• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doktora gitseydin ya bebiş :KK17:

Dene bakalım ben de merak ettim sonuçlarını :KK51:

Form yeyince kalorim doluyıı yoksa dolduramıyorum günlük neyle doldurayım ki ya çok yemeli olmasın ama fikirlere açığım :skandal:

Kaptanım ve destekleri için takım arkadaşlarım, teşekkürler :KK60:

Hahahahah durmuyoruz daha ne kilolar vereceğuz :KK37::KK31:

Demek artık takımda da derece yapıyoruz iyi fikir aslında daha çok motivasyon verir
Muz ye:KK58: yulaf ezmesi ye:KK58:

Onu sen mi hazirliyorsun marka bulamadım alayım dedim bende ama

- 800 süpersin kuzum bak valla böyle giderse sen 59 bile görürsün...
Tedavi var diye gitmek istemedim film verirse bakalım duruma göre gidicim
Yok kiz hazir kuru mayalar varya ondan iciyom 1 tatli kasigi:KK58:

ahaha :KK70::KK70: bende bayram arifesinde vurdum kaval kemiğini hala mor hala elleyince acıyo düşün 2. bayram geldi :KK70:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
aman allahım yoksa bu cuma -2kg mı geliyo:rolleyes:

he hatta dur bak şimdi ne geliyo :KK53::KK53:
1.ye tebrik sonuncuya tohat :KK53:

hayırlısı inşallah bebegiimmm :dua: her adımdan haberdar et bizi de merak ederizz:halay:

o ne be çilekli limonata mı olur :kusmuk:
Ayy he ya kaval kemiğinin acisi gecmiyo bi türlü :bicak:

düğüne 11 ay var canısı rahatım :KK53: ama 4 ay sonra eltimin düğünü var o zamana bi 55 olsam süper olabilirdi :halay:
yüzüklerimizi büyük amcamız var o kesti nişanda yanıma gelmiş kulağıma annende sende çok zayıflamışsınız daha güzeldiniz ama çirkinleşmişsiniz diyo :KK53: eyvalah sağolasın amcam dedim :KK70::KK70::KK70:
Dugune daha cok var ama listedesin:tokat: haftaya unutma:tokat: ac karnina daha az cikarsin ama bencesi:sus:
Saolasin amca diyeydinHoppa:KK70:

Yok kız vardır şimdı yemek programı sunan nursel varya ona baktım 160 cm 49 kılo sana uygun sayılır boy olarak :KK45:
50altına inmem bebeğim hastalıklı gibi gezemem ortalıklarda bana 52 tam olur iri kemikliyim ben :KK53:

ya yok amca diyorum o niye laf soksun :KK70::KK70: tombikkene daha güzeldiniz diyo sanki sindi cok inceymisim gibi :KK70::KK70::KK70:
:D:D nişanlın ne ddiyi :KK8: incecik olmuşun diyi mi:KK8: vuuu diyi miii :KK8::KK8::rolleyes:

Ayy he ya kaval kemiğinin acisi gecmiyo bi türlü :bicak:
he valla ama açtlıyodur belkilim çarpınca cünkü ne kıkırdak var ne başka bişi düz kemik bide malum biz az vurmuyoz yani löööp dye geçirdiydm ben sofraya :D:D
takım içi yüzde sıralaması yaptımdı:cool: vanillav 1. olmuş dedin di ya diğerleri kaçıncı olmş görek deyiii:KK58:

Back
X