Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum menunu gormedim ama kacamak yapinca kendimizi ac birakmiyoruz:stop: napiyoruuzzz yarin karbonhidrati kesiyoruz o zaman dengeleenirrr yarin sabah 1 dilim tambugday veya tahilli ekmeklerden ye sonra gunun kalaninda ne ekmek ne pilav makarna patates bile yeme sebze et agirlikli git hemen dengelenir:sus:
Gulumse25 dedi:
Günün menüsü sabah:Saat11.30 1yumurta 3çeri domates 2siyah zeytin yarım salatalık 1tane köy biberi ara ögün yok saat 16:00 bir kase lahana çorbası akşam yemegi saat:20.00bş kase ıspanak yemegi 1kase lahana çorbası 1dilim kek ve 1dilim ıspanaklı börek 2buçuk litre su yatana kadar 3litre olur akşamı biraz fazlamı kaçırmışım kızlar şiş hissediyorum kendimi

SekerPancarii dedi:
Kuzum menunu gormedim ama kacamak yapinca kendimizi ac birakmiyoruz:stop: napiyoruuzzz yarin karbonhidrati kesiyoruz o zaman dengeleenirrr yarin sabah 1 dilim tambugday veya tahilli ekmeklerden ye sonra gunun kalaninda ne ekmek ne pilav makarna patates bile yeme sebze et agirlikli git hemen dengelenir:sus: canım pilav makarna patates diyete başladığımdan beri hiç yemedim pişirmedimde :)) yarın yine normal kahvaltı ara ögün ve akşam lahana çorbası beni bekliyo:))

İyyim canim ben sen nasilsin gelmiyo msn artik bak keptinn oldum yine:halay:iyi mi ettim bilmiyom:ruh:
Hayirli uğurlu olsun canim cok sevindim ..ben bu ara iyi degilim hergün bir haber olay duyuyorum ne bilim bunlarda geçer gelirim buraya cok istiyorum inş biran önce toparlaniyimda..

Slm kizlar esim gece vardiyasinda oldugu icin gunduzleri evde ve pek uyumuyo o yuzden anca aksam ve sabah erken saatte gelebilcem bu hafta :KK51: nasilsiniz menulere bakcam ama cok konusmussunuz ve cok yorgunummmm:ruh: bakiniyim ben biraz gecmise:KK55:
Bizde de yarın misafir var :KK17: bugün full hazırlık yaptık evde hiç giremedim :KK17: ama asıl yarın resmen sınav var :KK57:

Ahh kuzum keske ac gitmeseydin :hasta: ossun en azindan bir dilim yemedin:KK19: bende bugun erzak alışverişi yaparken nuhun ankara markasinin yulaf kepegini gördüm çinko ve bakır ilaveliymis hosuma gitti aldim hemde faydali olur baya :KK58: Ekmek yaptim tambugdaydan icine 2 bardak da yulaf kepegi koydum bakalim daha tok tutucak mi:sus:
Ayda 1 buluşuyoruz arkadaşlar ile gitmesem hiç olmazdı 2 senedir böyleyiz.. tartiyi etkilemicek şükür ..
Yulaf kepeginden ekmek nasıl oldu lezzet olarak merak ettim

9.30
Menemen
3dılım peynır
Bır surum bal
Bır dılım tb ekmek
Ikı fıncan çay
12.30
Bır fıncan sutlu kahve
13.30
Bır tabak kuru fasulye
Bır dılım tb ekmek
Çoban salata
17.00
Bır kase yogurt
Salatalık bırkaç uzum
19.00
Bır tabak kabak yemeği
Patlıcan salatası
3 litre su
İlk gun menüm kızlar emzırıyorum bu arada belırteyım tekrar

k.fasulye emzirenler için önerilmiyodu galiba kuzum bide akşam yemek saati geç olmş biraz
patlıcan salatasına bayılırımmm

Saat 12

1 haşlanmış yumurta - 75
2 hindi füme salam - 32
1 dilim beyaz peynir - 46
1 dilim ekmek - 75

Sırf siz dediniz diye yedim ama kusacaktım böğ suyla falan ittim boğazımdan aşağı

Saat 14

1 dilim kek - 270

Saat 18

Fırında mezgit - 383
Yarım kase salata - 12

Saat 21

1 bardak light süt - 46
2 kuru kayısı - 16

Gün toplam: 955

Öğlen banka, sigorta ve hastane işleriyle uğraştığımdan yiyemedim

Ama yarın 1200 yapıcam
neyi zorla yedin beybiii sevmediğin bişey mi kii
menüyü begendm ortadaki kek haric o da mecburenmiş zaten o yüzdne likeee :super:

Gec kahvaltim

1 kupa limon çayı
2 kaşık elma sirkesi
Yarim domates
6 zeytin
1 dilim peynir
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 dilim tavuk göğsü
2 bardak çay

Ara öğün

3 tane sarma minik
1 dilim kavun

Akşam yemeği (17.00)

1 tabak yoğurtlu limonlu kırmızı pancar salatasi

Gün içinde 2 ltr detoks suyu

Isyerindeyim kızlar 2 saat sonra çıkıcam. Belki birsey yemem iştahım yok :KK43:
sabah 2 yumurtayla beraber o ekmege hiçççç ihtiyacın yoktu benceee tavuk zeytin peynir tam olmuş ma yumurta yada ekmek fazla geldi birinden biri :KK19:

KIzlar eve yeni geldim maleseg konuşma hararetine dalıp 3 çatal yemişim içinde meyve vardı daha çok o bölümü yemişim çokta acıkmıştım cezamı diyin bana razıyım buzlu lihgt sütlü kahve içtim şekersiz
aferiiiiiinnnnnnn :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::tokat::tokat::tokat::tokat:

:KK12:Günaydın

Hedefıme -800 var hala :KK12:işleri sıkı tutucAm bu üç günnn, foto paylasim ki yorum yapin bakalim :)
IMG_1722.webp

Sabah
2.dilim hindi füme
1 yumurta 55 gr
36 gr beyaz peynir yumurta ile pişirdim
23 gr tahıllı ekmek
200 ml y.yağlı süt
Ara
T. Kahve sade
Öğlen
2 yk y.yağlı lor
1.kase salata
200 ml ayran
Ara
6 badem 8gr
Türk kahvesi sade
Akşam
Light süt ile yapılan soğuk kahve
3 çatal pasta :kızgın:
bu hafta bi daha kacamak fln yok sana :KK12::KK12::KK12:
takipteyim :KK62:

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 5 adet sıyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, 1 dılım ekmek

Ara ogun 1o:30
2 adet kuru incir

Oglen 12:00
Bulgur pilavi ve kabak tek tabakta toplami bir porsiyon kadar
Bır dilim ekmek
Yarım salatalik tuzsuz
Bır adet elmalı tart dilimi

Ara ogun 15:00

3 top dondurma

Aksam 18:00
Bulgur pilavi
Mantarlı et sote (100gr)
Bir dilim ekmek
2 yk patates puresı( eşime yapmıştım cnm çekti)

Ara ogun 21:30
Yemek fazla oldu diye ara öğün yapmadım

Sonunda bitti bulgur pilavı :) annem tatilden dönsün böyle olmaz, kalabalıkta çeşit cabuk bıter, ben bıtırıcı taraf olmam :)
akşam pilav patates ekmek bi arada olmuş :olamaz:
olmuş bu ? bence olmamış:olamaz::olamaz::olamaz::tokat:

Back
X