- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #223.541
seviyorum diyor ö..zAyyy o çok fena ya kayinbabasindan dayak yemiş ben katıl olurdum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seviyorum diyor ö..zAyyy o çok fena ya kayinbabasindan dayak yemiş ben katıl olurdum
hayirdir kizstresimi atacak bir yol buldum ortadan kaybolursam ban yemiş diye düşünün haberlerimi poncikten alırsınız artık![]()
![]()
Bu konu icin degilde kadinlarimiz cok cahil ezikmi diyim artik akil mi yok diyim. Oyle konular varki cildiriyorm nasil boyle olur diye bakmamak en iyisibir konu var kadın kp dayak yemiş kocası fedakar bir baba ve eşmiş evi ayırmıyormuş![]()
çok saycaktım da az stres atayım son damlalarda saydırırım ki içim boşlasın önce D:
ben hlen şişko hissediyorum 60 ta sanırım oh dicim kızlar haklıymış zayıfladıkça kilo vermek istiyorsunDur okuyup geliyorum kapanmadan azcık ben de nemalanayım
Kep de atalım kız
Valla hayat bize güzel artık öyle şişko da hissetmiyom kendimi azcık fazlam var diyorum![]()
biter iyi canim onda kötü hissetme tabi asiriya kacmadigin srece hatta kilo vermeye bile yardimciBen bitter yiyince suçlu hissediyorum ya ona da çok güvenmek istemiyorum
Zaten o civarda bir şeyle kapatacağım muhtemelen ben ağustos sonu mezuniyet isterim![]()
yazayım özelden dur sebebsiz yemeyimhayirdir kiz
ben hlen şişko hissediyorum 60 ta sanırım oh dicim kızlar haklıymış zayıfladıkça kilo vermek istiyorsun
evet bazende stres atıyor insanBu konu icin degilde kadinlarimiz cok cahil ezikmi diyim artik akil mi yok diyim. Oyle konular varki cildiriyorm nasil boyle olur diye bakmamak en iyisi
o mitive ediyor valla azcıkta6yla başlıyor bir kere kilon öyle düşün![]()
diyrbakırlı konu nerdeeeDur okuyup geliyorum kapanmadan azcık ben de nemalanayım
Kep de atalım kız
Valla hayat bize güzel artık öyle şişko da hissetmiyom kendimi azcık fazlam var diyorum![]()
Nekadar yanl bir karecikmi yiyelimbiter iyi canim onda kötü hissetme tabi asiriya kacmadigin srece hatta kilo vermeye bile yardimci![]()
Canım benim mesajlara gir sevgilim ailem diye bir başlık yani uzun bir cümlediyrbakırlı konu nerdeee![]()
ben biyerde okumustum canim bi uzun parca mesela onu gecemesi gerekio bu 3 veya 4 kare yapar tahminen tam bi lmiorumNekadar yanl bir karecikmi yiyelim![]()
Tamam cnm çok teşekkürler ayın dokuzunda bomba gibi aranızdayımsuskunprenses ben senin azimli olduguna inaniyorum oyuzden kabul ediyorum insallah beni yaniltmazsin.
Geleceginden emin olmamda azimli olmandandi 9una kadar musade sana sonrasinda konusuruz.
Velvette dondurmani yedinmi canim ben henuz almadim ya.bayada hakettim yanii
diyrbakırlı konu nerdeee![]()