- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #222.861
Kendimden hic memnun degilimkız nabersiniznasıl gidiyo gününüz ben yeni geldim işe
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimden hic memnun degilimkız nabersiniznasıl gidiyo gününüz ben yeni geldim işe
![]()
Niye dedikodumu yapiyonpancar da yok ablasıgil gelmiş dimibnde ablama gittim sabah kahvaltı yaptık beraber yegenlerim fln resmen işe gelmek için enerji depolamış oldum
![]()
Ayy cok uzuldum kuzum yaa niye oyle birden yuklendinKizlaaaaar hastaneden dönüyorum. 5 saattir ugrasiyorum. Mr çekildi ultrason falan derken zaman gecti. Kas yırtılması varmış 2x3 cm. Ayağının üstüne basamiyorum. Koltuk değneği verdiler. Ama kullanmayı beceremedimbirsey sürdüler sardılar eve dönüyorum. Spor yapamicam çok üzülüyorum
bacaksız ne spor yapabilirim önerileriniz varsa paylaşın benimle
![]()
Aynen canim. Listeye girene kadar geçer inşEvet canim emin ol hic saglikli degil herkesin kendi tercihi ama bence guzel beslenip yagdan vermek cok onemlibiz saglikli beslenelim
Dinlen canim iyice spor yapma bu aralar iyce gecsin oyle yaparsin![]()
Evet canım kaçamakta aldığım 300gr harici 300gr daha gitti toplam 600 98.600 dün bugün tam 98.0Aldin miiii karşılığını kuzum çevirdin mi eksiye![]()
Aynen canim. Listeye girene kadar geçer inşbi kalkiyim ayağa sizi haftanin birincisi yapicam
![]()
ben burda kızları dinleyip kahvaltımı degistirdim. Iki birsey agzima atip aç geziyordum şimdi dolu dolu yiyorum aksama kadar acikmiyorum. Iyiki varsınız kızlar
![]()
dua et kurusunnnnnYimeli icmeli bi iki gun olduuff yaaa bıktım ben az yemek istemiyom
![]()
O kadar az yesem ben herhalde sinirlerim bozulur da oturup ağlamaya başlarım hüngür hüngürKızlar yeni mesajlara girince bu diğer takımlar geliyor. Birine baktım merak ettim okadar az yiyorlarki. Yoğurt kayısı salata bi dilim ekmek tüm gün bitiriyorlar :S bana pek sağlıklı gelmedi :/
Sağol canimm uzandığımda iyi oluyorum. Ağrı kesici ictigim için çok ağrı kalmadı Allaha şükür ama yinede tuhaf bir baskı var InsAllah geçicek cnmmm![]()
Evet baştada seni
insan ac olunca birde agresif oluyor.O kadar az yesem ben herhalde sinirlerim bozulur da oturup ağlamaya başlarım hüngür hüngür![]()
Bosver sen milleti ben cok asiri saglikli beslenenleri hep uyariyorm insanlik adina gerisi kendine kalmis. Sahsen kotu beslenenleri de aramizda gormek istemem.Evet baştada seni![]()
insan ac olunca birde agresif oluyor.
Yok o yemeğin yanina birde yazmışlar 500 ip atlama yok 300 şundan yok 200 şundan biz iki gün spor yaptık sakatlandikçok şükür yine gülebiliyorum dün gece gebericem sanıyordum
![]()
Senınde çok guzel gitmiş kılolar tebrıkler nekadar zamanda gıttı bırde boy kac cmO kadar az yesem ben herhalde sinirlerim bozulur da oturup ağlamaya başlarım hüngür hüngür![]()
Ne guzel canimmm hep foti cek ayda bir before after yap yandan onden arkadan cek hep dosya ac ben oyle yapiodm. Ilk hedefm 7lerdeki kiyafetlere grmekti onlar buyuk olunca kucuk alip icine girmeyi hedeflerdmKilo gidince benim kadar mutlu olan varmı aranızda kızlar sanki hiç acıkmıyorum mutluluk hormonum yükseliyor![]()
Başkalarına bakarsam ac kalirim cnm ya iki findik iki fistik yiyorlarBosver sen milleti ben cok asiri saglikli beslenenleri hep uyariyorm insanlik adina gerisi kendine kalmis. Sahsen kotu beslenenleri de aramizda gormek istemem.
Evet bennnnnnKilo gidince benim kadar mutlu olan varmı aranızda kızlar sanki hiç acıkmıyorum mutluluk hormonum yükseliyor![]()
Guzel gidiyorsun devamBaşkalarına bakarsam ac kalirim cnm ya iki findik iki fistik yiyorlar
Evet bennnnnn
Verdikçe veresi geliyor insanin
Hep az yemeye mahkum bi kurudua et kurusunnnnn
Once bi guzelce iyilessin beraber video bakariz sana tamam miAynen canim. Listeye girene kadar geçer inşbi kalkiyim ayağa sizi haftanin birincisi yapicam
![]()
ben burda kızları dinleyip kahvaltımı degistirdim. Iki birsey agzima atip aç geziyordum şimdi dolu dolu yiyorum aksama kadar acikmiyorum. Iyiki varsınız kızlar
![]()
Supersin tatlimmmmEvet canım kaçamakta aldığım 300gr harici 300gr daha gitti toplam 600 98.600 dün bugün tam 98.0![]()
Ayy ben sinirden herkese bagiririm ellammmO kadar az yesem ben herhalde sinirlerim bozulur da oturup ağlamaya başlarım hüngür hüngür![]()