Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hafta 900 gittim hep ...senin spor azmine hayranım ben bazen sıkılıyorum spor yaparken sen hiç sıkılmıyor musun ? Bende bu hafta cardio yapacam annemden dambil getirdim 2 kg onunla suma squat yaparım haftada 3 günde kol çalışırım diyorum ama bırakınca daha kötü olmasından korkuyorum

Ya ilk defa.hedefime ulaştım
Ben sıkılmıyorum canim cok seviyorum ben spor yapmayi:halay: yok birakinca kötü olmuyo etkisi azaliyo biraz ama o kazandigin form duruyo hep canim agirlikla spor en guzeli:KK19:

Kizlar buarada dün lesliye basladim cok eglenceliymis bu ya 15 dakika yaptim dün...
siz nekadar yapiosunuz yaptiginizda?
ben sevmedimdi onu ama sen sevdiysen devam et çünkü cok etkiliymiş ooo:spor:

Heee:KK23: hayirlisi olsun inşallah :KK23: Demi ben simdiden bi soruyum onceden kullanmak gerekiyodu folik asiti:sus:
hayırlısı olsun bebeğiiimmm inşallahhh sağlıcaklann :emir_bebek::KK200::KK200:

:) evet istedimmi gidioda ara ara kendimi bi saliyorum farkinada variosunuz zaten:KK70: canim istemio ozaman resmen dikkat etmek hahahaha

evet aynende öylesiniz rahatladiniz tabi bidefa listeden cikinca ohhhh yan gel yat ye sizinki:KK70:
kırk dönüm bostan yan gel osman :D:D:D
salma bebekim salma mezun olana kadar devam sonra söz bigün serbest kalır istediğini yersin :KK53:
ama sonra koruma programına devam :sus:

Elini cabuh tut sende beraber dogurak :KK70: hani gardaşıh ya beraber kilo alacuuhh:KK70:
ayy ne güzel olarr yaaaa kac kilo aldın diye kapışırdık :D:D

kiyamadim simdi bebis düsünüomussun olmaz sen Saglam kalmalisin:KK70:

cok sevindim buarada canim senin Kiz kac yasindaydi?
he o sağlam kalsın bana vur o zaman bekliyom camoooonnn :D:D

Bu hafta 900 gittim hep ...senin spor azmine hayranım ben bazen sıkılıyorum spor yaparken sen hiç sıkılmıyor musun ? Bende bu hafta cardio yapacam annemden dambil getirdim 2 kg onunla suma squat yaparım haftada 3 günde kol çalışırım diyorum ama bırakınca daha kötü olmasından korkuyorum

Ya ilk defa.hedefime ulaştım
saygıynann eğiliyorum :KK28::KK52::KK52::KK15:

Günaydın gününüz hayr Cumamız mübarek olsun canlar kabızlık la başım dertte o kadar su nereye gidiyor bende anlamadım pilav makarna ekmek menüde ol adını halde neden böyle oldu anlamıyorum bugün tartıda gram eksilmemiş dünle aynıyım 97.5sabit neden böyle oldu hergün gidiyordu kabızlık yüzünden oldugunu düşünüyorum ama moralim çok bozuldu :KK1:

Kizlar buarada dün lesliye basladim cok eglenceliymis bu ya 15 dakika yaptim dün...
Ben 3 mil yapmıştım geçen gün tv karşısında olunca keyifli oluyor onun dışında sıkılıyorum bazen spor yaparken ama 40.dk 500 kalori olan videoda hiç sıkılmıyorum niyeyse
Ben sıkılmıyorum canim cok seviyorum ben spor yapmayi:halay: yok birakinca kötü olmuyo etkisi azaliyo biraz ama o kazandigin form duruyo hep canim agirlikla spor en guzeli:KK19:
Bende bir hafta ağırlık vereyim o zaman spora 67yi bile görürüm belki ..
Sizde bebiş istiyormuşsunuz :rolleyes::rolleyes:
Tez zaman da olur inşallah umarımda beraber hamiş kalırız senden öğrenirim çok şeyi :KK19:

Buki_89 dedi:
Leslie 1mil bende bu hafta hep yaptım çok zevkli ve baya ter atıyo ben bu ay devam edicem belki son hafta 3mil e geçerim

Günaydın gününüz hayr Cumamız mübarek olsun canlar kabızlık la başım dertte o kadar su nereye gidiyor bende anlamadım pilav makarna ekmek menüde ol adını halde neden böyle oldu anlamıyorum bugün tartıda gram eksilmemiş dünle aynıyım 97.5sabit neden böyle oldu hergün gidiyordu kabızlık yüzünden oldugunu düşünüyorum ama moralim çok bozuldu :KK1:
günaydın canım hayırlı cumalar :KK15:
kuzum eğer lifli gıdalar tüketmeye dikkat etmiyosan ve alman gereknden az besin alıyosan normaldir
daha dikkat etmeye calış sbahları tam bugday ekmegi tüket sebze meye salata yemeye çalış :super:

kaptinn kaptinn 63 canim hedefim simdilik tabii:KK66:
tamamdır beybiiiiii SekerPancarii SekerPancarii :21:

Tisikkirler benim yerime keptinni dövün ama hak gecmesin:KK70:
Saol canim:KK200: kasımda 5 olcak benim kiz:KK16:
eee ozaman kardes vakti gelmis:D ay negüzel... bizde su isleri yoluna sokabilirsek eger yani benim isim belli oldugunda ve esimin okulu bitince düsünüyoruz yani biseneye insallah

tamam ben kaptinn kaptinn gel bakim tokatlar gelsinnnn

kuzum eğer lifli gıdalar tüketmeye dikkat etmiyosan ve alman gereknden az besin alıyosan normaldir
daha dikkat etmeye calış sbahları tam bugday ekmegi tüket sebze meye salata yemeye çalış :super:

Sabahları zeytin peynir domates salatalık biber yumurta yiyorum kuzum ekmegin hiçbir çeşidini tüketiyorum lavaş yesem olurmu bugün:hamarat:

Ustte ki konusmayi ben yaptim sandim :P nefesimi bosuna tuketmemisim:KK5:

ben sevmedimdi onu ama sen sevdiysen devam et çünkü cok etkiliymiş ooo:spor:
aaa gercektenmi ben bayildim ona dün:) hatta Sabah esime gösterdim yeni bisey kesfettim diye gösterdim hareketleri gülmekden öldü:D bende senle basliom dedi buarada oda simdi diyetde 80 kiloya düsme cabasinda:D

eee ozaman kardes vakti gelmis:KK70: ay negüzel... bizde su isleri yoluna sokabilirsek eger yani benim isim belli oldugunda ve esimin okulu bitince düsünüyoruz yani biseneye insallah

tamam ben kaptinn kaptinn gel bakim tokatlar gelsinnnn
vurma kız korktum bi an :D sizinde olur inşallahhh minicikkk bi bukiniz :KK200::KK200::KK200:

Sabahları zeytin peynir domates salatalık biber yumurta yiyorum kuzum ekmegin hiçbir çeşidini tüketiyorum lavaş yesem olurmu bugün:hamarat:
ama ekmekte tüketmelisin canım sağlıklı olanlardan sabahları ye bence evde dolaba koy hergün 1 2 dilim yesen 1 hafta gider o sana :KK51:

aaa gercektenmi ben bayildim ona dün:) hatta Sabah esime gösterdim yeni bisey kesfettim diye gösterdim hareketleri gülmekden öldü:KK70: bende senle basliom dedi buarada oda simdi diyetde 80 kiloya düsme cabasinda:KK70:
aa beraber yaparsınız cok eğlenceli olur o bakkkk :KK53::KK53:
diyet arkadasnda var valla çift olarak incecik olcaksınız :KK8:

vurma kız korktum bi an :KK70: sizinde olur inşallahhh minicikkk bi bukiniz :KK200::KK200::KK200:

ama ekmekte tüketmelisin canım sağlıklı olanlardan sabahları ye bence evde dolaba koy hergün 1 2 dilim yesen 1 hafta gider o sana :KK51:
1hafta öncesine kadar sabah olsada yemek yesem diye düşünüyordum yatakta şimdi sofraya oturup herşeyi görünce doymuyorum sanki açlık hissetmiyorum nasıl bir psikolojiye girmişsem bilemiyorum :KK76::KK71:

Back
X