Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Beyaz ekmek mi yiyorsun digerlerinden mi ?

Şekersiz diyet derken kuzum ? Neyi gözden kaçırdım ben :KK70:

Özel yeri yok kuzum evde olunca taze taze yemek istedim sadece eşimde sevmiyor meyveyi pek....umarım dayanırım: D
Benımkıde kesınlıkle alıp yemez meyveyı ben napıyorum koyuyorum tabaga ıkı çatal koyuyorm yanına gıdıyırm onun çatal hıc kırlenmez cunku bırde yedırıyorum anca oyle:))

Al benden de o kadar :kusmuk:
Hele yumurta :kusmuk:
Benim canım çok başka şeyler istiyor çörekler börekler pastalar :KK14:
Bitterden geçtim :KK70:

Olmaz öyle şey ne demek gerisi senin kendini şoka mı sokacaksın :KK70:

Ben beğendim güzel olmuş canım peki ananasın kalorisi nasıl
Ben meyve suyunu ve kendisini severim de :kk77:
100 gr 46 kalori idi sanırım gayet iyi kalorisi şekerli de olduğu için daha güzel :D
Ya hiç söyleme benim canım deli gibi istiyor cumartesi günü doğum günü var çeşit çeşit şey olacak en önemlisi yaş pasta bur kez daha 3 çatal ile durabikirmiyim bilemiyorum :ruh:
Uzun süre yumurta görmek istemiyorum jambon salam füme :kusmuk:

Velvette Velvette bende ıkı top yıcem gerısını ızlıcem:dondurma::confused:

Biraz da koklarız alnımıza da süreriz ahahahahs :D

100 gr 46 kalori idi sanırım gayet iyi kalorisi şekerli de olduğu için daha güzel :KK70:
Ya hiç söyleme benim canım deli gibi istiyor cumartesi günü doğum günü var çeşit çeşit şey olacak en önemlisi yaş pasta bur kez daha 3 çatal ile durabikirmiyim bilemiyorum :ruh:
Uzun süre yumurta görmek istemiyorum jambon salam füme :kusmuk:

Olayın bugını buldum diyorsun :D
Aynısını cola 0da yaşıyorum bir de o şekersiz limonatada oh şeker yok ama tatlı mis
Çayı da şekersiz alışan bir insan olmanı kutluyorum diyete girdiğimdir çay içemiyorum çünkü olmuyor
Hindiden ben de bıktım açıkçası ama tostun arasına iyi gider gibi olmadı sen gibi beyaz peynir domates yapıcam
Durursun tut kendini benim de arkadaşımın doğum günü var :ruh:

Biraz da koklarız alnımıza da süreriz ahahahahs :KK70:

Olayın bugını buldum diyorsun :KK70:
Aynısını cola 0da yaşıyorum bir de o şekersiz limonatada oh şeker yok ama tatlı mis
Çayı da şekersiz alışan bir insan olmanı kutluyorum diyete girdiğimdir çay içemiyorum çünkü olmuyor
Hindiden ben de bıktım açıkçası ama tostun arasına iyi gider gibi olmadı sen gibi beyaz peynir domates yapıcam
Durursun tut kendini benim de arkadaşımın doğum günü var :ruh:
Domatesli tostu senden görmüştüm :D
Diyette sıkmaya başladı biraz dişimi sıkıp hedef kiloma ulaşmak istiyorum ama pastalar beni benden alıyor aylardır yemiyorum bu haftaki ödülüm olabilir eger 68e düşersem tabi...protein yaptığımız dönem 12 gün kadar sanırım şekertüketmedim o dönemde alıştım bence sende yapabilirsin...sen tavuk tuketiyor musun menunde hiç görmedim sanki

SchonerDuft SchonerDuft ekmeği sormuşsun tambuğday yıyorum cnm ekşi mayalı. Bnımkı anca abur cuburu kendı alıp yer hazır yemeği bile almaz:KK66:
Benimki alır yer batırır bırakır temizlemez ben vetsem daha kolay :D

Şekersiz 21 gün :KK70: :KK70: kız yürüyüşe gidiyom hepsini eritcem yarın 68 gelsin :KK70:
Kaçıncı gundesin ben 12 gün kadar yaptım sanırım dayanamadım

Domatesli tostu senden görmüştüm :KK70:
Diyette sıkmaya başladı biraz dişimi sıkıp hedef kiloma ulaşmak istiyorum ama pastalar beni benden alıyor aylardır yemiyorum bu haftaki ödülüm olabilir eger 68e düşersem tabi...protein yaptığımız dönem 12 gün kadar sanırım şekertüketmedim o dönemde alıştım bence sende yapabilirsin...sen tavuk tuketiyor musun menunde hiç görmedim sanki

Benimki alır yer batırır bırakır temizlemez ben vetsem daha kolay :KK70:

Ben tavuk pek sevmiyorum kuzuş yumuşak ya eti ben sert etli hayvanların etini yiyorum genelde kırmızı et veya hindi eti daha iyi geliyor bana o yüzden ama annem yaparsa yiyorum

Koruma döneminde de çok abartma ama yine ne bileyim günde 1 abur cubura falan izin ver mesela yoksa geri alırsın zaten vücudun uzun bir süre aynı kiloda kalınca alışacak o zaman daha rahat olursun

Ben tavuk pek sevmiyorum kuzuş yumuşak ya eti ben sert etli hayvanların etini yiyorum genelde kırmızı et veya hindi eti daha iyi geliyor bana o yüzden ama annem yaparsa yiyorum

Koruma döneminde de çok abartma ama yine ne bileyim günde 1 abur cubura falan izin ver mesela yoksa geri alırsın zaten vücudun uzun bir süre aynı kiloda kalınca alışacak o zaman daha rahat olursun
Abur cubura başlamayı düşünmüyorum açıkçası hedeg kiloma varınca haftada 1 makarna patates gibi şeyler yerim o da hafta da bir ve spor ile beraber kolay vermedik kiloları hemen almak istemem...bende hindi sevmiyorum tavuğu çok severdim ama hormonlu diye yiyemiyorum

Ben kalorimi 800 900 arası yapacam bugün 250 ml ayran içtim kase salata yedim canım isterse eğer ananas yicim kalan öğünüm limonlu su belki wcde işe yarar :KK70:

Hatırlat kız :KK70: unutma ama

Kök söktürecen mi peki küçük eltilere :KK70: :KK70:

Mercimek köfte olmamış üstelik bugün perşembe kalorisine baktın mı?
Kesin yarar canim, geldigimden beri tenizlik yaptim vallah yerler ve kapilar piril piril oldu ve dolaplarin dislari hem spor oldu hem yemek yemedim yani oyalandim oh cok iyi oldu suan kilom harika insallah sabahda azcik düsmüs olursa harika olcak:)

Kizlaarrr naberrr ben eve geldim bizim burda tarla var oraya gittim kendin toplayıp satın alıyorsun toplarken tarla kenarlarinda semizotunu farkettim 1 poşet topladimm hemde bedavaydi buzluka aticak annem bana kışlık :KK70:
Ooo süpermiş semiz çok sağlıklı ne aldın tarladan

Domatesli tostu senden görmüştüm :KK70:

Benimki alır yer batırır bırakır temizlemez ben vetsem daha kolay :KK70:

Ben şimdi onu yapmıyorum da ordaki tavsiyelere de bakıyorum :)

Kesin yarar canim, geldigimden beri tenizlik yaptim vallah yerler ve kapilar piril piril oldu ve dolaplarin dislari hem spor oldu hem yemek yemedim yani oyalandim oh cok iyi oldu suan kilom harika insallah sabahda azcik düsmüs olursa harika olcak:)
Ben totomu yaydım bugün hiç bir şey yapasım yok küçük bardak yağsız süt içtim sabah wcye çıkarım belki diye birşey yedin mi akşam

Gec kahvaltim
Yarim domates, 6 zeytin, 1 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tavuk göğsü, 3 bardak çay

Ara öğün
1 sarma

Ögle yemeği
Makarna şeysiii
Karidesli mantarlı labneli

Akşam yemeği
Tavuk ızgara

2 hurma

Gün içinde 2,5 ltr su

Bugun yedıklerımın az olduguna daır cok elestırı aldıgımdan bıraz daha esnek davrandım. Hedefım ınsallah şaşmaz. Cok buyuk esneklık yok tabıkı

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 3adet sıyah zeytin, 2 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, yarım kırmızı bıber, yarım yesıl bıber, 1 dılım ekmek

Ara ogun 1o:30

2 adet kuru incir ve rezene cayı

Oglen 12:00

Yumurtalı fasulye
Kucuk dılım patates püresi
Bır dilim ekmek

Ara öğün 16:20

Küçük dilim patates püresi ve nektarin

Aksam 17:30

iki adet kıymalı biber dolması
4 yk yumurtalı fasulye
1 dilim ekmek

Ara ogun 21:00

1 adet mınık kornet (çok cnm çekti)

Gec kahvaltim
Yarim domates, 6 zeytin, 1 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tavuk göğsü, 3 bardak çay

Ara öğün
1 sarma

Ögle yemeği
Makarna şeysiii
Karidesli mantarlı labneli

Akşam yemeği
Tavuk ızgara

2 hurma

Gün içinde 2,5 ltr su
Senın bu tavuk göğüslerın ne merak ediyrm:)

Back
X