Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKIM 528. ETAP***

senad(59.3/58.9/0.4/%0.67)
Buki_89(68,8/68.5/0,3/%0,44)
Vanillav(70.5///%)
Yuzlesmegunu(87.4/87.0/0.4/%)
Sekerpancarii(53.4///%)kendi isteğiyle listeden ayrildi
denetim(70.6/70,40/0,20/0,29%)

şahane :KK9: isveç yaradı galibası :KK8:

evet :sus: ama ona demezdik evin adresini gelemesin :sus::sus:

mezun olunca tekrar alınıyo mirak itme :KK53::KK53:

kara kuru zayıfcanak :kahve::kahve::kahve:

eminim sende düğününe kadar 5 lere düşmüş olcaksın :KK71::KK71::KK5:
Ne demeh kuru kiza söylememek bensiz kısır yemeyi düşünmüyonuz heralde:ukala: 3 tabak yirim ben banane:ukala:

Kac kilon kaldi eylul hedefine:sus:
54 olsam çok gizil olur ama olmadı 55 de iyi :KK51: bir elbisem var olmayan o olsa yeter rakam çok da önemli değil lazım o elbise :KK45:

şahane :KK9: isveç yaradı galibası :KK8:

evet :sus: ama ona demezdik evin adresini gelemesin :sus::sus:

mezun olunca tekrar alınıyo mirak itme :KK53::KK53:

kara kuru zayıfcanak :kahve::kahve::kahve:

eminim sende düğününe kadar 5 lere düşmüş olcaksın :KK71::KK71::KK5:
Pancar taktiği yaparım herhalde ben bir gün ye al sonra diğer günler dikkat et eskiye dön :KK53:

Vanillav(70.5///%)
denetim(70.6/70,40/0,20/0,29%)
Ayy tam 69 u gorecem derkenee bu sislik nee:ruh: reglin mi yakin kuzum stres yaptın yada :110:sen cok yimezsin ki :kızgın: ama olsun bence birden inecek kilon o siskinlik gidince:KK19:

Az yi kizartmalar sende gobek olarak kalacak :tokat:
Kiz her temizlemede çamaşır suyla mi bekletmeyi planliyon:KK70: yoksa ilk temizlemeden mi bahsediyon bilmem ki valla coh mu pis çamaşır suyu cif kremle ovala mis gibi olur banyo spreyleri varya onlarda guzel olur tak eldiveni ovala niye nisanlina yaptiriyon:KK70:
ilk temizleme ben ellemem milelt grmiş çıkmış banane :D:D

Ben vermeyi bırak, aldimda aldım birde aylardır bilgiler topluyorum değişik ürünler alıyorum birsuru spor aletim var :KK43: ümitsiz vakayim. 3 günde 1.7 kg verdim çok sukur. Kaynanam aradı beni kilo vermiş bana duyurdu caktirmadan. O yüzden fena gaza geldim vermeliyim :KK70:
ya bak 3 günde bu kadar veren 1 haftada neler yapmaz:halay: kaynanacıgına da karsılık vermiş olursun hem bundan sonra kacamak yok spora da başlıyosun En Büyük TÜRKİYE ne kadar kaldı nişana peki inşallah vaktimiz vardır :KK55:

Verdim kuzum verdim ama şişlik var karnımda sertlikte hissediyorum niyeyse sporadan kaynaklı olabilir mi acaba diyorum
haftaya 68 i görecem inşallah :dua:

inşallah kuzum haftaya kaldı 6 hayallerim
o şişlikler zaten :olamaz: haftaya olur inşallah :dua: doktor a randevu aldnız mıydı peki

Vanillav(70.5///%)
denetim(70.6///%)

Kız kilo verdiysen bu haftakini de yazsaydın :D

sağol bebeğiiim:KK37: valla bende cok sevindim yeni ev geniş ferah güneş alıyo her odası aydınlık ve en cok istediğim şey kocaman 3 tane balkonu var :rolleyes::rolleyes:

Çok sevindim canım sonunda rahat bi nefes alırsın :KK15:

ilk temizleme ben ellemem milelt grmiş çıkmış banane :KK70::KK70:

ya bak 3 günde bu kadar veren 1 haftada neler yapmaz:halay: kaynanacıgına da karsılık vermiş olursun hem bundan sonra kacamak yok spora da başlıyosun En Büyük TÜRKİYE ne kadar kaldı nişana peki inşallah vaktimiz vardır :KK55:

o şişlikler zaten :olamaz: haftaya olur inşallah :dua: doktor a randevu aldnız mıydı peki
Görümce çocuk doğurdu benden zayıf birde böyle bir problemim var :D nisan InsAllah 09.09. Biraz geç kaldım bugün başlarım yarın başlarım derken yeni başladım:(

14. Takım Aday Listesi

KUBAR (68///%)
lilipit (84,9/83,4/1,5/%1,767)
suskunprenses (66///%)
yildizlariyakalamak (70,6///%)
Blacksee55 (75///%)

Hatırlamayanlar için:

1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

Madde 1de verilen örnekteki üyeninki şu şekilde yazılmalı

Üyeadı (61/60,5/0,5/%0,82)

(Etap başı kilosu/Etap sonu kilosu/Aradaki fark/Yüzde)

@KUBAR lilipit lilipit suskunprenses suskunprenses yildizlariyakalamak yildizlariyakalamak @Blacksee55

Kızlar öğrettiğim gibi listeye yazar mısınız

54 olsam çok gizil olur ama olmadı 55 de iyi :KK51: bir elbisem var olmayan o olsa yeter rakam çok da önemli değil lazım o elbise :KK45:

Pancar taktiği yaparım herhalde ben bir gün ye al sonra diğer günler dikkat et eskiye dön :KK53:
Olur ya daha var eylule :halay: belki bol bile olur o zamana:KK8:
Hee en guzel teknik haftada bir hem karni hem gözü doyuracann:KK70:

Ne demeh kuru kiza söylememek bensiz kısır yemeyi düşünmüyonuz heralde:ukala: 3 tabak yirim ben banane:ukala:
kısır mı cok severim nar ekşili olcak ama :ruh: yanına da turşu :ruh::ruh:

kaptinn kaptinn hayırlı olsun ev tutmuşsunuz başlasın hazırlıklar :rolleyes:
sağol bebekiiimmm dolapları yapılcakmış anahtarı haftaya alcaz sonra badana temizlik başlıyoooo:halay::halay:

en güzeli ama bn 6 gün ye 1 gün dikkat et taktigi uyguluyorum tavsiye etmiyorum :D:D şekil:A olmuyo :D:D:D

ilk temizleme ben ellemem milelt grmiş çıkmış banane :KK70::KK70:

Ayy bende tiksinirim oyle sellerden:kusmuk: hee bencede en guzeli temizlet sen:KK70: kvden temizlesin benim evi esim ve kvdem temizledi beni de çağırdılar ama babam gondermedi hayir didi:KK70:

Görümce çocuk doğurdu benden zayıf birde böyle bir problemim var :KK70: nisan InsAllah 09.09. Biraz geç kaldım bugün başlarım yarın başlarım derken yeni başladım:KK43:
İyi iyi daha bir buçuk ay var neredeyse bu hızla çok güzel kilo verirsin 3 günde 1.7 demek haftada hadi biraz düşse hızı 3 kiloya geliyor yine en kötü 3 /2 /2 /1.5 /1.5 /1 desek nişana kadar 11 kilo gidebilir sanırım :deli:

kısır mı cok severim nar ekşili olcak ama :ruh: yanına da turşu :ruh::ruh:

sağol bebekiiimmm dolapları yapılcakmış anahtarı haftaya alcaz sonra badana temizlik başlıyoooo:halay::halay:

en güzeli ama bn 6 gün ye 1 gün dikkat et taktigi uyguluyorum tavsiye etmiyorum :KK70::KK70: şekil:A olmuyo :KK70::KK70::KK70:
Tursu dedin de ben dün bir tursu yedim aş ermisler gibi :KK70: salatalık :KK53:

Ayy tam 69 u gorecem derkenee bu sislik nee:ruh: reglin mi yakin kuzum stres yaptın yada :110:sen cok yimezsin ki :kızgın: ama olsun bence birden inecek kilon o siskinlik gidince:KK19:
regli olcam haftaya onun şişliği sanırım ama ayak parmaklarım varya 2 katı oldu ellerim berbat şiş yeşil çay bile etki etmedi wc de yok .. çikolata bile yemiyorum sadece bu haftaydı sanırım granola bar yedim 90 kalori oda 2 ye böldüm ara yaptım o yüzden sıkıntı yapmıyorum birden gidecek 68i görecem görürüm ama dimi

Kız kilo verdiysen bu haftakini de yazsaydın :KK70:

Çok sevindim canım sonunda rahat bi nefes alırsın :KK15:
ben dicektim yaz diye de unuttumdu :D:D
cok rahatım gercektn ev oldu ya gerisi olmasa da olur modundayım :D:D
Görümce çocuk doğurdu benden zayıf birde böyle bir problemim var :KK70: nisan InsAllah 09.09. Biraz geç kaldım bugün başlarım yarın başlarım derken yeni başladım:KK43:
oo daha var tamamdır :KK76: nişanlının taraf zayıf anladıgım kadarıyla :ruh:
peki görüşüyo musunuz seni görüyolar mı yani sürekli görmüyoslar burda veirriz kiloları süpriz olur :rolleyes:

Back
X