Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy ni guzelll daha azimli devam edersin nisanda cok zayiflamis dicekler sana:KK8: Allah tamamına erdirsin canimmm:KK36:
InsAllah cnm amiiiin çok sağol:****
Sizden hariç sevgilimde gaz veriyor bana :D benim askim mankenmi olucakmış zayiflayipta herkesin ağzını açıkmı bırakacakmış dio :D dalga gecio manyak ahahaha

Yedim ama çok küçüktü ve yarısını yedim eşim çok ısrar etti ye bişey olmaz diye kızımda sen yemezsen bende yemiyorum dedi sinemaya diye çıktık ama bizimkiler acıkmış oturmak zorunda kaldım masaya Cola içmedim patatesten ufak ufak yedim akşam 6gibi falandı onlada günü bitirdim zati
Boyle durumlar da yesen bi turlu yemesen bi turlu:olamaz: neyse az yiyerek atlatmissin en azindan:KK19:

InsAllah cnm amiiiin çok sağol:****
Sizden hariç sevgilimde gaz veriyor bana :KK70: benim askim mankenmi olucakmış zayiflayipta herkesin ağzını açıkmı bırakacakmış dio :KK70: dalga gecio manyak ahahaha
Ahahahahha:D sen gaz verme savolasin diyeydin:D

evet ve buraya yazacağım için kendimi frenleyebiliyorum :) kilo vermek benim için ç0k önemli 1.5-2 senedir kilo vermeye uğraşıyorum artık verip kurtulup bi sabit olmak istiyorum :)
Burasi yarışma ortami oldugu icin insan sorumluluk hissediyor demi sonra bi bakmissin:KK33:hedef kilondasin :KK28: korumakta cok onemli asla almayalim verdigimiz kilolari:dua: ne kadar emek veriyoruz yazikkk:eek:

Senin menunu goremedim sanirim ben canim olmus mu hic ogun atlayarak:sopa: eksi olman cok guzel:rapci: ama guzel beslenelim dimi bugun saglikli guzel bi menuyle gelirsin aksam :KK200:
Dün sabah kahvaltım 1yumurta 3siyah zeytin yedim ama canım hiç istemiyordu ara ögün bitane çeri domates 1tane salatalık yedim ayak üstü akşamda yarım tavukburger patates atıştırim 6da günü bitirdim 2lt su içtim bide spor olarak leslie 1mil yaptım

Burasi yarışma ortami oldugu icin insan sorumluluk hissediyor demi sonra bi bakmissin:KK33:hedef kilondasin :KK28: korumakta cok onemli asla almayalim verdigimiz kilolari:dua: ne kadar emek veriyoruz yazikkk:eek:

aynen korumak önemli ben 100 kilo olmuştum 2 senedir kilo vermeye uğraşıyorum hiç kilo almadım çok şükür , arada kendimi salsam da gerçekten kurtulsam almayacağım bir daha . vermek almaktan çok daha zor

Dün sabah kahvaltım 1yumurta 3siyah zeytin yedim ama canım hiç istemiyordu ara ögün bitane çeri domates 1tane salatalık yedim ayak üstü akşamda yarım tavukburger patates atıştırim 6da günü bitirdim 2lt su içtim bide spor olarak leslie 1mil yaptım
Aksam o burgeri mecburi yemissin ve az yemissin zaten kuzum ama ara ogunde biseyler yeseydin keske neyse arada oluyo cani istemiyo insanin onemli olan sıklıkla saglikli olmasi menulerin:KK19:

Ahahahahha:KK70: sen gaz verme savolasin diyeydin:KK70:
Ahahahaha zaten ne olduysa onun yüzünden oldu :KK70: o birde kendini manken saniyo. Bacisi gibin :KK70:

Canım labne var ama light değil:KK43: bi denicem ama baharat koymiyimmi. Acılı yicem çok su içebilmek icin. Bu arada gong neymiş ogrenebildinmi :KK70: faydaliysa bizde yiyek

Yedim ama çok küçüktü ve yarısını yedim eşim çok ısrar etti ye bişey olmaz diye kızımda sen yemezsen bende yemiyorum dedi sinemaya diye çıktık ama bizimkiler acıkmış oturmak zorunda kaldım masaya Cola içmedim patatesten ufak ufak yedim akşam 6gibi falandı onlada günü bitirdim zati

Olur tabi böyle durumlarda yapacak bişi yok :)

aynen korumak önemli ben 100 kilo olmuştum 2 senedir kilo vermeye uğraşıyorum hiç kilo almadım çok şükür , arada kendimi salsam da gerçekten kurtulsam almayacağım bir daha . vermek almaktan çok daha zor
Bende 2 senedir koruyorum kilomu ama kilom o kadar cabuk cikiyo ki hep diken ustundeyim :KK53: 2 aliyom tekrar veriyom falan oyle dengeliyom :KK53:insallah hepimiz ideal kilolarimiza gelip orda kaliriz:dua:

Ahahahaha zaten ne olduysa onun yüzünden oldu :KK70: o birde kendini manken saniyo. Bacisi gibin :KK70:

Canım labne var ama light değil:KK43: bi denicem ama baharat koymiyimmi. Acılı yicem çok su içebilmek icin. Bu arada gong neymiş ogrenebildinmi :KK70: faydaliysa bizde yiyek

gong şu mısırlı pirinçli yuvarlak şeyler var ya o formun falan

Back
X