Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
tost domates salatlık biber 300 ml kadar y.yağlı süt
ara
türk kahvesi
öğlen
50 gr tavuk 2 yk bulgur y.mercimekli salata
ara
bitter çikolata 30 gr kadar
akşam
400 gr kdar karpuz
2 lt su içildi 3 lt tamamlayacam
spor 45 dk akşam yapacam
ben çıkıyorum görüşürüz kızlar

Sen de mi bitter yedin bugün :D

Ni tisadüf ben de :KK45:

Akşam dayanabilecek misin kız karpuzla :110:

Hindi füme salam seversen tavsiye ederim kalorisi çok düşük, lezzetli ve proteini yüksek
İçine domates, salatalık ve biraz da beyaz peynir attın mı mis
Düşük yağlı balıklar güzel olur
Benim en sevdiğim sebze patates artık gerisi sen düşün :KK70:

Ne balığı yiyorsun :kk77:
alabalıkkkk:kk77::kk77: pek güzel oluyo babam fazla almş 3 günde anca bitti:KK53:

Bu akşam fırında baharatlı pattis yicem :kk77:
cok severiim elma dilim kesip atcm oh misss:kk77::halay:

Hindi füme salam seversen tavsiye ederim kalorisi çok düşük, lezzetli ve proteini yüksek
İçine domates, salatalık ve biraz da beyaz peynir attın mı mis
Düşük yağlı balıklar güzel olur
Benim en sevdiğim sebze patates artık gerisi sen düşün :KK70:

Naptın sen ya canım çekti şimdi:D evet hindi güne evde bulunduruyorum hep açıldığında bir dilim yiyorum yavaş yavaş birşey yemiş gini hissediorum :D sandviç iyide ekmek yemek istemiorum :(

yok biz norml yapıyok o cok yediriyo kendini fazla kacırıyorum :KK70::KK70: gerci böyle de fazla kacıyo:KK70:

aa bende alabalık hamsi yiyorum başka da klay kolya yemem yani:kk77:
Ben karadenizliyim hamsi yiyemiyorum :KK70: bende onu yemiyorum bunu yemiyorum diye diye ne haldeyim.

Kızlar birde benim erkek kardeşim var. Zayıf ve fitnes yapmaya basladi. Artık hergun abla sukadar kalorilik yemek yaparmisin. Yok bukadar kalorilik olsun dio sürekli. Gece ben bazen geç geliyorum işten. Giyinmiş oluyo beni bekliyo hadi burger king gidelim dio bende kiyamiorum tamam diyorum sonra orda bi hamburger burda bi patates derken alıyorum kiloları :KK43: sevgilimde ben seni böyle seviyorum dio. Ailesi zayıflamami söyleniyo ama belli etmiyo. Zaten en son alışverişe çıktığımızda 48 beden bi tunik baktım anneme ve sevgilime bu olurmu dedim. orda çalışan bayan bu size rahat olur dedi :KK57: o an yuzifademi görmek isterdim doğrusu :KK70:

Ben karadenizliyim hamsi yiyemiyorum :KK70: bende onu yemiyorum bunu yemiyorum diye diye ne haldeyim.

Kızlar birde benim erkek kardeşim var. Zayıf ve fitnes yapmaya basladi. Artık hergun abla sukadar kalorilik yemek yaparmisin. Yok bukadar kalorilik olsun dio sürekli. Gece ben bazen geç geliyorum işten. Giyinmiş oluyo beni bekliyo hadi burger king gidelim dio bende kiyamiorum tamam diyorum sonra orda bi hamburger burda bi patates derken alıyorum kiloları :KK43: sevgilimde ben seni böyle seviyorum dio. Ailesi zayıflamami söyleniyo ama belli etmiyo. Zaten en son alışverişe çıktığımızda 48 beden bi tunik baktım anneme ve sevgilime bu olurmu dedim. orda çalışan bayan bu size rahat olur dedi :KK57: o an yuzifademi görmek isterdim doğrusu :KK70:
ay cok fenaa olmş o satıcının hadsızlıgı yaa :D:D
ama artık kardeşine yok diceksin diyetteyim dicektin ama spora onunla gidebilirsin bak :KK55: beraber yürüyüşe cıkın o hamburgerini yesin yürürken sende bi şişe suyunu içersin :KK49:
bu kardeşler hep böyle kilo almıyolar bize aldırıyolar:ruh:

Yedigini okudum bugun icin cok yetersiz kahvalti da yapmamissin. Bak tartida eksi olursun ama saglkli vermis olmazsinn benden sana tavsiye
Evet normal baslicaktim günüme ama olmadı işte:KK43: zaman bulamadimkiii
Kolay gelsin bu arada :KK15:

ay cok fenaa olmş o satıcının hadsızlıgı yaa :KK70::KK70:
ama artık kardeşine yok diceksin diyetteyim dicektin ama spora onunla gidebilirsin bak :KK55: beraber yürüyüşe cıkın o hamburgerini yesin yürürken sende bi şişe suyunu içersin :KK49:
bu kardeşler hep böyle kilo almıyolar bize aldırıyolar:ruh:

Ben kankalarına çok lâf ediyorum yani sakalasiyoruz ondan istemiyo beni yaninda :KK70: kardesimde yiyo yiyo zayiflamiyo hatta bugun dalga gecti "abla sen benim yediklerimi ye bende senin yediklerini. Ben kilo alırım sende verirsin" diyo bana :KK70:
Kilo verince o mağazaya gidicem o kızı cagiricam. "Caniiim bi bakarmisin bu 38 olmadida rica etsem 36 getirebilirmisin" :KK70: :KK70:

Temizlik yaptim dip koseeee suyum cikti be:temizlik::ruh:
hareket etmek istiyorum:ruh::ruh::ruh: bugün her yanım agrıdı totom acıdı:deli:

Evet normal baslicaktim günüme ama olmadı işte:KK43: zaman bulamadimkiii
Kolay gelsin bu arada :KK15:

Ben kankalarına çok lâf ediyorum yani sakalasiyoruz ondan istemiyo beni yaninda :KK70: kardesimde yiyo yiyo zayiflamiyo hatta bugun dalga gecti "abla sen benim yediklerimi ye bende senin yediklerini. Ben kilo alırım sende verirsin" diyo bana :KK70:
Kilo verince o mağazaya gidicem o kızı cagiricam. "Caniiim bi bakarmisin bu 38 olmadida rica etsem 36 getirebilirmisin" :KK70: :KK70:
bnmkide beni kızdırıo bacagım kadr boyun var benden 8 kilo zayıfsın bi terslk var fln diyo:bicak:
bigün sıkıvercem ümüğünü:deli:
cok biliyo onlar sana göre canım bu al yakısır diyeydin :KK53::KK53:

bnmkide beni kızdırıo bacagım kadr boyun var benden 8 kilo zayıfsın bi terslk var fln diyo:bicak:

Keşke diyeydimde icimde kalmiyaydı :D :D
Bizimde aramızda 15 kilo var ama benimki leylekbacakli yani zayıf fit bende yanında dombili. Zayıfliyım kızlar nisan fotomu aticam hepinize :DDD sizde bu çorbada benimde tuzum var der övünürsünüz :21::21:

Keşke diyeydimde icimde kalmiyaydı :KK70: :KK70:
Bizimde aramızda 15 kilo var ama benimki leylekbacakli yani zayıf fit bende yanında dombili. Zayıfliyım kızlar nisan fotomu aticam hepinize :KK70:DD sizde bu çorbada benimde tuzum var der övünürsünüz :21::21:
ince ve zayıf nişan fotolarını mı at tabi :KK8::KK8:
bnde düğün fotolarımı atcam inşallahhhh :D

cok değil mi o hediye :kahve: kabıl idimim:kahve::kahve: iğneni bırakmıyosan yeni iğne al hedaaayeHoppa

ben elimde cerezle geziyomuşum :KK70::KK70: konu komsu diline düşürcen beni kör olmayasıca :KK70::KK70::KK70:
Hmm temem sene benden 3 iğne 1 çuvaldız:kahve: yeter dimi:kahve:
Fındık fistik antep olsun özellikle:D:D

Yorulmusum:KK51: kaldir totonu hava alsindi:kahve:

Back
X