Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

FatSecret diye bi program indirdim kiloma göre almam gereken kalori 2400 bugün yediklerim 1050çıktı çok az ama ben aç degilim :)))
2400 cok fazla kuzum ben korumada bile o kadar almiyorumdur ama 1500 iyi sana bence başlangıçta sonra yavas yavas azaltırsın ben kilolarimi kalori sayarak verdim:halay::KK200:

Once bi guzelce iyilessin beraber video bakariz sana tamam mi:KK19: kahvalti en onemlisi canim guzel bi kahvalti kacamaksiz bi gun demek bence:halay::KK200:
Şu yaşıma kadar kahvaltıyı sevmedim ama ama bana çok iyi geldi, geceleri yemeden daha iyidir :D saol cnm eksik olma :KK15: şuan wc'ye gitmek bile bana spor :D

Şu yaşıma kadar kahvaltıyı sevmedim ama ama bana çok iyi geldi, geceleri yemeden daha iyidir :KK70: saol cnm eksik olma :KK15: şuan wc'ye gitmek bile bana spor :KK70:
Devam et ben onceden gece artk acikirdm 1 2 gibi sabahi iple cekerdmm ay o kahvaltii ne balli gelrdii bana ohhhh

Devam et ben onceden gece artk acikirdm 1 2 gibi sabahi iple cekerdmm ay o kahvaltii ne balli gelrdii bana ohhhh
Iste banada şimdi öyle canım. Sevgilime diorum geceleri tamam lafa tutma beni bi sal uyumalıyım biran önce sabah olsun kahvaltima kavusiyım:D

Kizlaaaaar:KK31:
dondurmaaa severleeeeeerrrrr size guzel duyuru.
lightt sade beyaz dondurmasssi zararsizmisssssssss:KK71:
tabi abartmadan 2 topla sinirli kalip iciniz rahat yiyebilirsiniz.
Tatli kriziiiii dondurma krizi gelenlere duyruluuuuur
(Insallah isim vermek yasak degldir ya sileyim orayi )

İndirdim cnm 1025 kalorı hesapladm cok az geldı yaw bana
Bende kilo vermek istiyorsak 1200 ün üstüne çıkmamak gerek ben günlük genelde 900 alıyorum i bile bana çok geliyor ama az yemekte kilo verdirmiyor...sen 1200 al hafif.spor yap dizlerin için yorma kendini... hamile kalmayı etkiliyormuş ama herkeste değil sanırım kilolu olup hamile kalanda var..

Kovsalar gitmem bu kez kararlıyım benim ikinci evliliğim eşimin de benimde benim kız eşimin erkek çocuğu var o yüzden kızımda var oglum da şimdi ortak çocuk düşünüyoruz Allah nasip ederse 4aylık düşügüm oldu dahada olmadı, 2senedir doktor tek problem kilo vermen lazım dedi başkada bi sıkıntı yokmuş hamdolsun o yüzden hem kendim için hemde çocuk için bu yola başladım
Insalah olur kuzum

Önerim bence kilo için cardio çok güzel ter attırıyor bu hafta hep onu yaptım ben süper geldi bana:KK49:

Bilmiyorum bir bohemlik buhran var üzerimde bu aralar gideceğim diye herhalde bir de biraz bi çocuğa taktım kafayı shahsha :KK70: :sus:

Geç kalktığım için 12 benim kahvaltı oluyor aslında kaptanım :/
Kardio yaparım kuzum ...cocuğu boşver gittiğin yerleri düşün özgür git oralara ....

Kiz en sevdigim program o benim:oha:dehset icinde izliyom:KK17:
Izleyen biri çıktı sonunda ... ben çok korkuyordum kilo verince deri sarkmaları olacak.diye onlar gibi o kadar etkisi altına aldı beni...

Hayirlisi olsun bebegim naptin merak ediyom:KK19:
Aşılama olacak kuzum... ameliyat raporuna baktı kanal açık dedi yarım rahimliyim bebegi taşıyacak kadar büyük dedi rahim. Yumurta rezervin az olabilir dedi amh 2ydi tadevide de çıkıyordu zaten.. sorun yok niye hamile kalamadım diye düşünüyorum.. diger dr bana hamile kalamazsın diyordu hep o yerleşti sanırım aklıma iyice öyle durum adet olamadım daha...

FatSecret diye bi program indirdim kiloma göre almam gereken kalori 2400 bugün yediklerim 1050çıktı çok az ama ben aç degilim :)))
O programda günlük aldığın yağ oranı gösteriyor aşağıda sol tarafta.gram olarak yağ gramı 50 nin çok üstüne çıkma en fazla 53 olsun wc sorunu olursa 60a çık 1 günlüğüne ben 3 gun sanırım 50.altında kaldım wcye.çıkamıyorum 1 haftadır

Kizlaaaaar:KK31:
dondurmaaa severleeeeeerrrrr size guzel duyuru.
lightt sade beyaz dondurmasssi zararsizmisssssssss:KK71:
tabi abartmadan 2 topla sinirli kalip iciniz rahat yiyebilirsiniz.
Tatli kriziiiii dondurma krizi gelenlere duyruluuuuur
(Insallah isim vermek yasak degldir ya sileyim orayi )
Değişik birşeyler yiyibilcez her yerde bulabiliyorsak süper oldu..

Kızlar yeni mesajlara girince bu diğer takımlar geliyor. Birine baktım merak ettim okadar az yiyorlarki. Yoğurt kayısı salata bi dilim ekmek tüm gün bitiriyorlar :S bana pek sağlıklı gelmedi :/

Sağol canimm uzandığımda iyi oluyorum. Ağrı kesici ictigim için çok ağrı kalmadı Allaha şükür ama yinede tuhaf bir baskı var InsAllah geçicek cnmmm :KK15:
Oyle verılen kılolar gumbur gumbur gerı gelır :D

Günaydın arkadaslarım
Cuma hedefim 83,4>81,9 idi
Veeee iste bugun tartiii:KK49::spor::KK19:

IMG_1747.webp

Günün menüsü

Sabah
Karışık meyveli nesfit ve yarım yağlı süt bir kase
Ara
Form çubuk kraker ve bir bardak yy süt
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
Davetliydik o yüzden çörek ve börekten tadımlık aldım genel olarak peynir zeytin ve domates biber yedim

Akşam ara
Yoğurt yiyeceğim belki karpuz
menüne baktım hiç ev yemeği yokk kahvaltı bile paketli gıda :ruh: düne özeldir diye düşünüyorum ama takipte kalıyorum:kahve:

Merhaba kızlar dün çok bir zarar olmadan atlattım tartıda da düne göre aynı çıktım çocuklu misafir çok fena oluyormuş yalnız düpdüzenli ev bir anda karmaşa alanına döndü :deli: gece çooook geç yattık annemle sabah da kalktığımız saate sabah denmezdi öyle diyeyim o_O ee sizler nasılsınız bakalım :KK45:
ay evet yaa cocuklu ne akdr zor oluyo :deli: bizimde geldiklerde lt üst ediyolar evi :emir_bebek:

Saat 12

Corn flakes - 383

Saat 14

Pas geçtim

Saat 16

4 incir - 200

Saat 18

1 tabak yeşil mercimek - 240
Ballı yoğurt - 170
1 dilim ekmek - 75
Yarım kase salata - 12

Saat 21

1 bardak light süt - 45
2 kuru kayısı - 16

Gün toplam: 1141

En azından 1100ü geçtim bugün
bu nasıl menü :eek:
o gevreğinde o kadar kalorili oldugunu bilmiyodum ben :duduk:

10.30
Patatesli sognlı yumurta
3 dılım peynır
Domates salatalık
Bıraz reçel ve bal
Çay
Bır dılım tb ekmk
13.00
Uzum bır avuç ve cevız
14.30
Bır tabak ezogelın corbası
Patlıcan salatası
Bır dılım ekmek
17.00
Yogurt
19.00
Bır tabak pazı kavurması
Bır tabak taze fasulye
Yogurt
3 litre su
Benım lıstem kac kalorıdır
gayet güzel begendim :KK52:
kalori hesaplamayıda telefona program indirip takip edebilirsin kuzum:KK51:

Gec kahvaltim

Yarim domates, 4 zeytin, 1 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim tavuk göğsü, maydanoz 2 bardak çay

Ara öğün

1 kupa yeşil çay

Akşam yemeği (16.00)

Tavuk etli sote 2 kaşık kepekli makarna

Ara öğün

2 bardak meyve suyu 100%

Tarçınlı süt içmeyi planliyorum

Gün içinde 2 ltr su
meyve suyu yerine meyvenin kendini tercih etsen bebeğim :super:
makarna da az yediysen eğer begendim ben güzel olmuş suyu 2.5 yapmaya calış :sus:

Kovsalar gitmem bu kez kararlıyım benim ikinci evliliğim eşimin de benimde benim kız eşimin erkek çocuğu var o yüzden kızımda var oglum da şimdi ortak çocuk düşünüyoruz Allah nasip ederse 4aylık düşügüm oldu dahada olmadı, 2senedir doktor tek problem kilo vermen lazım dedi başkada bi sıkıntı yokmuş hamdolsun o yüzden hem kendim için hemde çocuk için bu yola başladım
Allah bagıslasın cocuklarını kuzum inşallah 3.de nasip olur :dua::dua:

küseyim mi sana :KK51: saksı değilim ben bana da anlat noldu ne bitti:halay:

Back
X