Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

beraber olcağımız için o yolun sonu görünüyor tek başıma altından kalkamam çünkü iyi ki varsınız :KK200:
normal doğum mu yaptın bende hep normal istiyorum ..... sen zati yemeği sevmiyorsun :KK70: :KK70: ben yağı tuzu hayatımdan çıkardığım için belki yağdan almam diyorum damak tadımı bozmazsam tabi ki
Sende iyiki varsin bebegim:KK60:
Hee normaldi benim dogumum ama cok zordu :KK61:ama dogumdan sonra da cok rahattim normal oldugu icin
Hee ben hic sevmem yemeyi:KK70: ben aldim kilo esim aldi kilo beraberce kilolandik:KK70:

izine ayrılmıyosun dimiii senin izin hakkın bitti diye biliyorum ben çünkü

ay inşallahh yemezsin valla stres oldum burda :KK70::KK70:

hadi bakalım :halay: acı yok rakiiii :spor::spor: dı dıı dıııı dıdı :rapci:

hee agız dolusu gaaapptaaannn :KK70::KK70::KK70:

cekinmem diyosun :KK53::KK53:

çinkilim ben kaptan oldugumda düzenleyebilmek için sayfayı üstüme yaptırdım :KK70:D:KK70::KK70:
kaptanlar bi ara grup kurmştu mesajda birine diyodu sayfa sahibi olmak istiyoruz fln diye bende dedm yaptılar şans :KK53:

kuzu bn senin kilonu takip edemiyorum verdin mi aldın m yani :eek:
Rahat ol yemiyiciğim :ukala::KK39: hem gelenler çok zayıflamışsın falan dirler kör değillerse öyle olunca hepten kaçacak iştahım :KK71::confused:

Hee normaldi benim dogumum ama cok zordu :KK61:ama dogumdan sonra da cok rahattim normal oldugu icin
Hee ben hic sevmem yemeyi:KK70: ben aldim kilo esim aldi kilo beraberce kilolandik:KK70:
böyle kilo almaya can kurban ..... hareketsizlikten mi zor oldu yürüş yapmak gerekiyor diyorlardı sanki

böyle kilo almaya can kurban ..... hareketsizlikten mi zor oldu yürüş yapmak gerekiyor diyorlardı sanki

Ayy baya da az yidimdi ya niye boyle oldu ki:silah: karnim da bi sis sanki 4 aylik hamileyim:KK53: hadi cumaya 53 lerde olak:dua:
Ödemdir o ödem :D:D
yeni doktor yeni hastane yeni kilo umarım güzel olur herşey .. bende çok heyecanlıyım :rolleyes:

şekerli şeyler yedim tokatlayın beni :KK70: :KK70: bitter ve bal hariç ama :KK59:
bu sefer almam spora belli güne kadar devam edecem düzenli yicim :KK37:
ne yidinnnnnn

Umarım ödemdir kuzucuk:)
evrene güzel mesajlar gönderiyoruz ödeeemmmm:dua::dua:

Ossun sen ben mi var :halay: bisey yazilacak olursa eklersin sen:sus:
he olar beybi yoosamda sölee değiştirirler hemencik :KK60:

Rahat ol yemiyiciğim :ukala::KK39: hem gelenler çok zayıflamışsın falan dirler kör değillerse öyle olunca hepten kaçacak iştahım :KK71::confused:
kör değilseler bence de demeliler :D:D

Ben bugün içtim şimdi ama sadece tarçınlı değil kakao tarçın zencefilli içtim yağ yaktırıyor diyorlar üçüne de bakalım belki işe yarar :deli:
Haber ver cnm zencefil koymak istemiyorum tadını bozar diye bakalım hangisi daha iyi gelecek gerçi zencefil her türlü daha iyi ama :/

yersem olcaktı :KK70: yemedim birşey :KK70: klavye takılyor arada sert tuşlamak lazım :KK70:
he tm o zaman :D ay beynim yandı cok işim var buraya da bakmak istiyorummm ama şimdi molaya cıkcam gelince işlerimi halletcm sonra dönerim size yoosam kovulcam ::D

Ogle yemegi
Kabak sehriye corbasi
IMG_1726.webp

Tam bur.emziren anne menüsü olmuş afiyet olsun tatlım.. bu arada hoş geldin

Bugün bende o şekilde yaptım kahvaltıyı hindi füme de yumurtada :kusmuk:

Gece kahvaltın çok değil mi çok mu acıkmıştın yumurta tavuk göğsü falan akşam çok iyi olmuş ama afiyet olsun kuzum

Yemicem daha ben de :kusmuk::kusmuk: Yoğurt yedim bu sabah yoğurt yerim ballı işte hem kalorisi iyi hem protein

60 a varayım demiştim sanırım..
Light sütlü soğuk kahve içtim 3 çatalda pastadan almışım farkında olmadan :kızgın:
Çok hararetli konuşuyorduk bir baktım yemişim onun için çok aç olmama rağmen yemicim

Nasıl geçirdin mi kız geceyi aç

Cnm sen hergun balık mı yapıyorsun :)

Hayır ama sık sık koyarım menülere :KK73:

O light kolalardaki tatlandırıcıyı vucut yine seker olarak algiliyomus ve yine yağ olarak depolaniyomus:silah: bek cok cokkkk nadir iciyom artik:olamaz:zaten cok düşkünlüğum yohda iste arada iciyom:KK51:

Kilodan önce zaten diş ve mideye zararı var ama işte :ruh:

Bu aralar metabolizmam uçuşta yine cardio yapıcam bugün :KK71:

neyi zorla yedin beybiii sevmediğin bişey mi kii
menüyü begendm ortadaki kek haric o da mecburenmiş zaten o yüzdne likeee :super:

Diyetten önce de pek sevmezdim öyle ama ilk 1 ay hep yedim ya öğ geldi
:kusmuk:

Yemicem daha ben de :kusmuk::kusmuk: Yoğurt yedim bu sabah yoğurt yerim ballı işte hem kalorisi iyi hem protein

Ne guzel ya
Ben hic yemiyrm
Sevmiyrm pek
Takdir ettim seni :)

Afiyet olsunnnnnnn taze annee:anne: ama etsiz yemek olunca ben:110:
Haklisin cnm et tuketmek lazim sik sik
Dun aksam mantarli et sote yaptim
Bu aksam kiymali makarna yapacagim ama az yicem ekmeksiz ( dun yaptigim kombo sonrasi :D ekmek bulgur pilavi ve patates pure kombosu )
Yarin icinde kiymali biber dolmasi planim var
Esimde etten baska bisey yemiyor
Sonra ben azcik kabaga kac ogun yiyorum :)

Sen diyete ne zaman doneceksin yaa
Eylulde mi?

bugün domatesli tost yaptım ama çok acıktım işte yumurta yeseydim tok olacaktım ara öğünde yedim üstelik
uyuyamadım bütün gece berbattı ama değdi 69 u gördümm :rolleyes::rolleyes:

Back
X