Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sizide görünce uslandım canım:KK70: InsAllah.

canım netden aldım konjaknoodle diye geçiyor çok değişik birsey gercektende.

benimkide bana bombili diyor dombilinin bi degisigi herhalde çözemedim ahahah :KK53:

canım mutlaka dene bana öneren arkadaşıma ben dua ediyorum okadar iyi yani
bitkiler ile wcye çıkmaya alışmak istemiyorum bu öyle bir bağımlılık yapıyor mu

sodalı yeşil çayı yaptım :kusmuk::kusmuk::kusmuk:
ben cesaret edemiyorm onu yapmaya :D nasıl ödem attırıyo mu o

Yakarimm grubuuuuuuuu ueleeen beni delurtmeyinnnnnnn ateseee veririm buralariEn Büyük KK
:ruh::ruh::ruh::ruh:

Sizide görünce uslandım canım:KK70: InsAllah.

canım netden aldım konjaknoodle diye geçiyor çok değişik birsey gercektende.

benimkide bana bombili diyor dombilinin bi degisigi herhalde çözemedim ahahah :KK53:

canım mutlaka dene bana öneren arkadaşıma ben dua ediyorum okadar iyi yani
:D:D:D ay cok tiksindiiimmm salta yemiştim öğle. başka bi arkadasın salatasından kurt cıkmış:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

ben cesaret edemiyorm onu yapmaya :KK70: nasıl ödem attırıyo mu o

:KK70::KK70::KK70: ay cok tiksindiiimmm salta yemiştim öğle. başka bi arkadasın salatasından kurt cıkmış:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Ayyyyy igrennnnnncccc kimbilir nasil yikiyolaaaar boog:kusmuk: ben birinin evindeyken marullari ve sebzeleri bide uzumu sadece sudan gecrdigini gormustm:kusmuk: oralari dusunemiorm:kusmuk:

bitkiler ile wcye çıkmaya alışmak istemiyorum bu öyle bir bağımlılık yapıyor mu
Hayır canım bağırsakları temizlemek için bu yani sinameki gibi falan değil yani ben bi hafta kullandım bu hafta kullanmadım mesela yinede tuvalete cikabiliyordum. Hani hergun ilaç gibi tüketmek zorunda değilsin bağırsaklar temizleninceye kadar kullanırsın sonra bırakırsın kendin farkediyorum zaten

duramıyom hatceeeeeee :KK70::KK70::KK70:

öyle düşünme uslu bir cocuk olursan belki sende 5 li rakamları görebilirsin :KK8::KK8::rolleyes:
bide spor yaptın mı dadından yinmezzzz :KK53:

neysemsusacaaam yarın görüşürük :KK53::KK53::KK53:

:63:alakası bilem yookkkk :63::63:

ay cokk fit cidden ona lafım yok:KK53: diğerlerine ölümüne inkar :KK70::KK70::KK70:

tabisiiideeee ben dha güzeliiiimm :KK30::KK30:

:tokat::tokat::tokat::tokat:

kız ne ara yidin ben niye görmedim sen menü yazmıyo musun :tokat::tokat:
Dün akşam yazmayı unutmuşum kuzum o_O

:KK70::KK70::KK70: ay cok tiksindiiimmm salta yemiştim öğle. başka bi arkadasın salatasından kurt cıkmış:kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Iyiki salata sevmiyorum :D böööö

Dun mesela fasulye yapmstm ya fasulyelerde camur vardi tek tek tek yikadim nasil pislik cikti. ispanaklar zaten tek tek kac kere yikayip en son sirkeli suya koyuyorm...
Ay aklima geldi:kusmuk: bazi insanlar hic hijyenik degil.
:KK12:
ispanakta bi dert. 2 saat yıkıyorsun 2 dakikada pişiyor:D canım çekti bugün yesemmikii. Buzlukta var benim hazır yanınada tavuk ızgara yerim. Noodlerimi ne zaman yicem. Kafamda deli sorular :deli:

bugün yemeği 8 gibi yerim ancak eşim işten gelcek yemek yapcam acba ayran domates salatalık mı yesem meyvede ananas eklesen tutar beni kabul ederseniz az demezseniz öyle kapatcam günü

:KK70: :KK70:

geçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekli

olur kuzum dün 1100 olmuştu sanki bugün 900 yap 66 yı gördün mü kuzum

eşim 1,5 haftadir beni zorluyor her seferinde red ettim kalorisi çok yüksek keşke sen salata yeseydin yada başka yerden çorba içseydin kola yerine ayran alsydın ekmeğin üstünü çıkarsaydın ayran ve 1 dilim ekmek ile yemiş olcaktın patetese yer kalmayacaktı .. zaten kola içmemişsin onu gördüm zaten neyse + olarak dönmemiş sana en azından
Yemedim şeker pancarı nın dediği gibi göz hakkı aldım:olamaz:

Ayyyyy igrennnnnncccc kimbilir nasil yikiyolaaaar boog:kusmuk: ben birinin evindeyken marullari ve sebzeleri bide uzumu sadece sudan gecrdigini gormustm:kusmuk: oralari dusunemiorm:kusmuk:
:kusmuk::kusmuk:kuscam yaaa :kusmuk::kusmuk:
Dun mesela fasulye yapmstm ya fasulyelerde camur vardi tek tek tek yikadim nasil pislik cikti. ispanaklar zaten tek tek kac kere yikayip en son sirkeli suya koyuyorm...
o yüzden ıspanak sevmiyorm işte :D yıkamassı cok büyük dert :D:D
Dün akşam yazmayı unutmuşum kuzum o_O
hmm tm o zaman bende didimm bi<den menü mü kaçırıyosunnn:KK53:

Iyiki salata sevmiyorum :KK70: böööö

ispanakta bi dert. 2 saat yıkıyorsun 2 dakikada pişiyor:KK70: canım çekti bugün yesemmikii. Buzlukta var benim hazır yanınada tavuk ızgara yerim. Noodlerimi ne zaman yicem. Kafamda deli sorular :deli:
evden getircm onuda artık ama kaç kişiyiz 1 kaşık bile düşmez yani kişi başı öf valla yemekten sogudum :D:D
Merhaba kızlar sahildeyim şu an hava çok güzel :KK200: bakalım yarın ne olcak tartı :deli:
ooohhh geeezzzz:ruh::ruh:

Kızlar ben size yalan söyledim ahaha 100 gramı 6 kaloriymis. Yanı bu paket 12 kalori 0 degil. Ama şimdi gordum. Burda öyle diyorlar kalorisiz diye ondan
Hmm guzel gorunuyor
Dener misin
IMG_1751.webp

Ben dedim saana :kusmuk: ben limonu hala aaa damagimda hissediyorm son yaptigmda boog olmustm:kusmuk:
2.ci brdağı içicem mesela elim gitmiyor şuan 1 dikişte içtim yoksa içemicim umarım bu eziyete değer

ben cesaret edemiyorm onu yapmaya :KK70: nasıl ödem attırıyo mu o

:KK70::KK70::KK70: ay cok tiksindiiimmm salta yemiştim öğle. başka bi arkadasın salatasından kurt cıkmış:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:
işe yarar ise iyi olur deysin dimi .... başka şeyler buluruz ben yapmış oldum :D :D sen yapma kendine bu eziyeti

Hayır canım bağırsakları temizlemek için bu yani sinameki gibi falan değil yani ben bi hafta kullandım bu hafta kullanmadım mesela yinede tuvalete cikabiliyordum. Hani hergun ilaç gibi tüketmek zorunda değilsin bağırsaklar temizleninceye kadar kullanırsın sonra bırakırsın kendin farkediyorum zaten
bakayım ona bir markanın gıda takviyesi olarak çıktı senin ki gibi görmedim

Yemedim şeker pancarı nın dediği gibi göz hakkı aldım:olamaz:
göz hakkı :D :D

Iyiki salata sevmiyorum :KK70: böööö

ispanakta bi dert. 2 saat yıkıyorsun 2 dakikada pişiyor:KK70: canım çekti bugün yesemmikii. Buzlukta var benim hazır yanınada tavuk ızgara yerim. Noodlerimi ne zaman yicem. Kafamda deli sorular :deli:
olsun ama hem cok faydali hem ck lezzetli ben hic usunmiyorm nedensw sik sik yaparimm.
Hem diyette cok guzel bazen kiymali yapiyorm princ atmiyorum. Yogurtla misssss.
Bazen soganli kavurup ustune yumurta kiriyorm dagitmadan imhh:kk77: noodle ne issss onami takildin :D

:kusmuk::kusmuk:kuscam yaaa :kusmuk::kusmuk:

o yüzden ıspanak sevmiyorm işte :KK70: yıkamassı cok büyük dert :KK70::KK70:

hmm tm o zaman bende didimm bi<den menü mü kaçırıyosunnn:KK53:

evden getircm onuda artık ama kaç kişiyiz 1 kaşık bile düşmez yani kişi başı öf valla yemekten sogudum :KK70::KK70:

ooohhh geeezzzz:ruh::ruh:
amaaan sende nolcak :işsiz:

Mantar geldı aklıma :)
Mantarcı grubuz biz takimcak :D canım mantarda çekti simdi:KK53:

Merhaba kızlar sahildeyim şu an hava çok güzel :KK200: bakalım yarın ne olcak tartı :deli:
bende yatakta yuvarlaniyorum fena yağmur var burda :( tartıda hayırlısı olur inşallah:D

evden getircm onuda artık ama kaç kişiyiz 1 kaşık bile düşmez yani kişi başı öf valla yemekten sogudum :KK70::KK70:
herkes kendine getirsin ozaman :D bak öylede diyete uygun bi kaşık bi kaşık :KK22:

domates ve salatalık dahil sirkeli suda bekletiyorum üstüne 2 kere yıkarım ancak yemeye hazır durumda olur ... kimi cidden pis oluyor

Kızlar dun cevız suyu dedım arada kaynadı
Haberınız var mı ondann ? :kahve:
evett annemle babam yapıyo onuuuu kolestrole büyük faydası var babam yemeyi abarttıgında yapıyo genelde :D

2.ci brdağı içicem mesela elim gitmiyor şuan 1 dikişte içtim yoksa içemicim umarım bu eziyete değer

işe yarar ise iyi olur deysin dimi .... başka şeyler buluruz ben yapmış oldum :KK70: :KK70: sen yapma kendine bu eziyeti

bakayım ona bir markanın gıda takviyesi olarak çıktı senin ki gibi görmedim

göz hakkı :KK70: :KK70:
tm kuzu ben kendimi ateşe atmıyaym madem ki sen yap allah kolaylk versin :D:D

olsun ama hem cok faydali hem ck lezzetli ben hic usunmiyorm nedensw sik sik yaparimm.
Hem diyette cok guzel bazen kiymali yapiyorm princ atmiyorum. Yogurtla misssss.
Bazen soganli kavurup ustune yumurta kiriyorm dagitmadan imhh:kk77: noodle ne issss onami takildin :KK70:

amaaan sende nolcak :işsiz:
ni dimik nılcıkk:ruh::ruh:

Mantarcı grubuz biz takimcak :KK70: canım mantarda çekti simdi:KK53:

bende yatakta yuvarlaniyorum fena yağmur var burda :KK43: tartıda hayırlısı olur inşallah:KK70:

herkes kendine getirsin ozaman :KK70: bak öylede diyete uygun bi kaşık bi kaşık :KK22:
mantar pek severinnkkk hele ki pilavın yanında mantar soteyse :D:D şahane oluyo beee :ruh:

Back
X