Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok cnn bakım yapmiorum. 4 yıl oldu alalı ama az kullanılmış olduğu için sağlam kaldı toplam 15 20 kez kullanmisimdir. Normalde dustan sonra havlularimi atiyorum uzerine :KK70: marifetmis gibi anlatiorum birde :oops: ama artik sıksık kullanıcam insAllah
bak ya :D:D artık spordan sonra havlu atarsn :D

Eski yok ya agustos sonu da çekip öyle Atcam.

Bugun bi saat spor yaptım ilk iş günü yorulmuşum.
bend spor yapcaktm akşam misafir geldi:bicak:

Günün menüsü sabah:Saat11.30 1yumurta 3çeri domates 2siyah zeytin yarım salatalık 1tane köy biberi ara ögün yok saat 16:00 bir kase lahana çorbası akşam yemegi saat:20.00bş kase ıspanak yemegi 1kase lahana çorbası 1dilim kek ve 1dilim ıspanaklı börek 2buçuk litre su yatana kadar 3litre olur akşamı biraz fazlamı kaçırmışım kızlar şiş hissediyorum kendimi
hem akşam hem kek hem börekkkk :sinirli::sinirli::sinirli: öğle yeseydin ya onları kuzuu

o gemi gelecek :D:D:D

Kizlar saat gec oldu herkesin menusune bakamadim yorgunum:ruh: ilk kuralimiz kacamak yapanlar ertesi gün karbonhidrat tuketmiyorrrr (emzirmeler sabah 1 dilim ekmek yiyebilir) ve menüsüne yaziyor dün kacamak yaptigim icin karbonhidrat tuketmedim diyeHoppa
direk ekledim ilk sayfaya kurallar listesine :KK53:

Nasılsınız kızlar gececi oldum bugün anca girebildim :KK53: yarın ya büyük patlayacağım ya da büyük direnmiş olacağım :KK51: inşallah ikincisi olacak yoksa :skandal::skandal:
eğerki kacamak yap sen yarın :tokat::tokat: geliyo tohattt:tokat:

Bugünkü menüm
Sabah: 7 zeytin , bir kk beyaz peynir bir dilim ekmek
Ara : bir kase sütlü cornflakes
Öğlen:ıspanak yemeği bir tabak yanına da yoğurt
Ara: hurma
Akşam:yarım tabak etli patatesli yemek
aferin kuzuma ne gizil bir mini :21::21::21:

Günaydin kizlar dünki menümü yazim hemen
Sabah Bi Kahve bi peynirli sandwich
ögle Bi büyük kahve
Aksam Mücver yaptim ama firinda yani kizartma degildi saglikli versionunu yaptim:) yaninada yarim kase Kadar yogurt yedim iki dilimde Karpuz
yatmadan maydonoz suyu ictim bikac gündür tüketemiyodum

dün sürekli cikolatalara uzandim uzandim hep son anda biraktim, yatmadan önce bile elime bitane aldim tam aciyodumki hayir yapmicam deyip biraktim:D kendimle gurur duyuyorum suan

dün azda olsa erken ciktim canim:KK200:
iyi bari kuzum hastaykn hiç cekilmiyo iş fln :ruh:

ögle Bi büyük kahve
Aksam Mücver yaptim ama firinda yani kizartma degildi saglikli versionunu yaptim:) yaninada yarim kase Kadar yogurt yedim iki dilimde Karpuz

dün sürekli cikolatalara uzandim uzandim hep son anda biraktim, yatmadan önce bile elime bitane aldim tam aciyodumki hayir yapmicam deyip biraktim:KK70: kendimle gurur duyuyorum suan
menü şahane oğle de bişeyler yeseymişin olurmşşş :KK11:
bide o evdeki cikolataları hemen eşine yedir :D:D

iyi bari kuzum hastaykn hiç cekilmiyo iş fln :ruh:

menü şahane oğle de bişeyler yeseymişin olurmşşş :KK11:
bide o evdeki cikolataları hemen eşine yedir :KK70::KK70:
evet cok kötü oluyo gercekten...
ay okadar cokki napcam gercekten bilmiyorum bi resim cekip suraya koysam hepiniz kalpden gidersiniz:D
artik pasta tariflari bakiom yapip yapip komsularima dagitcam:D böylelikle ziyan olmamis olur hahahaha

evet cok kötü oluyo gercekten...
ay okadar cokki napcam gercekten bilmiyorum bi resim cekip suraya koysam hepiniz kalpden gidersiniz:KK70:
artik pasta tariflari bakiom yapip yapip komsularima dagitcam:KK70: böylelikle ziyan olmamis olur hahahaha

ben yapsam kendim yerim kesin :D:D
bizde de bi çekmece var mutfakta yegenlerim için abur cubur dolu içi :sus: bazen şeytan dürtüyo gidiyorm başına sorna geri dönüyorum:ruh:

ögle Bi büyük kahve

dün sürekli cikolatalara uzandim uzandim hep son anda biraktim, yatmadan önce bile elime bitane aldim tam aciyodumki hayir yapmicam deyip biraktim:KK70: kendimle gurur duyuyorum suan
Kahve ve cay odem tutuyormus
Benim bilgim yok ama arastirmak lazim aslinda ya
Onemli bir konu

Back
X