Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicem:KK70:

Sabah kahvalti ettim ögle yemegindede bi yogurt yedim tamamdir bugünki hakim bitti benim
yarin güzel bir rakamla gelcem o listeye sen hiiic merak itme
Kiz oyle sey olurmu:KK34: hic saglikli degil :KK34:

Ee begenmedinmi ben simdiden merak ettim neler olucagini. :KK70:

Guzelmi kiz bende aliyim guzelse makarnaya benziyomu:ruh: tavuklu yapar yirimm:işsiz:
hahah:KK45: hergun filmmi izliyosun kizz ben is yaparken izleyemem film cunku dikkatli izlemem lazim kacirmamam lazm:KK45:
Valla cnm oturdum camasır katladım
Cocukları uyutmustym sonra makyaj yaptım:21:
Ara ogunumu de yerken ızledım bıttı :)

Hergun izler ım ben cnm :)

Cok severim
Yok mu izlemelil film :KK45:

evet canimmm çatır çatır yiyorum çok seviyorum:KK70: ahahaha
afiyet olsun çok faydalı şeyler sevmem ben :D
vay gelinden şikayetci bi görümce demek :KK70::KK70::KK70::KK70:
böyleine birşey ypmayacaksın :D :D

aynen basarabiliriz bunu:KK70:
ben öğleni güzel kapattım dayanırımda sen nasıl yapcaksın kuzum
Ee begenmedinmi ben simdiden merak ettim neler olucagini. :KK70:

Guzelmi kiz bende aliyim guzelse makarnaya benziyomu:ruh: tavuklu yapar yirimm:işsiz:
hahah:KK45: hergun filmmi izliyosun kizz ben is yaparken izleyemem film cunku dikkatli izlemem lazim kacirmamam lazm:KK45:
fena değil amerkian gençlik filmi dedim ona katilli bir kitap bitirince net yorum yapabilirim

afiyet olsun çok faydalı şeyler sevmem ben :KK70:

böyleine birşey ypmayacaksın :KK70: :KK70:

ben öğleni güzel kapattım dayanırımda sen nasıl yapcaksın kuzum

fena değil amerkian gençlik filmi dedim ona katilli bir kitap bitirince net yorum yapabilirim
hahahahaha:D:D:D vardır kendince bi savunmaası kuzum :D
yooosaam biz buralarda görümceleri hiç sevmeyiz dostuuumm :cool::KK53::KK53: @Blacksee55

hahahahaha:KK70::KK70::KK70: vardır kendince bi savunmaası kuzum :KK70:
yooosaam biz buralarda görümceleri hiç sevmeyiz dostuuumm :cool::KK53::KK53: @Blacksee55
Canım ben çok sevmek isterdim kendime birsey alsam onada alıyorum doğumgününe özel hediyeler bakıyorum o bana yeğenimin boyadığı resimleri yolluyor ama onlar herşeyden daha değerli benim için ama ozenmiyo çok değişik bir tıp yoksa ben geçimsiz biri diiiliiiim biliorsunuz :D

Canım fena değil sossuz sade yenmez ama. Değişik bi tad ağızda dagilmiyo. Görüldüğü gibi. Ama 2/3 bundan 1/3 normal makarna olsa karışsa çok daha güzel olur

Canım ben çok sevmek isterdim kendime birsey alsam onada alıyorum doğumgününe özel hediyeler bakıyorum o bana yeğenimin boyadığı resimleri yolluyor ama onlar herşeyden daha değerli benim için ama ozenmiyo çok değişik bir tıp yoksa ben geçimsiz biri diiiliiiim biliorsunuz :KK70:

Canım fena değil sossuz sade yenmez ama. Değişik bi tad ağızda dagilmiyo. Görüldüğü gibi. Ama 2/3 bundan 1/3 normal makarna olsa karışsa çok daha güzel olur

hep karsıdan bekleyen ama kendi hiç bi şekilde karsı tarafı düşünmeyen bi tip :işsiz::işsiz::işsiz:
yeğeninin cizdikleride güzelmiş yalnız inşallah bende görürüm o günleri :anne:
bazı insanlar öyle düşünemiyo kuzum bnm nişanlımda öyle ordan biliyorum dogum günüm aklına gelince sana ne alaym dye sorar bende fikir vermem sonra dogu günümü unutr:ruh:
bak senin yengen en azından hatırlıyo :KK53:

Screenshot_20170803-160359.webp
hep karsıdan bekleyen ama kendi hiç bi şekilde karsı tarafı düşünmeyen bi tip :işsiz::işsiz::işsiz:
yeğeninin cizdikleride güzelmiş yalnız inşallah bende görürüm o günleri :anne:
bazı insanlar öyle düşünemiyo kuzum bnm nişanlımda öyle ordan biliyorum dogum günüm aklına gelince sana ne alaym dye sorar bende fikir vermem sonra dogu günümü unutr:ruh:
bak senin yengen en azından hatırlıyo :KK53:
Abim hatırlatır yoksa o beni düşündüğünden değil:KK70: inşallah seninde yeğenin olur canım boy boy :KK200: sana böyle 6 parmaklı flamingolar yaparlar :KK70:

BİR daha da gitmem ben böylesine :KK70:

hee ok o zaman .. valla başlamak zor oluyor biraz ama sonra yaşam tarzına dönüşüyor ....

stres hat safhada gerginim fazlası ile regli de olmadım o da kasıyor bugün düzelsin istiyorum ya yarına etkileyecek

yağsız süt içebilirsin kahvaltılarda haftada 2 fırında balık yiyebilirsin birde vanillav ın dediği gibi fit sütü tercih edebilirsin

ne kitabı okuyorsun bakim severim kitapları :kahve:

Kıyamam kuzum umarım reglden sonra inecek o şişlik hemen :dua:
Zaten regl olunca maydanoz suyu da yaparsın hemencik gider :dua:

kotu gomrumce :KK70:

Hadi bakalimm bekliyrmmmmmm kiz benm bile canm cekti :KK70:
aynen gidilcek gibi degil :KK70:

SOSYOPAT kitabin adi :)basladim bakalim gunduz kizim uyurken gece uyurken okuya bilirim ancak

Günler oldu güzel bir kahvaltı yapmayalı daha çok sizinle burada takılacağım belki kafam da dağılır hem daha iyi olur :KK19:

Hiç duymadım fit sütü yağsız süt içiyorum Ama karbonhidrat oluyor yine balığı severim ordan da yağ çıkıyor kalori hesapları beni yordu:)

Fit sütün özelliği içinde 30 gram protein var :rolleyes:

Günler oldu güzel bir kahvaltı yapmayalı daha çok sizinle burada takılacağım belki kafam da dağılır hem daha iyi olur :KK19:

Inşallah unutmam yapmayı sen deyince hatırladım yapacağımı :D :D... biraz rahatladım azcık ama

Eki Görüntüle 2029303
Abim hatırlatır yoksa o beni düşündüğünden değil:KK70: inşallah seninde yeğenin olur canım boy boy :KK200: sana böyle 6 parmaklı flamingolar yaparlar :KK70:
var kuzu bende 3 tane kız yegen biri 6 biri 1.5 yaşlarında diğeri 5 aylık :D:D tma dediğin gibi boy boy :D ama daha foto yapmıyoruz cünlkü sevmiyoruz :KK51:
yaa cok tatlııııı :D:D ve cok mantıklı :KK53:

var mı senden görümce .. severim ben görümcemi kvden de çok severim hem :KK70:
yook kuzu 3 erkek kardeşlerrrr en büyükleri bnmki :KK53:
yani en büyük elti is the keptiiiiinnnn:halay::halay::halay::D:D

kizlar kusura bakmayin cok bölük bölük geliyorum:( isyerinde buara gercekten cok yogunum hicbirseye firsatim olmuo eve gecincede yemekdir esimle otur derken hic giremiyorum:(
arada göz atmaya calisiyorum ama

var kuzu bende 3 tane kız yegen biri 6 biri 1.5 yaşlarında diğeri 5 aylık :KK70::KK70: tma dediğin gibi boy boy :KK70: ama daha foto yapmıyoruz cünlkü sevmiyoruz :KK51:
yaa cok tatlııııı :KK70::KK70: ve cok mantıklı :KK53:
Gerçektende boy boymuş kiz :D ahahaha ozaman darısı bizim başımıza InsAllah hayırlısıyla :KK200:

kizlar kusura bakmayin cok bölük bölük geliyorum:KK43: isyerinde buara gercekten cok yogunum hicbirseye firsatim olmuo eve gecincede yemekdir esimle otur derken hic giremiyorum:KK43:
arada göz atmaya calisiyorum ama
Allah kolaylık versin bukiiiş

Oooo nerde bulabilirim bakayım ona :)

Günün menüsü
Geç kahvaltı
Menemen ,1.5 dilim kepek ekmek
Ara
2 müsli bisküvi bir bardak yağsız süt
Öğle-ara vs
İki yeşil Biber , bir mercimek köfte
Akşam
4 mercimek köfte bolca yeşil salata domates salatalık çay
Ara
Yoğurt , karpuz ,çay

Misafirimiz geldi kendimi zor tuttum :) zar zor atlattım :) bir çatal da kek aldım bu arada ama sadece bir çatalcık :)

vallah coook acikirsam süt icerim diye düsündüm ama bilmiorum simdilik iyi bende durum acikma yok:KK70:
Ben kalorimi 800 900 arası yapacam bugün 250 ml ayran içtim kase salata yedim canım isterse eğer ananas yicim kalan öğünüm limonlu su belki wcde işe yarar :D

Ben hatırlatırım sana merak etme :KK70:
Israrcılıkta üstüme yoktur :KK70:
Hatırlat kız :D unutma ama

var kuzu bende 3 tane kız yegen biri 6 biri 1.5 yaşlarında diğeri 5 aylık :KK70::KK70: tma dediğin gibi boy boy :KK70: ama daha foto yapmıyoruz cünlkü sevmiyoruz :KK51:
yaa cok tatlııııı :KK70::KK70: ve cok mantıklı :KK53:

yook kuzu 3 erkek kardeşlerrrr en büyükleri bnmki :KK53:
yani en büyük elti is the keptiiiiinnnn:halay::halay::halay::KK70::KK70:
Kök söktürecen mi peki küçük eltilere :D :D

Günün menüsü
Geç kahvaltı
Menemen ,1.5 dilim kepek ekmek
Ara
2 müsli bisküvi bir bardak yağsız süt
Öğle-ara vs
İki yeşil Biber , bir mercimek köfte
Akşam
4 mercimek köfte bolca yeşil salata domates salatalık çay
Ara
Yoğurt , karpuz ,çay

Misafirimiz geldi kendimi zor tuttum :) zar zor atlattım :) bir çatal da kek aldım bu arada ama sadece bir çatalcık :)
Mercimek köfte olmamış üstelik bugün perşembe kalorisine baktın mı?

Back
X