Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun yedıklerımın az olduguna daır cok elestırı aldıgımdan bıraz daha esnek davrandım. Hedefım ınsallah şaşmaz. Cok buyuk esneklık yok tabıkı

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 3adet sıyah zeytin, 2 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, yarım kırmızı bıber, yarım yesıl bıber, 1 dılım ekmek

Ara ogun 1o:30

2 adet kuru incir ve rezene cayı

Oglen 12:00

Yumurtalı fasulye
Kucuk dılım patates püresi
Bır dilim ekmek

Ara öğün 16:20

Küçük dilim patates püresi ve nektarin

Aksam 17:30

iki adet kıymalı biber dolması
4 yk yumurtalı fasulye
1 dilim ekmek

Ara ogun 21:00

1 adet mınık kornet (çok cnm çekti)
Pureyi nasıl dilimledin kız? Ben beğendim menünü en çokta sonunu :D

Senın bu tavuk göğüslerın ne merak ediyrm:)
Canım hindi füme ama tavuktan işte dur fotosunu atıyım
Screenshot_20170803-214629.webp

Yok cnm normal
Doyetısten anne ekmeklerımı az bulmuştu bnm
Emzırıyrz ya
Dometesşı dereotu sosu nasil bırsey
Yanı kaç gündür bukdr ekmek yemedım bugun bıraz çok geldı.dereotu maydanoz acı bıber domates konserver ekşi oluo sirkede var içinde yemeklerin yanında ıyı oluyor çig dereotundan cok guzel.yada bu maalzemelerı pişirip kavanoza koyup bıkaç gunde tuketebilirsin

İyi geceler evde yoktum yeni geldim eve İnternetim yok yazamadım misafirlikteydim beni kendilerine benzetmeye çalıştılar ben onları kendime benzettim onu yemeyin zararlı bunu yemeyin kalorisi yüksek milleti diyete soktum hep beraber spor yaptık pilates topu vardı gittiğim yerde spor yaptık gelirken de kendi evime getirdim yarın pilatese de başlıyorum inş:halay:

İyi geceler evde yoktum yeni geldim eve İnternetim yok yazamadım misafirlikteydim beni kendilerine benzetmeye çalıştılar ben onları kendime benzettim onu yemeyin zararlı bunu yemeyin kalorisi yüksek milleti diyete soktum hep beraber spor yaptık pilates topu vardı gittiğim yerde spor yaptık gelirken de kendi evime getirdim yarın pilatese de başlıyorum inş:halay:

Harikasınız :))))

Sabah menüm saat:12bir buçuk haşlanmış yumurta bi çatal peynir 2dilim domates 2dilim salatalık 1tane köy biberi 5yane zeytin öglen saat:16 kibrit kutusu peynir 1kaşık patates salatası 3çatal közlenmiş patlıcan salatası 2tane zeytin akşam yemegi saat:21bir kase mercimek çorbası 2çatal karpuz avuç içi kadar kuru üzüm birkaç leblebi 2buçuk litre su 15dk pilates ve leslie 1mil günü bitirdim

duramıyom hatceeeeeee :KK70::KK70::KK70:

öyle düşünme uslu bir cocuk olursan belki sende 5 li rakamları görebilirsin :KK8::KK8::rolleyes:
bide spor yaptın mı dadından yinmezzzz :KK53:

neysemsusacaaam yarın görüşürük :KK53::KK53::KK53:

:63:alakası bilem yookkkk :63::63:

ay cokk fit cidden ona lafım yok:KK53: diğerlerine ölümüne inkar :KK70::KK70::KK70:

tabisiiideeee ben dha güzeliiiimm :KK30::KK30:

:tokat::tokat::tokat::tokat:

kız ne ara yidin ben niye görmedim sen menü yazmıyo musun :tokat::tokat:
Kardiyo yapidum ya sadece :KK76: Bugun itibariyle agirlik calismaya da basladim:rolleyes: yarin büyük ihtimal yuruyemicem agridan:KK70: ama mutluyum:confused:

bugün yemeği 8 gibi yerim ancak eşim işten gelcek yemek yapcam acba ayran domates salatalık mı yesem meyvede ananas eklesen tutar beni kabul ederseniz az demezseniz öyle kapatcam günü

:KK70: :KK70:

geçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekli

olur kuzum dün 1100 olmuştu sanki bugün 900 yap 66 yı gördün mü kuzum

eşim 1,5 haftadir beni zorluyor her seferinde red ettim kalorisi çok yüksek keşke sen salata yeseydin yada başka yerden çorba içseydin kola yerine ayran alsydın ekmeğin üstünü çıkarsaydın ayran ve 1 dilim ekmek ile yemiş olcaktın patetese yer kalmayacaktı .. zaten kola içmemişsin onu gördüm zaten neyse + olarak dönmemiş sana en azından
Persembe aksamlari az yiyoruz takimca o yuzden kabulümdür bebegim:halay: ama suan cok gec:KK70: ne yidin:sus:

Agırlık calısılınca ıkı gun spor yapılmıyormus esım oyle dedı
Bılıuorsundur ama dıyım dedım
Bende 24 saat dinlenip yapiyorum ağırlık çalışınca canim simdi yarin yapmicam diger gün yapcam:KK73: ama yarin sabah kardiyo yaparim:KK75: 30 dkcik:KK37:
Salonda calismadigimdan makina falan kullanmiyorum ya bir gun ara yeter yeter heralde:KK58:

Canım konjaknoodle diye geçiyor tam olarak ne bende bilmiyorum :KK70: konmak unundan yapiliyormus. Konjakda bi tur biriymiş herhalde öyle aklımda kaldi. Gelirken getiriyim kızlar hepinize :KK70: haftada bi noodle günü yapariz. Maydanozlarımı hazırladım canım senin dediğin gibi yapicam :KK70:kolay gelsin cnm
Hmmm heç bisi anlamadimdi ama olsundu:KK70: yedin mi yedin mi:rolleyes: yani karbonhidrata giriyo mu bu noodle:KK75:

Back
X