Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir konu var kadın kp dayak yemiş kocası fedakar bir baba ve eşmiş evi ayırmıyormuş :KK70: :KK70:çok saycaktım da az stres atayım son damlalarda saydırırım ki içim boşlasın önce D:
Bu konu icin degilde kadinlarimiz cok cahil ezikmi diyim artik akil mi yok diyim. Oyle konular varki cildiriyorm nasil boyle olur diye bakmamak en iyisi

Dur okuyup geliyorum kapanmadan azcık ben de nemalanayım :KK70:

Kep de atalım kız :KK70:

Valla hayat bize güzel artık öyle şişko da hissetmiyom kendimi azcık fazlam var diyorum :KK71:
ben hlen şişko hissediyorum 60 ta sanırım oh dicim kızlar haklıymış zayıfladıkça kilo vermek istiyorsun

Ben bitter yiyince suçlu hissediyorum ya ona da çok güvenmek istemiyorum :skandal:

Zaten o civarda bir şeyle kapatacağım muhtemelen ben ağustos sonu mezuniyet isterim :KK55:
biter iyi canim onda kötü hissetme tabi asiriya kacmadigin srece hatta kilo vermeye bile yardimci:D

suskunprenses suskunprenses ben senin azimli olduguna inaniyorum oyuzden kabul ediyorum insallah beni yaniltmazsin.
Geleceginden emin olmamda azimli olmandandi 9una kadar musade sana sonrasinda konusuruz.
Tamam cnm çok teşekkürler ayın dokuzunda bomba gibi aranızdayım

Buki_89 Buki_89 bukis harzer kâse var biliyormusun proteini çok yüksek ben yiyemiyorum sen dene istersen fitness gittiğimde herkes yiyordu deli gibi zayıflamışlardı sende burdasın diye aklıma geldi paylaşmak istedim :*

Back
X