- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #221.701
Buarada kizlar busabah tartida dünden tammmm 400gr daha az gördüm bozmasam bu cuma harika seyler olabilir:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degdimi bari buldunuzmu güzel seyler.Kızlar naberrr eve geldim şimdi anama elbise baktık fln yine yürüdüm 2 3 saat ayaklarım koptuuu başım catliyooo
Bursu iptal et gelBen de severdim şahsen keşke gece çalışıp gündüz uyusam
Benim gibi uyuyamayan insanlar için öyle yapsalar keşke![]()
Cok az aksam canim. Baska yemek yokmu? Ne yapicaksin esine meselaSelam kızlar menümü paylaşıyorum sabah 1 yumurta 1 salatalık ve 1 bardak siyah çay öğlen 2 elma akşam a da bir kase mercimek çorbası ve 1 kase yoğurt yemeği planlıyorum
Degdimi bari buldunuzmu güzel seyler.
Bursu iptal et gel
Okuma birlikte çalışalım![]()
Ahahahaha tabi takılırız
Doktora çok rahat olacak benim için, ders yok nasılsa gece makale okurum sabah uyurum![]()
Tedavi döneminde yapmicam bazı hareketleri posumekten korkuyorum açıkçası sanırım yürüyüş candır diyip kendimi sahile atacamBen de severdim şahsen keşke gece çalışıp gündüz uyusam
Benim gibi uyuyamayan insanlar için öyle yapsalar keşke
Her zamanki laklak işte
Sen naparsın
Yok bu ara yapmadım kuzu ama yakında jillian başlıcam yine bu kez zor olan gibi yapıcam ikinciye denemiştim daha kolay gelmişti bana
Sıkılaştırır tabi işe yarayacağından hiç şüphem yok zaten bir süre daha devam et bence![]()
Tatlı yorgunluklar bunlar ne renk giycek annen karar verdi mi ? Gelinlik ayakkabını napcan aklında fikir var mı ?Kızlar naberrr eve geldim şimdi anama elbise baktık fln yine yürüdüm 2 3 saat ayaklarım koptuuu başım catliyooo
Sen verirsin baya spor yapıyorsun abanıyorsun ve sende işe yarıyor
Bende ters tepiyor pof
Kuru yoğurt nedir?
Ne okuyun kiz. Sonra gelip benim patronum olma![]()
Tedavi döneminde yapmicam bazı hareketleri posumekten korkuyorum açıkçası sanırım yürüyüş candır diyip kendimi sahile atacam
Ksksks kutu ya
Aynen aynen devam spora haftaya :3 spor iyi spor cici :3
Selam Selam menüyü yazim
Kahvaltı
Yulaf ve sür bir muz
Çay
Öğlen
Tavuk ızgara
Salata
Yoğurt
İce tea
Ara
Beş badem
Elma
Akşam
Yarım Ezogelin çorba
Bir tabak taze fasulye
Yoğurt
Bol su
Az yiArtık tokken bile 70lerde görünmüyorum
Gideyim de barbunya yiyerek kutlayayım bunu![]()
Kac saat gerekiyor o kadar adım içinHahahah nörobilim okuyacağım canım fizyoloji, psikoloji, nöroloji karışımı gibi düşün sana patron olamam yani
Zaten yurt dışında okuyacağım hem de araştırmacı olmak istiyorum
Yürüyüş aerobic hareket zaten sürekli kıpırdadığın için eğer 10-12 bin atarsan çok güzel kalori yakar
Bu hafta yüzüyorsun da hadi bakalım![]()
Bu hafta 68i göreceksin desene çok heyecanlıArtık tokken bile 70lerde görünmüyorum
Gideyim de barbunya yiyerek kutlayayım bunu![]()
Canım bende şimdi yaptım akşam yemeğimi çorbanın yanına 1 dilim patatesli börek yedim inşallah kötü olmaz . Ben pek acıkmıyorum canım bütün gün su ictigim içinAy cok az geldi bana canim doycanmi,?
Canım ben hiç acikmiyorum ama eşim e patatesli börek yaptım oda benim yemeğim e az deyip 1 dilim verdi börekten inşallah ters tepmezCok az aksam canim. Baska yemek yokmu? Ne yapicaksin esine mesela