Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bitter yesen olmazmi o krizlerde?
Mesela benim tatli istedigimi sutlu sekersiz nescafe hep iyi geliyo.
Ama regl zamanlari herkese bir kriz geliyo. Ozaman bitter yesen. Tatmin etmiyo dersen atesin ustunde suyla dolu bir tencerede kaseenin icinde bitterleri eritsen akiskan belki cok hosuna gider.
Bıtterı cok sevmıyorum acı gelıyor bana :) bal yıyorum. Bazende meyve. Oyle kandırıyorum kendımı. Eşım bugun dıyor ıyı hedefıne 10 kg kalmış tanışınca 58 kg dum. Evlenımce hıc dıkkat etmedm ya mutluluktan sürekli yedım şimdi cekıyorm acısını:)

Yemicem daha ben de :kusmuk::kusmuk: Yoğurt yedim bu sabah yoğurt yerim ballı işte hem kalorisi iyi hem protein

Nasıl geçirdin mi kız geceyi aç

Hayır ama sık sık koyarım menülere :KK73:

Kilodan önce zaten diş ve mideye zararı var ama işte :ruh:

Bu aralar metabolizmam uçuşta yine cardio yapıcam bugün :KK71:

Diyetten önce de pek sevmezdim öyle ama ilk 1 ay hep yedim ya öğ geldi
:kusmuk:
Ayy ben kacamak yaptigim gunler iciyom bazen :ruh:
Ayy masallah de hizla 65 e incen:rolleyes:

Haklisin cnm et tuketmek lazim sik sik
Dun aksam mantarli et sote yaptim
Bu aksam kiymali makarna yapacagim ama az yicem ekmeksiz ( dun yaptigim kombo sonrasi :KK70: ekmek bulgur pilavi ve patates pure kombosu )
Yarin icinde kiymali biber dolmasi planim var
Esimde etten baska bisey yemiyor
Sonra ben azcik kabaga kac ogun yiyorum :)

Sen diyete ne zaman doneceksin yaa
Eylulde mi?
Kiymali makarna miiii ay ben ölemmmmmm:silah: verin iki tabah yirim bennn:ruh:ama sen az yi kaptanın dedigini yap yaptigini yapma:KK70::sus:

Son düzenleme:
Bıtterı cok sevmıyorum acı gelıyor bana :) bal yıyorum. Bazende meyve. Oyle kandırıyorum kendımı. Eşım bugun dıyor ıyı hedefıne 10 kg kalmış tanışınca 58 kg dum. Evlenımce hıc dıkkat etmedm ya mutluluktan sürekli yedım şimdi cekıyorm acısını:)
Evlenince o hatayi cogu insan yapiyo bende dahil :)
Bitter ben cok severim valla baya keskin iyi geliyo

Tarçın serpilmis muzda cok iyi geliyo tatli krizine:halay: olsun yine verirsin canim her insanin bi kilo alma noktasi oluyo:KK51:

Benimde bi ara hayatimda tarti diye bisey yoktu:KK70: tarti her evde olmali hatta her odada:KK45:
Aynen ya yoksq bır bakıyosunkı on kılo gelmış :))) sımdıde hergun tartılıyorum gramları sayıyorum nekdr gıtmıs dıye. Yemeyı coksevıyorum ya yapmayıda kendıme ıyı engel oluyorum dogum sonrası

Ben de normalde sevmem deniz ürünleri ama fırında güzel oluyor bir de baharat sos falan koy üzerine oh mis

Ciddi min kız kaç kilosun gramsın bugün :rolleyes:
Ama biliydiim böyle olacağını bak sen ne zaman neşeli umutlu olsan daha çok kilo veriyorsun ya
dimi neşeli olmak gülmek her zaman pozitif etki yapıyor bedene :rolleyes::rolleyes::rolleyes: dün kızlarla güzel bir akşam geçirdik onunda etkisi olmuştur :KK36:
69,90 çıktım ama wc yok şuan karnımda şiş dün rahat olan pantolon dar geliyor

Evet kuzum haraketsizlikten bende cok odem oldu bebekimin kafasi da sismisti yanlis ıkınmadan:110:ebe kan ter icinde kaldi şükür bisey olmadan dogum oldu:dua: Rabbim hayirli kolay doğumlar nasip etsin herkese :dua:
:cool:hareket berekettir boşa demiyor büyüklerimiz .. Aminnn

Mücveri nasıl yapıon kuzum ya farklı şeyler istiyor canım azcık hiç yapmadım ...
tatlim ben kabak havuc patatesi rendeledim sularini sIKIP icine Beyaz peynir koydum biraz göz karari bi kabartma tozu ve un bir bardak diodu una ama ben baya az koydum un pek iyi degil diye diyetde:) benimki daha yumsak oldu o yüzden bide tuz karabiber ekledim firina verdim azcikda yag karistirdim tarifde yarim kahve fincani diodu ben hatta ondan bile az koydum:D ama lezetliydi severek yedik hatta buaksam menüde yine var cünki dün bitmedi

Günaydın kızlar bugün tartıda düne göre 300gr fazla çıktım:kızgın: moralim sıfır kekle börek bana pahalıya patladı bugün kayın validemin evini taşıycaz baya kalori kaybetmem lazım yarın 300gr göremem lazım bugün sabah kahvaltısı ve lahana çorbasına devam
canim sen biraz kacamakmi yaptin ben kacirmisim farkli bi diyet uyguluodun sen galiba

Oglen neden bisi yemedin canim ac kalma:eğlence: ayy supersin valla benimde elim dün kac kere dondurmaya gitti ama yemedim:KK53:
ben tek iyi ögün besleniyorum tatlim normalde de ondan bazen kahvaltiyi atliyorum bazense ögle yemegini, evlenmeden önce aksam yemegini atliyodum Sabah ve öglen yiyodum genelde yetiodu ama simdi esim evde olunca aksam yemegini atlamak pek olmuo:D.... oooo aferin canim sanada cok zor bu bikac gündür asiri cekio canim Tatli seyler bakalim bugünde simdilik basardim yememeyi insallah devami gelir

dimi neşeli olmak gülmek her zaman pozitif etki yapıyor bedene :rolleyes::rolleyes::rolleyes: dün kızlarla güzel bir akşam geçirdik onunda etkisi olmuştur :KK36:
69,90 çıktım ama wc yok şuan karnımda şiş dün rahat olan pantolon dar geliyor

:cool:hareket berekettir boşa demiyor büyüklerimiz .. Aminnn

Aynen bak geçen hafta böyle değildin sen yine bi mutsuzluk vardı o da etkiledi

Gördün de kendi gözünle yani

Tedavinde de böyle ol olur mu

Pozitif, neşe saç

Ben de kafaya takmayı bıraktığımdır güzel gidiyor kilom

Ayy ben kacamak yaptigim gunler iciyom bazen :ruh:
Ayy masallah de hizla 65 e incen:rolleyes:

Ben pipetle içiyorum ön dişlere bari değmesin diye sonra çürür falan yeni yaptırdım zaten :D

Haftada 1 versem gidene kadar 63e inerim SchonerDuft SchonerDuft in dediği gibiydi dediydi de yok artık demiştim :D Biliyormuş kız demek ki :KK60:

Back
X