- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #221.061
InsAllah ya sizleride görünce motive oluyorumDaha yolun basındasın canim ne kilolar vereceksin daha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsAllah ya sizleride görünce motive oluyorumDaha yolun basındasın canim ne kilolar vereceksin daha![]()
Ne demeh kuru kiza söylememek bensiz kısır yemeyi düşünmüyonuz heraldeşahaneisveç yaradı galibası
evetama ona demezdik evin adresini gelemesin
mezun olunca tekrar alınıyo mirak itme
kara kuru zayıfcanak
eminim sende düğününe kadar 5 lere düşmüş olcaksın![]()
hoş geldin tatlım ... seni sanki bdv den hatırlıyor gibiyim orda çok tkılıyor muydunInsAllah ya sizleride görünce motive oluyorum
Uç gün izinliydim. Evet o dediğin galiba benimhoş geldin tatlım ... seni sanki bdv den hatırlıyor gibiyim orda çok tkılıyor muydun![]()
54 olsam çok gizil olur ama olmadı 55 de iyiKac kilon kaldi eylul hedefine![]()
Pancar taktiği yaparım herhalde ben bir gün ye al sonra diğer günler dikkat et eskiye dönşahaneisveç yaradı galibası
evetama ona demezdik evin adresini gelemesin
mezun olunca tekrar alınıyo mirak itme
kara kuru zayıfcanak
eminim sende düğününe kadar 5 lere düşmüş olcaksın![]()
Ayy tam 69 u gorecem derkenee bu sislik nee***14. TAKIM 528. ETAP***
senad(59.3/58.9/0.4/%0.67)
Buki_89(68,8/68.5/0,3/%0,44)
Vanillav(70.5///%)
Yuzlesmegunu(87.4/87.0/0.4/%)
Sekerpancarii(53.4///%)kendi isteğiyle listeden ayrildi
denetim(70.6/70,40/0,20/0,29%)
ilk temizleme ben ellemem milelt grmiş çıkmış bananeAz yi kizartmalar sende gobek olarak kalacak
Kiz her temizlemede çamaşır suyla mi bekletmeyi planliyonyoksa ilk temizlemeden mi bahsediyon bilmem ki valla coh mu pis çamaşır suyu cif kremle ovala mis gibi olur banyo spreyleri varya onlarda guzel olur tak eldiveni ovala niye nisanlina yaptiriyon
![]()
ya bak 3 günde bu kadar veren 1 haftada neler yapmazBen vermeyi bırak, aldimda aldım birde aylardır bilgiler topluyorum değişik ürünler alıyorum birsuru spor aletim varümitsiz vakayim. 3 günde 1.7 kg verdim çok sukur. Kaynanam aradı beni kilo vermiş bana duyurdu caktirmadan. O yüzden fena gaza geldim vermeliyim
![]()
o şişlikler zatenVerdim kuzum verdim ama şişlik var karnımda sertlikte hissediyorum niyeyse sporadan kaynaklı olabilir mi acaba diyorum
haftaya 68 i görecem inşallah
inşallah kuzum haftaya kaldı 6 hayallerim
InsAllah ya sizleride görünce motive oluyorum
***14. TAKIM 528. ETAP***
senad(59.3/58.9/0.4/%0.67)
Buki_89(68,8/68.5/0,3/%0,44)
Vanillav(70.5///%)
Yuzlesmegunu(87.4/87.0/0.4/%)
Sekerpancarii(53.4///%)kendi isteğiyle listeden ayrildi
denetim(70.6///%)
sağol bebeğiiimvalla bende cok sevindim yeni ev geniş ferah güneş alıyo her odası aydınlık ve en cok istediğim şey kocaman 3 tane balkonu var
![]()
Görümce çocuk doğurdu benden zayıf birde böyle bir problemim varilk temizleme ben ellemem milelt grmiş çıkmış banane
ya bak 3 günde bu kadar veren 1 haftada neler yapmazkaynanacıgına da karsılık vermiş olursun hem bundan sonra kacamak yok spora da başlıyosun
ne kadar kaldı nişana peki inşallah vaktimiz vardır
o şişlikler zatenhaftaya olur inşallah
doktor a randevu aldnız mıydı peki
Olur ya daha var eylule54 olsam çok gizil olur ama olmadı 55 de iyibir elbisem var olmayan o olsa yeter rakam çok da önemli değil lazım o elbise
Pancar taktiği yaparım herhalde ben bir gün ye al sonra diğer günler dikkat et eskiye dön![]()
kısır mı cok severim nar ekşili olcak amaNe demeh kuru kiza söylememek bensiz kısır yemeyi düşünmüyonuz heralde3 tabak yirim ben banane
![]()
sağol bebekiiimmm dolapları yapılcakmış anahtarı haftaya alcaz sonra badana temizlik başlıyoooo
en güzeli ama bn 6 gün ye 1 gün dikkat et taktigi uyguluyorum tavsiye etmiyorum54 olsam çok gizil olur ama olmadı 55 de iyibir elbisem var olmayan o olsa yeter rakam çok da önemli değil lazım o elbise
Pancar taktiği yaparım herhalde ben bir gün ye al sonra diğer günler dikkat et eskiye dön![]()
Ayy bende tiksinirim oyle sellerdenilk temizleme ben ellemem milelt grmiş çıkmış banane
ya bak 3 günde bu kadar veren 1 haftada neler yapmazkaynanacıgına da karsılık vermiş olursun hem bundan sonra kacamak yok spora da başlıyosun
ne kadar kaldı nişana peki inşallah vaktimiz vardır
o şişlikler zatenhaftaya olur inşallah
doktor a randevu aldnız mıydı peki
İyi iyi daha bir buçuk ay var neredeyse bu hızla çok güzel kilo verirsin 3 günde 1.7 demek haftada hadi biraz düşse hızı 3 kiloya geliyor yine en kötü 3 /2 /2 /1.5 /1.5 /1 desek nişana kadar 11 kilo gidebilir sanırımGörümce çocuk doğurdu benden zayıf birde böyle bir problemim varnisan InsAllah 09.09. Biraz geç kaldım bugün başlarım yarın başlarım derken yeni başladım
![]()
Tursu dedin de ben dün bir tursu yedim aş ermisler gibikısır mı cok severim nar ekşili olcak amayanına da turşu
sağol bebekiiimmm dolapları yapılcakmış anahtarı haftaya alcaz sonra badana temizlik başlıyoooo
en güzeli ama bn 6 gün ye 1 gün dikkat et taktigi uyguluyorum tavsiye etmiyorumşekil:A olmuyo
![]()
regli olcam haftaya onun şişliği sanırım ama ayak parmaklarım varya 2 katı oldu ellerim berbat şiş yeşil çay bile etki etmedi wc de yok .. çikolata bile yemiyorum sadece bu haftaydı sanırım granola bar yedim 90 kalori oda 2 ye böldüm ara yaptım o yüzden sıkıntı yapmıyorum birden gidecek 68i görecem görürüm ama dimiAyy tam 69 u gorecem derkenee bu sislik neereglin mi yakin kuzum stres yaptın yada
sen cok yimezsin ki
ama olsun bence birden inecek kilon o siskinlik gidince
![]()
ben dicektim yaz diye de unuttumduKız kilo verdiysen bu haftakini de yazsaydın
Çok sevindim canım sonunda rahat bi nefes alırsın![]()
oo daha var tamamdırGörümce çocuk doğurdu benden zayıf birde böyle bir problemim varnisan InsAllah 09.09. Biraz geç kaldım bugün başlarım yarın başlarım derken yeni başladım
![]()