Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Birde ilk ay güzel kilo veriyorum ikinci ayda gramlarla savaşıyorum aynı diyet programıyla o yüzden biraz hızlandırayım dedim diyetisyene gitmiştim günde 8dilim ekmek ve reçelde var onları bile çıkardım listemden:))
Benim 2.ci diyetisyende bana ekmek verdi günde 5 dilim ama bunun sebebi yumrta kalitesiydi sen hamilelik için gittiğini söyledin mi ? Birde kepek ekmeği ve mısır soyagiller yumurta kalitemizi düşürüyo ben 3 tüp tedavisi oldum kalitesizlik yüzünden sonuç alamadım insallah sana gerek kalmayacak

Kuzum ben 3 aydır 1 yk ile yapıyorum soğan ı biraz kavurduktan sonra yapışmaya başlıyor salçayı koyup çevirdikten sonra domatesi ekliyorum birde düdüklü de yapıyorum yemekleri harika oluyor .. ne sebzesi yapıyorsun merak ettim kopya çekerim belkim senden
Canım ben kırmızı biber havuç soğan patlıcan mantar koydum. Değişik güzel birşey oldu şimdilik :D bir avuçta bezelye attım icine. Sevdiğim sebzeleri koydum. Eridi hepsi 1 saattir pişiyor fena olmadı

Valla helal olsun ben surda iki kilo verdim diye seviniyorum. Bende 22 kiloya geldiğimde burda yenilere böyle kendimi övücem. Okadarda olsun cnmmm :KK70: bende zamanında ne cipsler çikolatalar dondurmalar yedim. Keşke yemiyeydimde böyle olmiyaydim :mad:
Kilo verince de burda kalcan yenilere kendini ovmek verdigin kiloyu anlatmak guzel oluyo:D:deli:

Ozaman sorun yohh senin yumurtaliklar icin ya oyuzden tereddut ediyorm yani yasakli seyler belirli zaten. Bencede hergun yemene gerek yok ya.

Odem atiyomus insallah faydasini gorursun
Recaaaa ederim:KK54:
ozaman otur totonun ustune.

lahanayi duydum biliyorm tabi faydasida var.
Ama sana soyle soyliyim ilk ay protein sebze bol su ile 9.5 kg vermistim u tarz seyler yapmadan. Arada yogurt kuru soda kuru vs takiliyodum. Bence ertele simdi soyle dusun. Normal bir corba bile yapip sadece onu yapsam eksi gorursun zaten odem atici etkisi vardir kesin. Ama benden tavsiye yeni basladin ya beslenerek vermeni tavsiye ederm cnmm

oo 8 dilimmii:oha: o yavaslamalar herkesde oluyo dusun haftada 1 versen ayda 4 yapar. Ayda 3 kg bile iyi aslinda. Gramlara takilmadan yag yakmaya odaklan cnm
Lutfen bende sizlen geliyim geziyim:dua: acik coh yirim baska bi yüküm olmaz size:dua:

Bnm içinde aynı şey gecerli kuzum bende fazlaliklarimi burda verdim burası olmasa veremezdim doğru diye bildiğimiz yanlışlardan da burda kurtulduk
Bilmiyorum bence hak yeniyor kimse kötülük için konusmuyo burda
Tabi ki kimse kötülüğüne konuşmuyor sanal bir ortam bile olsa bence çok bağlı bir takımız ....

Senin esin de mi vardiyalı calisiyo :deli: bende gece yapcam agirlik calışcam:KK71: sevdigin bi video varsa yapabilirsin kuzum YouTubede bir suru video var zumba falan da eglenceli oluyo:KK73: ama jillian falan da iyi yani:rolleyes:
Zumba ile cila çekiyorum arada oryanyal oluyor çok severim kendilerini:21:
Zenci bir adam ve.sarı saçlı bir kadın var türkçe de onu yapıyorum genelde üstüne plank ekliyorum mekik çekiyorum dur bir bakayım başka neler varmış..jillian da olabilir aslında :KK49:
Evet eşimde vardiyalı çalışıyor 15 gün gece 15 gün gündüz bazen gecede daha uzun kalabiliyor

Valla helal olsun ben surda iki kilo verdim diye seviniyorum. Bende 22 kiloya geldiğimde burda yenilere böyle kendimi övücem. Okadarda olsun cnmmm :KK70: bende zamanında ne cipsler çikolatalar dondurmalar yedim. Keşke yemiyeydimde böyle olmiyaydim :mad:
Bende 7 kilo verdim 1.5 geri aldım :sus: hemencik gidiyor isteyince ben ilk zamanlar çok zor adapte olmuştum ama son haftalar bitsin diye sıkı tutunca verdim bitti sonra aldım şimdi yine vercem :D

Kilo verince de burda kalcan yenilere kendini ovmek verdigin kiloyu anlatmak guzel oluyo:KK70::deli:
hahahahahahahahahahahah :D

Lutfen bende sizlen geliyim geziyim:dua: acik coh yirim baska bi yüküm olmaz size:dua:
Asil buyuk yuk buu zati :D pis bogazinla bizi batirisin :D ben zaten pis bogazm hahaahha :D
Tabi ki kimse kötülüğüne konuşmuyor sanal bir ortam bile olsa bence çok bağlı bir takımız ....
aynen oyle sahsi olarak degil takim icin bunu bozucak kisileride istemiyorz

Öv beni öv beni diye geziyodun bi aralar kuzu bıraktık övmeyi de kendin başladın şimdi de :KK70::KK70::KK70: Ayy bende spora başlıyorum bugün sabah beri onun arastirmasii icindeyim napsam diyeee bacaklarim için acil çözüm bulmam lazimmm
Öv beni övvvvvvvvvvv didim :D
Kiz bu twist shape varya bacaklara müthiş oluyo hem sıkılaştırıyo hemde inceltiyo aslinda alabilsen hem yer de kaplamiyo küçücük :halay: bende agirlik calismaya tekrar baslicam:mapus:

Bende 7 kilo verdim 1.5 geri aldım :sus: hemencik gidiyor isteyince ben ilk zamanlar çok zor adapte olmuştum ama son haftalar bitsin diye sıkı tutunca verdim bitti sonra aldım şimdi yine vercem :KK70:
Canım senin kilon ama fazla yok hanı 77den verirsinde 61den başlayınca daha zorlasiyormus. Ben 61 olsam başlamazdım mesela :D

Öv beni övvvvvvvvvvv didim :KK70:
Kiz bu twist shape varya bacaklara müthiş oluyo hem sıkılaştırıyo hemde inceltiyo aslinda alabilsen hem yer de kaplamiyo küçücük :halay: bende agirlik calismaya tekrar baslicam:mapus:
Alamiyom alamiyooomm düğünden sonra artık o da :D:D
Neyse ben gidip temizlik yapayim bari spor niyetine send kendine kahve yap bebegim keyiflen içersin Ohh miss kalorifer Yakarsn oturduğun yerden :halay:

Zumba ile cila çekiyorum arada oryanyal oluyor çok severim kendilerini:21:
Zenci bir adam ve.sarı saçlı bir kadın var türkçe de onu yapıyorum genelde üstüne plank ekliyorum mekik çekiyorum dur bir bakayım başka neler varmış..jillian da olabilir aslında :KK49:
Evet eşimde vardiyalı çalışıyor 15 gün gece 15 gün gündüz bazen gecede daha uzun kalabiliyor
Ay o video uzun demi sıkılmıyon mu gı onu yaparken en fazla 30 dk falan iyi oluyo sanki :deli:
Benim eşimin her hafta degisiyo vardiyasi sabah ogle gece vardiyalari var sevmiyom ben pek ama Allah yoklugunu göstermesin:dua:

Back
X