Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizim buralarda oyle:ruh:
naapcan işte :D sizin eviniz var cok şükürde kira derdiniz yok cocukla zor olurdu öyle :110: şimdi en azından kendinize ödüyonuz millete değil 3 5 sneye siizin olcak
oysa biz :ruh:
yanımd birey getirmedim bugün yemeyim diye aşağı inersem de b.m var rezil şeyler istiyor canım bulaşmamak için inmiyorum ..akşama sesim çıkmazsa ruhuma okursunuz artık bişiler
ayy size noldu bugün döküldünüz :KK53::KK53:

naapcan işte :KK70: sizin eviniz var cok şükürde kira derdiniz yok cocukla zor olurdu öyle :110: şimdi en azından kendinize ödüyonuz millete değil 3 5 sneye siizin olcak
oysa biz :ruh:

ayy size noldu bugün döküldünüz :KK53::KK53:
Ayy hee şükür kendimize ödüyoz :dua: Allah herkese nasip etsin inşallah :dua: kiralar cok yuksek yaa insan uzuluyo giden paraya:ruh: ossun yeni evliyken bizimde yoğudu sizinde olur inşallah :dua:

İki yumurta fazla sanki
Ama yesillik koyacagim yarin cnm
Domates erken saatte nedense midemi bulandırıyor:)
Canim yulaf ezmesi cok tok tutuyo kahvaltilarina ekleyebilirsin ekmek yerine mesela yulaf ezmeli omlet yapabilirsin yada bir dilim ekmek yeyip yumurtana yine 1 kasik yulaf atabilirsin lifli oldugu icin tok tutacaktir:halay:

Ayy hee şükür kendimize ödüyoz :dua: Allah herkese nasip etsin inşallah :dua: kiralar cok yuksek yaa insan uzuluyo giden paraya:ruh: ossun yeni evliyken bizimde yoğudu sizinde olur inşallah :dua:
amiiinn amiinn kuzummm

Henüz 45 günlük :)
oooow canım daha cok erken sakın diyet türü şeylere yönelme :) beslenme konusunda fikir vericektir deneyimli annelerimiz ama sen az yiyim türü şeyler yapma :KK51:

Ara şeker siz Türk kahvesi

Eklentiler

• 1501160545880-468711129.webp
    1501160545880-468711129.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 27
Bilmiyorum bitki çayı fazlamı tuketiyorum ondan olabilirmi aceba günde 2 bardak yeşil çay bi bardak deve gözü bir bardakta farklı bi çay var çarşımdan almıştım ayda 3 kilo verdiren çay diye satılıyordu bide onu içiyorum
:ruh::ruh::ruh:cok fazla ama böbreklerine yazık ya :bicak:

halletsin tabi canııım sende yat :KK70:
ben muhtemelen 58 le fln giriş yaparım listeye yine 55 lerde kalırım :KK53::KK53:

bakalım 2 ev daha varmş biri onların arka sokaktaymş istemedim :KK70::KK70: diğerinin yerini bilmiyoz bi öğrensinde ona bakcaz sıkıldm iyice :ruh::ruh:

yok kuzu 54.7 ile 55.1 arası gidip geliyorum :işsiz: ama herkes zayıfsın diyo bende pek ugrasmıyorm açıkcası:tokat:
tamam canim anladim en önemlisi kendini rahat hissediosan bence rakamlara takilmamak lazim:D

En iyisini yapmisin:KK70: ama aksamaca dayanabilcen mi kiz:skandal:
akşam dayanırım kuzum iş çıkarırım kendime kitaplarımı dökerim spor yaparım toparlarım sıkıntı yok şuan da defterleri döküyorum mükelelflerin açlıktan karıştırmışım başkasının defterine başkasını yazdırmışım iyi mi :ruh:

Geldmmmm gittinmii:ruh:
ne icin fazla ? Zayiflamak acisindan mi? Yoksa senmi sevmiyosun? Zayiflamak acisindan soyluyosan fazla degil bizzat test edilmistir:KK14:
Hem iki tane tuketebilme acisindan, hem ogun fazlalığı acisindan hemde bebege dokunma ihtimali acisindan :)
Tereyagina kirip uzerine telli peynir koysam dort tane bile yiyebilirim ehehe:KK45:

Back
X