- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #221.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üf ne gider colaylaaaaaÇerez deyince tek düşündüğüm soslu mısır
Bunu diceğini biliyidim![]()
Hadi bakalim az kaldi 38 e40 olması lazım
Önceden 38di![]()
Üf ne gider colaylaaaaa
ama onun yanında dedeye de sahip cıkalım![]()
Minik yemeğim bu benim ha haşladım ha suyunu içtim bana aynıAy iyi bari dedim meyve sebze detoksu yapıyorum diye çiğ çiğ götürdü mü![]()
Canım düzene oturtmaya çalışıyorum yavas yavas birde salata çok zor yaaama böyle de bi anda kesersen vücudun kendini korumaya alırsen slata yogurt cerez bunları sakın eksik etme menülerinden yemek yanında muhakkak olsn
![]()
Yalniz cok duzenlisin sen yaGece rüyamda baskül değiştiriyordum
Baskül değişimi nasıl yapacağım ya off şimdi onunla uğraş diye uyandım
Bu kaptanlık bana yaramadı iyice sıyırdım![]()
Hadi bakalim az kaldi 38 e
Bende gorebilsem 7 leri
75 kiloda ben 40 beden olurum
Sikilasmam lazim tabi
Odemde var bende
Of insallah
Minik yemeğim bu benim ha haşladım ha suyunu içtim bana aynıama böyle en azından tadı iyi çünki karıştırınca birseye benzemio
Canım düzene oturtmaya çalışıyorum yavas yavas birde salata çok zor yaa( ben pek salatacı degilim
Ol ol 36 ol super olurDetoks diyemiyorum şimdi sana sütüne geçer falan diye ama yapabilecğein en güzel şey bol bol su içmek canım
Senin boyuna 40 beden çok iyi zaten
Ben 36 olsam da iyi olabilir bence şikayet etmem yani
Hayır eline alıp katır kutur yemenden korkmuştum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O dedeyi bulursak topice alalım![]()
bi poncik dahaaMinik yemeğim bu benim ha haşladım ha suyunu içtim bana aynıama böyle en azından tadı iyi çünki karıştırınca birseye benzemio
Canım düzene oturtmaya çalışıyorum yavas yavas birde salata çok zor yaa( ben pek salatacı degilim
Yalniz cok duzenlisin sen ya
Bayildim
Bende isyerinde oyle
Calisirim
Sne yrd degilmiydin
Ne ara kaptan oldun
Yanlis mi hatirliyrm
:
![]()
bi poncik dahaa
o zaman haşlanmış olarak yada sandviç arasında tüketirsin salatalık malzemeleri kuzum
bence sen şimdi 3 ana 3 ara öğün olarak başla ana öğünleri sakın atlama sonra ara öğünleri kaldırırsın ben öle yapmıştım![]()
Sevgilimde bana poncik dio hep ahahabi poncik dahaa
o zaman haşlanmış olarak yada sandviç arasında tüketirsin salatalık malzemeleri kuzum
bence sen şimdi 3 ana 3 ara öğün olarak başla ana öğünleri sakın atlama sonra ara öğünleri kaldırırsın ben öle yapmıştım![]()
Hayır eline alıp katır kutur yemenden korkmuştum![]()
ben senin iradeni kuvvetlendiriyorum burda anlamıyosunDaha ne yapacağsın colalar soslu mısırlar ay hele bir tereyağları pideler uçuştu buralarda ramazan boyu![]()
Sevgilimde bana poncik dio hep ahahabenim hep koşturmaca gecio canım ondan öğünleri kaçırabiliyorum ne yazikki. Metabolizma yavaş herhalde yemedigimden. Ben günde bazen birkez yiyorum şişiyorum bi dengesizlik var çözemedim
Denesemmiki havucuda çiğ yiyoruz ya katır kutur![]()
ben senin iradeni kuvvetlendiriyorum burda anlamıyosun
ay ramazan da hakketten yaa azgım sulanıyodu resmen![]()
Sevgilimde bana poncik dio hep ahahabenim hep koşturmaca gecio canım ondan öğünleri kaçırabiliyorum ne yazikki. Metabolizma yavaş herhalde yemedigimden. Ben günde bazen birkez yiyorum şişiyorum bi dengesizlik var çözemedim
![]()
Valla bende sebze meyve yiyemiyorum ondan sularda yemeğe çalışıyorum ama sandviç falan salata iyi fikir. Hamburger aklıma geldi salatalıOf hiç sevmem havuç
Belki turşusu ancak ama nasıl yiyonuz öyle sebzeli şeyleri bilmiyorum
Evet ondan
2-3 saatte bir bir şeyler yemen lazım metabolizmanı aktif tutmak için
Yoksa kıtlık moduna geçiyor vücut ve depoluyor
Nişanda karnıbahar dağıttır pastayı boşver
Çiçek şeklinde
Benim bile yani ama yidim mi hiç yimedim
Geçen gün yedim ben biraz pide o kadar![]()
3 gündür aralıksz aksamları balık yiyorumBenim bile yani ama yidim mi hiç yimedim
Geçen gün yedim ben biraz pide o kadar![]()
Valla bende sebze meyve yiyemiyorum ondan sularda yemeğe çalışıyorum ama sandviç falan salata iyi fikir. Hamburger aklıma geldi salatalıben burda bukadar eziyet çekiyorum nişanda da tofulu sebzeli kuru şeyler dagiticam. Sevgilimede tuzlu biberli detoks suyu
![]()
3 gündür aralıksz aksamları balık yiyorum![]()