acıkmıyorumOgle yemek yok mu
Bilmiyorum bitki çayı fazlamı tuketiyorum ondan olabilirmi aceba günde 2 bardak yeşil çay bi bardak deve gözü bir bardakta farklı bi çay var çarşımdan almıştım ayda 3 kilo verdiren çay diye satılıyordu bide onu içiyorum
tamam canim anladim en önemlisi kendini rahat hissediosan bence rakamlara takilmamak lazimhalletsin tabi canııım sende yat
ben muhtemelen 58 le fln giriş yaparım listeye yine 55 lerde kalırım
bakalım 2 ev daha varmş biri onların arka sokaktaymş istemedimdiğerinin yerini bilmiyoz bi öğrensinde ona bakcaz sıkıldm iyice
yok kuzu 54.7 ile 55.1 arası gidip geliyorumama herkes zayıfsın diyo bende pek ugrasmıyorm açıkcası
![]()
o neymis ya ne dertleri varmisda bunlari yapiolarmis;BDVye girince psikolojim bozuluyor
Yüzüne çiş süren mi ararsın sperm süren mi yoksa böcek mi![]()
Ya bu nedir demek istiyorum![]()
akşam dayanırım kuzum iş çıkarırım kendime kitaplarımı dökerim spor yaparım toparlarım sıkıntı yok şuan da defterleri döküyorum mükelelflerin açlıktan karıştırmışım başkasının defterine başkasını yazdırmışım iyi miEn iyisini yapmisinama aksamaca dayanabilcen mi kiz
![]()
Hem iki tane tuketebilme acisindan, hem ogun fazlalığı acisindan hemde bebege dokunma ihtimali acisindan :)Geldmmmm gittinmii
ne icin fazla ? Zayiflamak acisindan mi? Yoksa senmi sevmiyosun? Zayiflamak acisindan soyluyosan fazla degil bizzat test edilmistir![]()