Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahabahah düşünsene işeyip işeyip yüzüne sürüyorsun ya tövbeler olsun keçi moku sürerler iyi geliyor deseler derdim neler sürüyormuş millet aşmış :KK70:

İsim verme kuzu alıntıdan sildim sen de editle istersen isim verince sonra kibliyorlar falan küt diye gideriz bak :KK53:
Meşhur biri mi ki bahsettiğin isim :KK53:
Vanillavcim bu bdv psikolojime deli iyi geliyor
Aslinda ne kadar normal oldugumu anliyrm:deli:

Kizlar acligim yok ama sürekli birseyler yemek istiyorum azönce kiraz vardi yanimda onlari yedim... cok kötü bi his reglm yakin diye böyle sürekli Tatli tuzlu biseyler yiyesim gelio ama yemek istemiom napcammmmm

Ben cok acıkırsam yogurdu seciyorum sütü gece icmeemmm:KK70:

Niçün

naapcan işte :KK70: sizin eviniz var cok şükürde kira derdiniz yok cocukla zor olurdu öyle :110: şimdi en azından kendinize ödüyonuz millete değil 3 5 sneye siizin olcak
oysa biz :ruh:

ayy size noldu bugün döküldünüz :KK53::KK53:

Bugün perşembe ya herkes aç takılıyor :D
Takım ruhu diye buna derim :D

Bilmiyorum bitki çayı fazlamı tuketiyorum ondan olabilirmi aceba günde 2 bardak yeşil çay bi bardak deve gözü bir bardakta farklı bi çay var çarşımdan almıştım ayda 3 kilo verdiren çay diye satılıyordu bide onu içiyorum

Evet ondan büyük ihtimalle
Günde 2 bardaktan fazla bitki çayı tavsiye edilmez
Ben bi ara yeşil çay çok içiyordum bana da oluyordu

o neymis ya ne dertleri varmisda bunlari yapiolarmis;:KK70:

Cilde iyi geliyormuş idrarı hiç duymamıştım ya insan şoke oluyor :D

akşam dayanırım kuzum iş çıkarırım kendime kitaplarımı dökerim spor yaparım toparlarım sıkıntı yok şuan da defterleri döküyorum mükelelflerin açlıktan karıştırmışım başkasının defterine başkasını yazdırmışım iyi mi :ruh:

Bunlar hep açlıktan işte :D

Bende ezberlemek istiyrm
Sirf genel kultur
Eksik hissettim kendimj:KK53:

1 aya kalori cetveli gibi olursun :KK53:

Kizlar acligim yok ama sürekli birseyler yemek istiyorum azönce kiraz vardi yanimda onlari yedim... cok kötü bi his reglm yakin diye böyle sürekli Tatli tuzlu biseyler yiyesim gelio ama yemek istemiom napcammmmm

Su iç soda iç bak kilo verdim güzel dedin yarın cuma :tokat:

Herhangi bir yontem uyguluyormusun kafana gore mk takılıyorsun:)
Uygunladığım yöntem su şekild e canım ekmek yok 2 litre su var kahvaltıda canım ne isterse yiyorum salata olsun yumurta olsun canım isterse zeytin filanda yerim öğlen bi meyve yanına içecek bişey akşamda ekmek yok ya tavuk yedim ya haşlanmış patates yemeğin yanınada muhakkak bi kase yoğurt

Niçün

Bugün perşembe ya herkes aç takılıyor :KK70:
Takım ruhu diye buna derim :KK70:

Evet ondan büyük ihtimalle
Günde 2 bardaktan fazla bitki çayı tavsiye edilmez
Ben bi ara yeşil çay çok içiyordum bana da oluyordu

Cilde iyi geliyormuş idrarı hiç duymamıştım ya insan şoke oluyor :KK70:

Bunlar hep açlıktan işte :KK70:

1 aya kalori cetveli gibi olursun :KK53:
Cekildinmk foto :)

Uygunladığım yöntem su şekild e canım ekmek yok 2 litre su var kahvaltıda canım ne isterse yiyorum salata olsun yumurta olsun canım isterse zeytin filanda yerim öğlen bi meyve yanına içecek bişey akşamda ekmek yok ya tavuk yedim ya haşlanmış patates yemeğin yanınada muhakkak bi kase yoğurt
Hic kilo verebildin mi
Ekmek yok ya hani
Tahil grubundan biseyler nasil tuketeceksin

Su iç soda iç bak kilo verdim güzel dedin yarın cuma :tokat:
Bence motive edecek videolar izleyebilirsin insan ozaman hiç bişey yemek istemiyor sporcuyemekleri diye sote var youtubeda oradaki kadın bi gaza getirdi beni yemek yemek istemiyorsun oda yetmezmiş gibi spor yapmadan duramiyorsun

En güzeli bi klorofil taktırmak aslında güneş ışığıyla fotosentez :KK70:
hahahaahaha hemen yapalim.... ay günde gecmioki eve gidim kendimi biseylere verim bugün isim cok yogun degil bikac haftadir berbatti simdi rahatim ama yarin yine baslar:D rahat oluncada aklima yemekler gelio

Hic kilo verebildin mi
Ekmek yok ya hani
Tahil grubundan biseyler nasil tuketeceksin
Bu hafta başladım canım bakacağım verebilecekmiyim karbonhidratı filan kahvaltıda ekmek yerine ceviz vs tüketerek alabilirim .ama bu hafta cevizim yok.bide bol ıspanak da çok doyurucu özellikle kahvaltı için ıspanaklı yumurta çok iyi olur. Kuru meyvelr kurtaricim çok acıkırsam 1 hurma yerim ama asla doya doya yemek yemeyeceğim zaten canımda istemiyor bu sıcakta yemek

Back
X