- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #222.581
Bu hafta bomba gibi geliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sonunda cok uzulmustum ama olsundu filmm isteYaa ne guzel filmdi cok sevdim cok sagol :)
Yok giz ben fazilet ve kızlarını izliyorumhangi dizileri izliyorsun the last ship ve game of u izliyor musun
Yok giz ben fazilet ve kızlarını izliyorum![]()
walking dead izliyorum ekimde başlıcam insAllah. Dizi tavsiyesi istersen mutlaka ve mutlaka THE FOLLOWING izle. Okadar müthişi bir haftada bitirdim çalıştığım halde
vayyy iddaliyiz kiz sen beni gececen vallah harikasin benden coook önce incen 65 kiloyaBu hafta bomba gibi geliyorum![]()
vayyy iddaliyiz kiz sen beni gececen vallah harikasin benden coook önce incen 65 kiloya
harikasin canim vallah masallah sana kac kilodasin suan?Valla ben de anlamadım sabah akşam wcdeyim her gün eriyorum
Jillian yaparken bu kadar erimedim![]()
Ay hatta 10 günde 2 kiloyu beraber verelim dicimde kendime güvenemiyorum ben senin kadar iddalı olamıyorumBenden de cıvıl cıvıl olup umut veriyorsun dimi neden olmasındı ki 10 günde iki kilo
Cardioya ağırlık verirsem olacak bence![]()
Neredeyse beraberce varcaz 65lere dimisuan 68,3 bakalim kac olcam cumaya, yok yok vazgecmedim 65 hala hedefim:)
Evet canısı 6 ları gördüm herkesler görsün dimiVay kilolar yazilmis duruma :)
Bu tempo ile sen 67yi görürsün bendeBu hafta bomba gibi geliyorum![]()
following konusu neydi izledim sanki onun bir kaç bölümünü başka dizi ile karistirmiyorsam .. türk dizilerini de sevmiyorum ben bir içerde güzeldi o da 39 bölümde final yaptıYok giz ben fazilet ve kızlarını izliyorum![]()
walking dead izliyorum ekimde başlıcam insAllah. Dizi tavsiyesi istersen mutlaka ve mutlaka THE FOLLOWING izle. Okadar müthişi bir haftada bitirdim çalıştığım halde
harikasin canim vallah masallah sana kac kilodasin suan?
Ay hatta 10 günde 2 kiloyu beraber verelim dicimde kendime güvenemiyorum ben senin kadar iddalı olamıyorumsen yaparsın ama
Neredeyse beraberce varcaz 65lere dimiVelvette
Evet canısı 6 ları gördüm herkesler görsün dimi![]()
Bu tempo ile sen 67yi görürsün bende
following konusu neydi izledim sanki onun bir kaç bölümünü başka dizi ile karistirmiyorsam .. türk dizilerini de sevmiyorum ben bir içerde güzeldi o da 39 bölümde final yaptı
572 kalori aldım 26 yağ 24 protein akşam ne yesem bilemiyorum yeşil mercimekli kabak yapsam dedim ama geçiştirmek istiyorum midem aç kalmaya alıştı 2 gündür 1 bardak ayran içsem salata ile 9 gibi light süt içsem günü kapatsam belki garanola bar eklerim kalorisine göre sizce
Oooo süpersin kız sen 59 bile görürsün hee zaman bol sana artık sabitler gidersin67.9dum tokkene
Gördüm kız çaktırma
Aynen ilk çizgiyi geçtikten sonrası rahat bak şimdi daha az kafana takacağın için çabuk gidecek
Açıkçası benim de canım hiçbir şey yemek istemiyor
Ama zorla yiyorum
Bence sen de ye bir şeyler
Bende tam buğdaylı makarna alacam canım makarna istiyorSaat 12
1 avuç kabak çekirdeği - 49
Ballı yoğurt - 170
Saat 14
4 kuru incir - 200
Saat 16
1 paket form bisküvi - 224
Saat 18.30
4 yk kepekli makarna - 100
4 köfte - 268
Saat 21
1 bardak light süt - 46
1 meyve (karar veremedim henüz)
1 kase salata - 25
Gün toplam: 1125 diyebiliriz
Yine 1200 olmadı daha ne yiyem bilmiyorum
Oh maşallah :)) şuan cok ıyı gorunuyorsundur ztnevet az tüketiyorum suan artik son kilolarimdayimya anca böyle gidio:) boyum 179 tatlim
Bakicigiiim sekerimThe last man on earth izle gül gül öl bence sen seversin çözdüm ben senin tarzını![]()
bitti kiz o dizide yaaafollowing konusu neydi izledim sanki onun bir kaç bölümünü başka dizi ile karistirmiyorsam .. türk dizilerini de sevmiyorum ben bir içerde güzeldi o da 39 bölümde final yaptı
Oha öyle boymu olur kız ahh ahhh ben 1.70 olaydım iyiydi yeterdievet az tüketiyorum suan artik son kilolarimdayimya anca böyle gidio:) boyum 179 tatlim
Konusuna bakayim true blood u izlemiştim 3 ay önce eşim ile rüyalarıma giriyordu artıkBakicigiiim sekerimyarın evdeyim spor yaparken başlarım ♡
bitti kiz o dizide yaaa(( bitmiyeydi iyiydi. The FOLLOWING apaynisi gerçekten hep birileri kacirilio kovalamasalar falan ekşinli sen seversin
ex polis fbi ajanimi ne bi piskopati kovaliyorlar. Çok değişik ben bayıldım 6 bolum peşpeşe izlediğimi biliyorum okadar yaaaniii
Zıplamanın ne faydası var ip atlar gibi mı zıpladınKahvaltı
Peynirli Biberli omlet
Çay
Ara
yeşil çay
Öğlen
Bir kase karışık meyveli nesfit ve yarım yağlı süt
Öğlen ara
Karpuz
Bir galeta
Akşam
Kaşarlı Menemen ( dışarda yedim en uygun buydu )
Çok az ekmek
Akşam ara
Çilekli kefir
Yoğurt (henüz yenmedi)
Bitki çayı
Leslie 1 mil
Bir videonun 8 dksını yapabildim
100 kere zıpladım (200 olcak)
20 mekik (çekicem)
Dışarı çıktım bol hareket oldu bugün
Su 2 litre şimdilik
Zıplamanın ne faydası var ip atlar gibi mı zıpladın