Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah bulantım olmaz normalde bile sürekli çıkaran biriyim alışığım onunla yaşamaya ama gebelik farklı bir durum tabi ..
yok canım kullnmıyorum takviye gıda yarın sorcam ne derse onu yapacam
almadım kuzum ya hep unuttum .. sabahları hayıt tohumu içiyorum tıkıyor bitki çayından :KK70:
Gebe kalmadan uc ay onceden folık asıt baslanması onerılıyor aklında bulunsun cnm

Aksam olmamis kuzum ama bugune telafi edersin sen:KK19:

Daha iyi canim bunlari hic tuketmemek supersin :KK54:

yoooooksaaa:mapus::tokat:

Saol canimmm:KK16:insallah toparlanirsin da gelirsin aramiza canim ozledik seni :KK19:

Afiyet olsun canim gayet iyi:KK16:

Tabiki canim diyetteyiz diye bu guzel gunlerden kendimizi kisitlayamayiz :eğlence:zaten az da yemissin hic dert etme:KK19:
Valla pişi pişmez ufacik baktim tadina cok guzeldi canim ben ev yapimi ekmek cok seviyorum tambugday ekmegimden farkli olmamiş tadi bozmamis yani kahvaltida yicem bakalim daha tok tutacak mi sade tambugdaydan:kk77:
ilk defa yaptığım kaçamaz içime bu kadar dert oldu :D .. fırında mı pişiriyorsun makinen mi var güzelse bende evde yapayım ilerisi için taze taze :KK50:

Gebe kalmadan uc ay onceden folık asıt baslanması onerılıyor aklında bulunsun cnm
canım o kadar çok içtim ki bıktım 2 3 senedir olacağına varsın artık diyorum
Tebrikler cnm darısı benim başıma :KK200:
teşekkür ederim :KK200:

Yaaaa bu super bi habeerrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kiz şok yapti pasta sana bence:rolleyes:
valla bilemiyorum mutluluk salgıladı belki :rolleyes::rolleyes:

Gunaydin kizlar. Tarcinli sut deneyen varmı. Gerçekten zayıflamaya etkisi varmı acabaaa :KK53:
ben ilk diyetimde yapıyordum akşam 9 da içiyordum bu diyette sabit zamanım olmdan yaptım tokluk hissi veriyor birde şekerli şeyler yeme hissini kesiyor öneririm

Günaydin kizlar dünki menümü yazim hemen
Sabah Bi Kahve bi peynirli sandwich
ögle Bi büyük kahve
Aksam Mücver yaptim ama firinda yani kizartma degildi saglikli versionunu yaptim:) yaninada yarim kase Kadar yogurt yedim iki dilimde Karpuz
yatmadan maydonoz suyu ictim bikac gündür tüketemiyodum

dün sürekli cikolatalara uzandim uzandim hep son anda biraktim, yatmadan önce bile elime bitane aldim tam aciyodumki hayir yapmicam deyip biraktim:KK70: kendimle gurur duyuyorum suan
Oglen neden bisi yemedin canim ac kalma:eğlence: ayy supersin valla benimde elim dün kac kere dondurmaya gitti ama yemedim:KK53:

evet cok kötü oluyo gercekten...
ay okadar cokki napcam gercekten bilmiyorum bi resim cekip suraya koysam hepiniz kalpden gidersiniz:KK70:
artik pasta tariflari bakiom yapip yapip komsularima dagitcam:KK70: böylelikle ziyan olmamis olur hahahaha
Ben evde pasta yaparken malzemenin yarisini yeyip bulaniyom:KK70:sonra pasta yicek mide kalmiyo ahahahh

Instada bırını takıp edıyrm
Ara ogunlerınde meyvenın yanına tarcınlı sut ıcıyor ya da corek otu atılmış yogurt

ben ilk diyetimde yapıyordum akşam 9 da içiyordum bu diyette sabit zamanım olmdan yaptım tokluk hissi veriyor birde şekerli şeyler yeme hissini kesiyor öneririm

Kızlar bi kadın var burda 75 kilodan 57 düşmüş hergun içiyormuş birde benim gibi limon ve sirkeyi karistirip iciyormus yaeim senede vermiş kiloları hamilelikten sonra ben ılkkez gördüm sizde danisiyim dedim. Süt nornalmi yoksa lightmi. Bende akşamları içmeyi düşünüyorum

Kızlar bi kadın var burda 75 kilodan 57 düşmüş hergun içiyormuş birde benim gibi limon ve sirkeyi karistirip iciyormus yaeim senede vermiş kiloları hamilelikten sonra ben ılkkez gördüm sizde danisiyim dedim. Süt nornalmi yoksa lightmi. Bende akşamları içmeyi düşünüyorum
light ya da yarım yağlı süt tüketirsen günlük almış oluğun yağ oranı düşmüş olacak ilk tercihin içebilirsen light olsun

Mücveri nasıl yapıon kuzum ya farklı şeyler istiyor canım azcık hiç yapmadım ...

yarın gidiyorum :halay:
ama reglim gelmedi daha yarın olmam gerekli .. dr ile görüşcez bakalım ne dicik aşılama yapcak mı film isticik mi sekreter ister dedi :KK17: ondan çok korkuyorum .... büyük gün yarın birde 69 ile gitmenin mutluluğu var :KK50: .. burda olurum zaten yine kaçamakta zararlı şeylerde yemem :KK70:

çok kilo almaktan korkuyorum .. sonucun ne olacağını bilmiyorum o ayrı ama biraz bilinçli olmak iyidir sanırım .. yemek sıkıntım inşallah olmaz normalde de seçiciyim kötü olur
izine ayrılmıyosun dimiii senin izin hakkın bitti diye biliyorum ben çünkü

Bilmem ki annem buluyor genelde her mevsim :deli:

İki saat kaldı gelmelerine o_O inşallah hiç kaçamaksız kapatacağım :21: zaten zaafım olan bir şey de yok hepsini severim ama hiçbirine ölmüyorum :KK53:
ay inşallahh yemezsin valla stres oldum burda :D:D

Havluları kaldırdım cnm tozunuda aldim, cici oldu artık, sadece spor için kullanıcam:KK70: Allahın izniyle
hadi bakalım :halay: acı yok rakiiii :spor::spor: dı dıı dıııı dıdı :rapci:

Gaptanimm ben agır gaptann:KK70:
hee agız dolusu gaaapptaaannn :D:D:D
Ben tehdit ederim valla açik açık söylimmm:KK70:
cekinmem diyosun :KK53::KK53:

İyi etmisin:mapus: neden ben ekleyemiyom:silah:
çinkilim ben kaptan oldugumda düzenleyebilmek için sayfayı üstüme yaptırdım :DD:D:D
kaptanlar bi ara grup kurmştu mesajda birine diyodu sayfa sahibi olmak istiyoruz fln diye bende dedm yaptılar şans :KK53:

69.7 çıktım kızlar
kuzu bn senin kilonu takip edemiyorum verdin mi aldın m yani :eek:

izine ayrılmıyosun dimiii senin izin hakkın bitti diye biliyorum ben çünkü

ay inşallahh yemezsin valla stres oldum burda :KK70::KK70:

hadi bakalım :halay: acı yok rakiiii :spor::spor: dı dıı dıııı dıdı :rapci:

hee agız dolusu gaaapptaaannn :KK70::KK70::KK70:

cekinmem diyosun :KK53::KK53:

çinkilim ben kaptan oldugumda düzenleyebilmek için sayfayı üstüme yaptırdım :KK70:D:KK70::KK70:
kaptanlar bi ara grup kurmştu mesajda birine diyodu sayfa sahibi olmak istiyoruz fln diye bende dedm yaptılar şans :KK53:

kuzu bn senin kilonu takip edemiyorum verdin mi aldın m yani :eek:

Aldım :(

Back
X