Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlim ben kabak havuc patatesi rendeledim sularini sIKIP icine Beyaz peynir koydum biraz göz karari bi kabartma tozu ve un bir bardak diodu una ama ben baya az koydum un pek iyi degil diye diyetde:) benimki daha yumsak oldu o yüzden bide tuz karabiber ekledim firina verdim azcikda yag karistirdim tarifde yarim kahve fincani diodu ben hatta ondan bile az koydum:KK70: ama lezetliydi severek yedik hatta buaksam menüde yine var cünki dün bitmedi
bunu yapacağım gün ekmek yememeliyim dengelesin favorilere ekliyorum ypcan en kısa zamanda :KK74:

Aynen bak geçen hafta böyle değildin sen yine bi mutsuzluk vardı o da etkiledi

Gördün de kendi gözünle yani

Tedavinde de böyle ol olur mu

Pozitif, neşe saç

Ben de kafaya takmayı bıraktığımdır güzel gidiyor kilom

Ben pipetle içiyorum ön dişlere bari değmesin diye sonra çürür falan yeni yaptırdım zaten :KK70:

Haftada 1 versem gidene kadar 63e inerim SchonerDuft SchonerDuft in dediği gibiydi dediydi de yok artık demiştim :KK70: Biliyormuş kız demek ki :KK60:
bu hafta içimde garip bir mutluluk var ..
geçen sormuştun ya güneş tutulması olacak cvb verdim mi anımsamıyorum .. bana yarayacak sanırım :KK200:
gidene kadar 10 günde 2 kilo ver 62 ol bebeğim neleri verdik 2 kilocuk mu büyüyecek gözümğzde:spor:

Buki_89 Buki_89 kuzum nasılsın eşinin durumu ne oldu
canim sagol sordugun icin dün görüsme iyi gecmis yani simdi doktordan rapor alcaz ve onu yetkili kisilere yollicaz büyük ihtimal aynen devam edebilcek ama kesin görüsmeler rapordan sonra olcak, konustugu Adam söz sahibi oldugu icin rahatladi icimiz... insallah bi kesinlesirse artik büyük bi kutlama yapcam esimle:D ve tabiki sizinlede Burda bigüzel göbek atariz hahahahaah

buarada senin icinde cok heycanlaniyorum insallah en kisa zamanda Burda hamileliginden konusuyo olcaz

menüm
Sabah bi muz
öglen bi kahve ve yine o en sevdigim peynirli sandwich artik icimde agici cikcam ama cokkk seviyorum ekmegi harika:D
aksamda mücver ve yogurt var menümde
ivir zivir tüketmemeyi basarisam insallah artik 68 görcem Cuma olmadan:D

canim sagol sordugun icin dün görüsme iyi gecmis yani simdi doktordan rapor alcaz ve onu yetkili kisilere yollicaz büyük ihtimal aynen devam edebilcek ama kesin görüsmeler rapordan sonra olcak, konustugu Adam söz sahibi oldugu icin rahatladi icimiz... insallah bi kesinlesirse artik büyük bi kutlama yapcam esimle:KK70: ve tabiki sizinlede Burda bigüzel göbek atariz hahahahaah

buarada senin icinde cok heycanlaniyorum insallah en kisa zamanda Burda hamileliginden konusuyo olcaz
oo çok sevindim sizin adınıza emekleri boşa gitmemiş olcak :KK50:
atarız tabi ki sagdan soldan :21:
bende çok heyecanlıyım belki eylülde bşlar tedavi belli olmaz ama ön görüşme yapmadık yarın yapacaz her türlüsü benim için kabuldür pozitif sonuç alayım da yeter :KK6:

menüm
Sabah bi muz
öglen bi kahve ve yine o en sevdigim peynirli sandwich artik icimde agici cikcam ama cokkk seviyorum ekmegi harika:KK70:
ivir zivir tüketmemeyi basarisam insallah artik 68 görcem Cuma olmadan:KK70:
şuan kaçsın kuzum spor a devam ediyor musun 65e hedef koymuştun sanki vazmı geçtin

menüm
Sabah bi muz
öglen bi kahve ve yine o en sevdigim peynirli sandwich artik icimde agici cikcam ama cokkk seviyorum ekmegi harika:KK70:
ivir zivir tüketmemeyi basarisam insallah artik 68 görcem Cuma olmadan:KK70:
Baya bı az geldı bana :) boyun kaç cm bu arada

bu hafta içimde garip bir mutluluk var ..
geçen sormuştun ya güneş tutulması olacak cvb verdim mi anımsamıyorum .. bana yarayacak sanırım :KK200:
gidene kadar 10 günde 2 kilo ver 62 ol bebeğim neleri verdik 2 kilocuk mu büyüyecek gözümğzde:spor:

Benden de cıvıl cıvıl olup umut veriyorsun dimi neden olmasındı ki 10 günde iki kilo
Cardioya ağırlık verirsem olacak bence :rolleyes:

oo çok sevindim sizin adınıza emekleri boşa gitmemiş olcak :KK50:
atarız tabi ki sagdan soldan :21:
bende çok heyecanlıyım belki eylülde bşlar tedavi belli olmaz ama ön görüşme yapmadık yarın yapacaz her türlüsü benim için kabuldür pozitif sonuç alayım da yeter :KK6:
evet canim ya insallah artik bi kurtulalim su durumdan:)
ayyy hadi bakalim merakla bekliyoruz

Back
X