Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

izine ayrılmıyosun dimiii senin izin hakkın bitti diye biliyorum ben çünkü

ay inşallahh yemezsin valla stres oldum burda :KK70::KK70:

hadi bakalım :halay: acı yok rakiiii :spor::spor: dı dıı dıııı dıdı :rapci:

hee agız dolusu gaaapptaaannn :KK70::KK70::KK70:

cekinmem diyosun :KK53::KK53:

çinkilim ben kaptan oldugumda düzenleyebilmek için sayfayı üstüme yaptırdım :KK70:D:KK70::KK70:
kaptanlar bi ara grup kurmştu mesajda birine diyodu sayfa sahibi olmak istiyoruz fln diye bende dedm yaptılar şans :KK53:

kuzu bn senin kilonu takip edemiyorum verdin mi aldın m yani :eek:
yok kuzum ayrılmıyorum zaten hedef kiloma çok az kaldı mezun olurum yeni hedef koymam listeden çıkmamı gerektircek durum olursa ama yine burdayım

Yok kuzum yağ oranım 50 nin altında kaldı dün kaloride 900 ün altında üstüne bişiler yeseydim wcye çıkardım 69,70ü o zaman görürdüm belki :kızgın: ama finali yaptım dün kaçamakta çünkü artık verebileceğim 2 3 kilo var sonrası korumaya geçecek .. acaba hamileliğin ilk 1. ayından kilo veriliyor mu bilgin var mı bu konu da
Kuzum valla onu insan hic kestiremiyo kimi insan 3 ayında bulantidan bisey yiyemeyip kilo veriyo kimide baya aliyo istah açıldığından Allah izin verirse biz bu sene ikinciyi dusunucez ben kesinlikle saglikli bi beslenme programi yapcam kendime ve doktoruma sorup hamile pilatesi yapcam cok kilo almayi gozum yimiyo artik:ruh:

Mücveri nasıl yapıon kuzum ya farklı şeyler istiyor canım azcık hiç yapmadım ...

yarın gidiyorum :halay:
ama reglim gelmedi daha yarın olmam gerekli .. dr ile görüşcez bakalım ne dicik aşılama yapcak mı film isticik mi sekreter ister dedi :KK17: ondan çok korkuyorum .... büyük gün yarın birde 69 ile gitmenin mutluluğu var :KK50: .. burda olurum zaten yine kaçamakta zararlı şeylerde yemem :KK70:

çok kilo almaktan korkuyorum .. sonucun ne olacağını bilmiyorum o ayrı ama biraz bilinçli olmak iyidir sanırım .. yemek sıkıntım inşallah olmaz normalde de seçiciyim kötü olur
Ayy cok heycanli :KK36: bize de haber ver kuzummm:rolleyes::KK74:

Kiz ben dün az yidim bi çıktım bugun tartiya 200 grcik gitmis:silah: 55.5 im moralim cok boziliyiii:ruh: ama gercek kilo degil belli dün magazada yine pantul denedim 26 :rolleyes::KK70:
inşallah gercek değildir :D:D
ben de sabah 55.5 tim aynı gidiyok :D:D hatta inanmak istemedimdi bi daha tartıldm cünkü bi ara 55.1 gördm ama yok yani:D

aaaa
ama olsun verirsin kuzu ödema tıcı çay fln iç belki ödemdir

yok kuzum ayrılmıyorum zaten hedef kiloma çok az kaldı mezun olurum yeni hedef koymam listeden çıkmamı gerektircek durum olursa ama yine burdayım
o zaman tamam :KK19:
doktora gidip gelirken idare ederiz zaten hem beslnmene de dikat edersin almazsn tedavi sürecinde:21:

Kuzum valla onu insan hic kestiremiyo kimi insan 3 ayında bulantidan bisey yiyemeyip kilo veriyo kimide baya aliyo istah açıldığından Allah izin verirse biz bu sene ikinciyi dusunucez ben kesinlikle saglikli bi beslenme programi yapcam kendime ve doktoruma sorup hamile pilatesi yapcam cok kilo almayi gozum yimiyo artik:ruh:
işte frenlemek olmuyor mu ... bende öğreneyim ne gibi sporlar yapılabiliyor olmadı yürüyüşe vururum kendimi :D :D ... bilinçli olmak çok güzel ya

inşallah gercek değildir :KK70::KK70:
ben de sabah 55.5 tim aynı gidiyok :KK70::KK70: hatta inanmak istemedimdi bi daha tartıldm cünkü bi ara 55.1 gördm ama yok yani:KK70:

aaaa

doktora gidip gelirken idare ederiz zaten hem beslnmene de dikat edersin almazsn tedavi sürecinde:21:
Ayy baya da az yidimdi ya niye boyle oldu ki:silah: karnim da bi sis sanki 4 aylik hamileyim:KK53: hadi cumaya 53 lerde olak:dua:

işte frenlemek olmuyor mu ... bende öğreneyim ne gibi sporlar yapılabiliyor olmadı yürüyüşe vururum kendimi :KK70: :KK70: ... bilinçli olmak çok güzel ya
Ayy benim ilk hamilelikte esim aman bisey olack diye hic bisey yaptirmadi 9 ay yan gelip yattim ben:KK70: sistikce sistim tabi dogumum da cok zor oldu :ruh: yaa tabi dikkat edilirse frenliyo insan kendini ama ben dikkat ettigim halde cok almistim sonra son aylarimda amaan didim zaten aliyom yedikce yedim:KK53: tabi bilincli hareket etmek en guzel zaten Allah izin verirse burda beraber oluruz hamileliginde:KK36:

Ayy cok heycanli :KK36: bize de haber ver kuzummm:rolleyes::KK74:
yeni doktor yeni hastane yeni kilo umarım güzel olur herşey .. bende çok heyecanlıyım :rolleyes:

ben de sabah 55.5 tim aynı gidiyok :KK70::KK70: hatta inanmak istemedimdi bi daha tartıldm cünkü bi ara 55.1 gördm ama yok yani:KK70:

aaaa

şekerli şeyler yedim tokatlayın beni :D :D bitter ve bal hariç ama :KK59:
bu sefer almam spora belli güne kadar devam edecem düzenli yicim :KK37:

Günaydın kızlar bugün tartıda düne göre 300gr fazla çıktım:kızgın: moralim sıfır kekle börek bana pahalıya patladı bugün kayın validemin evini taşıycaz baya kalori kaybetmem lazım yarın 300gr göremem lazım bugün sabah kahvaltısı ve lahana çorbasına devam
Tabi kacamak sonrasi cok normal canim:olamaz: bugun eksiye çevirelim hadi o artiyi:halay:

aaaa

Umarım ödemdir kuzucuk:)

Ayy benim ilk hamilelikte esim aman bisey olack diye hic bisey yaptirmadi 9 ay yan gelip yattim ben:KK70: sistikce sistim tabi dogumum da cok zor oldu :ruh: yaa tabi dikkat edilirse frenliyo insan kendini ama ben dikkat ettigim halde cok almistim sonra son aylarimda amaan didim zaten aliyom yedikce yedim:KK53: tabi bilincli hareket etmek en guzel zaten Allah izin verirse burda beraber oluruz hamileliginde:KK36:
beraber olcağımız için o yolun sonu görünüyor tek başıma altından kalkamam çünkü iyi ki varsınız :KK200:
normal doğum mu yaptın bende hep normal istiyorum ..... sen zati yemeği sevmiyorsun :D :D ben yağı tuzu hayatımdan çıkardığım için belki yağdan almam diyorum damak tadımı bozmazsam tabi ki

izine ayrılmıyosun dimiii senin izin hakkın bitti diye biliyorum ben çünkü

ay inşallahh yemezsin valla stres oldum burda :KK70::KK70:

hadi bakalım :halay: acı yok rakiiii :spor::spor: dı dıı dıııı dıdı :rapci:

hee agız dolusu gaaapptaaannn :KK70::KK70::KK70:

cekinmem diyosun :KK53::KK53:

çinkilim ben kaptan oldugumda düzenleyebilmek için sayfayı üstüme yaptırdım :KK70:D:KK70::KK70:
kaptanlar bi ara grup kurmştu mesajda birine diyodu sayfa sahibi olmak istiyoruz fln diye bende dedm yaptılar şans :KK53:

kuzu bn senin kilonu takip edemiyorum verdin mi aldın m yani :eek:
Ossun sen ben mi var :halay: bisey yazilacak olursa eklersin sen:sus:

yeni doktor yeni hastane yeni kilo umarım güzel olur herşey .. bende çok heyecanlıyım :rolleyes:

şekerli şeyler yedim tokatlayın beni :KK70: :KK70: bitter ve bal hariç ama :KK59:
bu sefer almam spora belli güne kadar devam edecem düzenli yicim :KK37:
Ayni heycani paylasiyoruz seninle kuzummmm insallah ugurlu gelcek sana burasi olacakkkkkk:KK36::KK36::KK36:

Back
X