Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Büyük değişim hakaret kalır. nah buraya yazıyorum ( parmamı ekrana sürüyorum ) ben de bunu yapmazsam bana da yüzleşme günü demesinler. tanrıça desinler laklfkalfak

akşam canavar gibi geliyorum neyse artık girdik bir yola allah utandırmasın :KK70:
hoy maşallah kim gazladı seni böyle :DD:D:D valla bana da az vir su motivasyonundan gıı:KK53:

kaptinn kaptinn olursun tabıı msjı hemen yollamışım gulumsedım yanlış anlaşılmasın :)
yok cnm nie yanlş anlıyaym :KK51:
olurum bi kere cok yaklaşmştm hatta ama bırakınca yine fosss die şiştim :D:D

Haklısın canım akrabalar kuzenler geldi 3 gündür çok katılamadım size ama artık burdayım
hadi bakaallııımm :KK8::KK8::KK8:

:))) yanı zayıf halımı demek ıstedım:KK45:
bende onu socaktm kac yaşındasın ki daha diye :D:D

ay aman dikkat istersen bi hap al iyice tutmadan, kava Kadar calisman gerekio?
Benimde dünden beri midem sanci yapiyo:KK43:
5.45e kadr burdayım kuzu :ruh: bakalım duruma göre izin alır giderim belki :sus:
cok geçmş olsn bişey mi dokundu acabaaa :110:

Durum yazan yeremı yazıyoruz kılomuzu
yok tatlım adının üstüne tıkladıgında profilin altında özel diy bi bölüm var oraya yazıyosun:super:

Ilk haftaki heyecan var şuanda birde iğnelere başlamadan 6yı görsem ilk kez 6larda tedavi olmuş olacam o daha heyecan verici :KK71:
ayyy hadi o zaman bu hafta cok sıkı tutuyoruz :halay:
asla kacamak yok akşamları hafif geçiricksin ve spor yapıcaksın :spor: takip edicem seni :KK76:

Ip atlamak gobek erıtırmı kızlar.gunde kaçtane ıyıdır yapabılecegım bı spor arıyorum:KK49:
sezeryan mıydı senin canım istersen önce bi doktoruna yada dogum yapanlara sor çünkü ip atlamak sert bi spor o yüzden bi zararı olmasınnn
bence zumba ların hafifleri oluyo onlarla başla şimdlikk olmaz mı öyle :halay:

ooo ozaman harika bi motivasyon sana 6 larda tedavi baslangici:)
Evetttt :KK71:

elma iyimi gelio canim hic bilmiodum.
Ilac yok yani mide icin ilacim yok eve gidince rezene cayi icerim o cok iyi gelio
Bana iyi geliyor kırmızı elma olcak ama..bende rezeneyi bilmiyordum

bende onu socaktm kac yaşındasın ki daha diye :KK70::KK70:

5.45e kadr burdayım kuzu :ruh: bakalım duruma göre izin alır giderim belki :sus:

yok tatlım adının üstüne tıkladıgında profilin altında özel diy bi bölüm var oraya yazıyosun:super:
Bir krem var çok iyi geliyor diyordu arkadaşım onunda sık sık tutuyor migreni

ayyy hadi o zaman bu hafta cok sıkı tutuyoruz :halay:
asla kacamak yok akşamları hafif geçiricksin ve spor yapıcaksın :spor: takip edicem seni :KK76:
Evet kaçamak yookkk :rolleyes:
Spor yapıyorum 30 dk 1 saat arası :KK49:
Ok kuzum :halay::halay:

sezeryan mıydı senin canım istersen önce bi doktoruna yada dogum yapanlara sor çünkü ip atlamak sert bi spor o yüzden bi zararı olmasınnn
bence zumba ların hafifleri oluyo onlarla başla şimdlikk olmaz mı öyle :halay:
Evet sezaryenle dogum yaptım. Bır sene geçti bılmıyorumkı bırsey olurmu.bı bakayım zumbaya nasıl

hoy maşallah kim gazladı seni böyle :KK70:D:KK70::KK70: valla bana da az vir su motivasyonundan gıı:KK53:

yok cnm nie yanlş anlıyaym :KK51:
olurum bi kere cok yaklaşmştm hatta ama bırakınca yine fosss die şiştim :KK70::KK70:

hadi bakaallııımm :KK8::KK8::KK8:

aman ne sen sor ne ben söyleyeyim olmaz olsun böyle gaz :D

Evetttt :KK71:

Bana iyi geliyor kırmızı elma olcak ama..bende rezeneyi bilmiyordum

Bir krem var çok iyi geliyor diyordu arkadaşım onunda sık sık tutuyor migreni

Evet kaçamak yookkk :rolleyes:
Spor yapıyorum 30 dk 1 saat arası :KK49:
Ok kuzum :halay::halay:
yok bebeğim doktora gitcm de şimdi emar günü fln ugrasmak istemiyoum o yüzden düğünden sonraya bırakıyorm :işsiz:
bende akşamı hafif atlatırsam şahane olcak gnü kurtarma derdindeyim :D:D

Evet sezaryenle dogum yaptım. Bır sene geçti bılmıyorumkı bırsey olurmu.bı bakayım zumbaya nasıl
zumba güzeldirrrr hem eğlencelide :KK76:

aman ne sen sor ne ben söyleyeyim olmaz olsun böyle gaz :KK70:
bence şahane olmş :D:D bu gazla ne spor yapılır fiyuuuuu:spor::spor::spor:

yok bebeğim doktora gitcm de şimdi emar günü fln ugrasmak istemiyoum o yüzden düğünden sonraya bırakıyorm :işsiz:
bende akşamı hafif atlatırsam şahane olcak gnü kurtarma derdindeyim :KK70::KK70:

zumba güzeldirrrr hem eğlencelide :KK76:

bence şahane olmş :KK70::KK70: bu gazla ne spor yapılır fiyuuuuu:spor::spor::spor:
Ertelememek gerekli böyle şeyleri kuzum ya acı çekiyorsun

sagol canim sanada gecmis olsun ve umarim migrenin tutmaz:( hic bilmiorumki bende tatlim cumartesi aksam basladi dün ve bugün ara ara birden girio sanci

sagol canim sanada gecmis olsun ve umarim migrenin tutmaz:KK43: hic bilmiorumki bende tatlim cumartesi aksam basladi dün ve bugün ara ara birden girio sanci
yaa üşüttün ü ki gezerken fln nane limon yap eve gidince kendine :bicak:

yadığını 3 kere düşündüm :KK70:

mazoşist
RUHBİLİM TERİMİSacher Mazoch’un adından

ad & sıfat
  1. 1.
    aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı verilmesinden hoşlanan (kimse).
bu anlamda kulalndım ben başka anlamda değil :D:D:D

ohhhh harikasin canim yaaaaa harika ilerliosun banada destek ol bende buhafta basarilarla gelim Cuma listesinde:KK70:

Artık hedefi de 65 e çektin gelirsin bence

he kuzu jet hızıyla iniyosun :KK55::KK55::KK55:
:nazar::nazar:

Hafta sonu sırf cardio yaptım ondan da olabilir yağ yakmada daha etkili ya
Ağırlıktan önce 1 ay böyle yapaymışım keşke

Yemedim yememeyi başardım ama çok güzel görünüyordu o ayrı :bicak:

:rolleyes::rolleyes:

Yaa evettt 69a -200 kala:KK71:

Sonra durduramayız seni zaten :D

Ben de çarşıya gittim banka ana baba günü gibi
Yeni hesap açtır, onu oraya götür buraya götür bugün ara öğün yapamadım pek
Bir dilim kek yedim o :ruh::işsiz: