Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kötü mü olmuş sucuk :skandal:
Yumurtadan kusmuk geldi galiba bana tostu da geçenlerde denedim çok özlemiştimdi :ruh:

Kimse tehdit etmiyor ki canım
Yani kurallar var ve kilo veremezsek takımın yüzdesi düşüyor
Sonra ceza alırız ve takımca uğraşmamız gerekir
İlk geldiğinde bazı yanlışlar olur ben hala bazı yanlışlar yapıyorum
Başta da yapıyordum ama öğrendim burada öğreniyorum ne nedir ne değildir
Kotu mu olmus sucuk:KK53:
Cok tatlisin ya
Az kaldi cnm hedefine
Hadi bakalim :sopa:

Hah şöyle işte ya neşeli ve umutlu ol kuzum taktıkça veremiyoruz o ilk hafta nasıl takır takır verdiysen bu hafta da çok güzel yaparsın sen yeter ki bozma moralini :KK200:

Bir porsiyonu 130 kalori üstelik de yağsız olanı saat 10 buçukta patlamış mısır mı yenirmiş :KK12:
Neyle yakacaksın onu :KK12:
Regli haftasında psikoliji çöküyor benim sürekli ağlama nöbetlerim oluyor bu ay daha az sıkıntılı :D :D sporu nasıl yapacam kafam ona takılmış durumda :D :D
Kim mısır yedi :duduk: ben haşlamadım zararı var diye patlamış yemişler :KK67:

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 4 adet sıyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, 1 adet salatalik1 dilim ekmek

Ara ogun 1o:30
2 adet kuru incir ve rezene cayi bir kupa

Oglen 13:00
Bulgur pilavi ve taze fasulye tek tabakta toplami bir porsiyon kadar
Bır dilim ekmek

Ara ogun 15:45
2 adet kuru incir

Aksam 17:45
Bulgur pilavi taze fasulye
Bir dilim ekmek

Ara ogun 22:30
1 adet seftali

Bebegim durmuyor bunlari zor yedim
Afiyet olsun rezene yi pek sevmem fakat sende göre göre canım istedi alayım da nir kups bende içeyim

yeme dediğin için kötüsün demedim başka tarafa çekiyorsun su anda ben gruba almam seni dediğin için kızdım ben daha yeniyim diyet yapmis biri degilim sen gruba almam seni dersen bu tehtiddir vanillav misir yeme dedigi anda misirdan tamamen yüzümü cevirdim demekki güzellikle oluyormuş o şekil davranarak bişey kazanamazsın ben tekrardan buradaki herkesten defalarca özür dilerim insallah irademe de daha fazla sahip çıkmayı öğreneceğim
Kaptan ve yardımcıların görevi kacamak yapildiginda uyarmaktir ki ben kaptanken kacamak yapıldığında 3 gün karbonhidrati yasakliyodum yani her kaptanin bi ceza stili vardir burasi yarisma ortami kaptanin ve yardımcılarının dediklerine uyulmali.

Kızlar moral bozukluğu yaşıyorum şuan dün 63,900 geliyordum bugün 64.200 bir kurabiye Bu kadar etki etmiş olamaz ya gerçi lavabo ya çıkamadım daha ama hiç düşüş yok ya offff sabah kahvaltısında sadece bir kupa çay var pazar olduğu için eşim evde evde belki yanında salatalık yerim sadece

Kızlar moral bozukluğu yaşıyorum şuan dün 63,900 geliyordum bugün 64.200 bir kurabiye Bu kadar etki etmiş olamaz ya gerçi lavabo ya çıkamadım daha ama hiç düşüş yok ya offff sabah kahvaltısında sadece bir kupa çay var pazar olduğu için eşim evde evde belki yanında salatalık yerim sadece
Kuzum kendin bilirsin ama keske normal diyet yapsan boyle şok diyetlerde liste dışı en ufak bisey bile kilo artışı yapiyo herseyden az ve dengeli yiyerek cok guzel kilo verecegine inanıyorum ben:KK19:

Bak yazmistim buraya ufacik bisey, lighta alismis kisi normale dondugun bile hemem oynama oluyor. Sen isveci birakincada olucak. Cnku daha az yemeye alisiyosun biraz fazla bisey yediginde hemen arti oluyor. Cok soyledim bunu malesf

Günaydin kizlar, dünki menüm
Sabah iki dilim ekmek salcali ve peynir zeytin yanina
Öglen tek kahve ictim ve bi avuc findik yedim
Aksam arkadasdaydim pilav ve. Tavuk sote yapmisti soteden yedim pilavdan tek yarim kasik kadar aldim
Aksamda muzlu top yedim tatliyi ben yapmistim kalorisi düsük bi tatli yaptim:)

Günaydin kizlar, dünki menüm
Sabah iki dilim ekmek salcali ve peynir zeytin yanina
Öglen tek kahve ictim ve bi avuc findik yedim
Aksam arkadasdaydim pilav ve. Tavuk sote yapmisti soteden yedim pilavdan tek yarim kasik kadar aldim
Aksamda muzlu top yedim tatliyi ben yapmistim kalorisi düsük bi tatli yaptim:)
Valla senin beslenme tarzin cok degisik :)
Ben dayanamam oglen mesela o kadarcik seye
Illa yemek olacak :)

Günaydın kızlar :KK200:

Günaydın kızlar yeni bir güne yine musmutlu başlıyorum dünden bu güne 300gr daha gitmiş bugün lahana çorbasına başlıycam dün misafir gittiğim ev sahibi tavsiye etti aranızda deneyen varmı tavsiye edermisiniz
Tadını beğenirsen çok güzel kilo verirsin. Ben ikikez yiyip bırakmıştım daha fazla dayanamamıştım tadına, ki ben lahana seven biriyim :(( niye öyle oldu bilmiyorum

Valla senin beslenme tarzin cok degisik :)
Ben dayanamam oglen mesela o kadarcik seye
Illa yemek olacak :)
Ben tek iki ögün yiyorum canim bu hep öyleydi ama o yüzden zor gelmio cok:) ögle yersem aksam yiyemem aksam yemek istersemde ögle yemem zaten yemekle pek aramda yoktur benim tüm gün ekmekle beslenebilirim:) ve ivir zivir tabiki:)

Back
X