Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yohh hala istedigim kadar fitnessci olamadim dur hele daha 3 ayda olur mu:KK70: yani iyiyim tabi simdi kendimi kötüleyemicem buğda:KK30: baya iyiyim:KK30: ama neden daha iyi olmayim:rolleyes:
He tambugdaydan tost ye peynirli domatesli :kk77::KK200:

He tam biraz onu yiyeceğim şimdi :kk77:
6 pack falan mı yapacağusun :skandal:

Merak ediyorum buki kaç çıkacaksın :rolleyes:
Velvette Velvette sen ne yaptın

Geldim geldim kuzuş hemen yapıyorum bildirimi 68,1 sen de 69dasın artık tebrik ediyorum :KK60::21:

Abur cubura başlamayı düşünmüyorum açıkçası hedeg kiloma varınca haftada 1 makarna patates gibi şeyler yerim o da hafta da bir ve spor ile beraber kolay vermedik kiloları hemen almak istemem...bende hindi sevmiyorum tavuğu çok severdim ama hormonlu diye yiyemiyorum

Zaten geçenlerde tadı garip geliyor soğudum demiştin ne mutlu sana bırakabildin valla :KK28:
Onun eti yumoş yumoş ya :kusmuk:

kırk dönüm bostan yan gel osman :KK70::KK70::KK70:
salma bebekim salma mezun olana kadar devam sonra söz bigün serbest kalır istediğini yersin :KK53:
ama sonra koruma programına devam :sus:
evet bir iki hafta daha disimi SIKarsam cok iyiolur:D hahahaha sende koru bakim ciktin aldin kilolari olcak ismi buuuuuuuu

ben sevmedimdi onu ama sen sevdiysen devam et çünkü cok etkiliymiş ooo:spor:

hayırlısı olsun bebeğiiimmm inşallahhh sağlıcaklann :emir_bebek::KK200::KK200:

kırk dönüm bostan yan gel osman :KK70::KK70::KK70:
salma bebekim salma mezun olana kadar devam sonra söz bigün serbest kalır istediğini yersin :KK53:
ama sonra koruma programına devam :sus:

ayy ne güzel olarr yaaaa kac kilo aldın diye kapışırdık :KK70::KK70:
Bu sefer ayni hatayi yapmicam spor ve dengeli beslenme yapicam inşallah :dua: seni kandırirdim ben cok kilo aldim diye:KK70: dermisim:KK53:

Ben 3 mil yapmıştım geçen gün tv karşısında olunca keyifli oluyor onun dışında sıkılıyorum bazen spor yaparken ama 40.dk 500 kalori olan videoda hiç sıkılmıyorum niyeyse

Bende bir hafta ağırlık vereyim o zaman spora 67yi bile görürüm belki ..
Sizde bebiş istiyormuşsunuz :rolleyes::rolleyes:
Tez zaman da olur inşallah umarımda beraber hamiş kalırız senden öğrenirim çok şeyi :KK19:
Ayy hep dua etcem canim inşallah beraber kaliriz yoldas oluruz birbirimize:KK36:

eee ozaman kardes vakti gelmis:KK70: ay negüzel... bizde su isleri yoluna sokabilirsek eger yani benim isim belli oldugunda ve esimin okulu bitince düsünüyoruz yani biseneye insallah

tamam ben @keptinn gel bakim tokatlar gelsinnnn
Evet kizim cok istiyo ozellikle yoksa bana bi cocuk yetiyi:KK70: ablam da hamile kalinca kizim cok üzüldü kuzeninin kardesi olcak diye benim de olacak biliyo msn diyo:KK70: zaten vakti de gelmisti çok da ara olmasin 5 yas iyi:anne: kiz senin cocugun var dimi bi tane ben unuttum :eek:

He tam biraz onu yiyeceğim şimdi :kk77:
6 pack falan mı yapacağusun :skandal:

Geldim geldim kuzuş hemen yapıyorum bildirimi 68,1 sen de 69dasın artık tebrik ediyorum :KK60::21:

Zaten geçenlerde tadı garip geliyor soğudum demiştin ne mutlu sana bırakabildin valla :KK28:
Onun eti yumoş yumoş ya :kusmuk:
Valla zor 6 pack falan bi dene daha cocuk dogurunca yine yumusucam gibi geliyo:mad: cok kilo almaktan korkuyom:silah:

Back
X