- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.301
Kızlar NaberRR çarşıya çıktım kendime samdann Sürahi ve bakliyat kavanozu aldim geldim
gitti paralarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan sekerimmm. Ben yıllar önce aldım modası geçti en iyisini yapiosunKızlar NaberRR çarşıya çıktım kendime samdann Sürahi ve bakliyat kavanozu aldim geldimgitti paralarım
![]()
Güle güle kullan tatlım o paralar hep gidicek alışKızlar NaberRR çarşıya çıktım kendime samdann Sürahi ve bakliyat kavanozu aldim geldimgitti paralarım
![]()
Iyı yapmışşın fıncan takımı hıc alma her gelen hedıye getırıyor bırde borcam dolmuştu heryerKızlar NaberRR çarşıya çıktım kendime samdann Sürahi ve bakliyat kavanozu aldim geldimgitti paralarım
![]()
Vah vaaaaaaahhhKızlar NaberRR çarşıya çıktım kendime samdann Sürahi ve bakliyat kavanozu aldim geldimgitti paralarım
![]()
Bunu ben yaptim 1 takim aldim gelir dedimIyı yapmışşın fıncan takımı hıc alma her gelen hedıye getırıyor bırde borcam dolmuştu heryer![]()
Onu benim kardeşim hergun yapioEşim şuan karşımda bır tabak dolusu oyle boyle dolu degıl etlı pılav yıyor bende ızlıyorum ne guzel yıyorsun dıyoruum![]()
AybbendAybbendw yemek yakınını almıştım modası geçti resmen yaaGüle güle kullan sekerimmm. Ben yıllar önce aldım modası geçti en iyisini yapiosun![]()
TM artık başka almam bitti banane salonun yarısı kutu doldu yitteeeeGüle güle kullan tatlım o paralar hep gidicek alış![]()
![]()
Aa kahve fincani aldım kız 3 takım tüh bakkk borcam da aldımIyı yapmışşın fıncan takımı hıc alma her gelen hedıye getırıyor bırde borcam dolmuştu heryer![]()
ÜzülüyorumVah vaaaaaaahhh![]()
AboooEşim şuan karşımda bır tabak dolusu oyle boyle dolu degıl etlı pılav yıyor bende ızlıyorum ne guzel yıyorsun dıyoruum![]()
AhahahhahahshajhBunu ben yaptim 1 takim aldim gelir dedimgelmedi hahaahahahah onun yerine kinada para vermisler hep ya da nescafe takimi borcamlar bardaklar vsvs
ama kahve bardagi anim oldu aklimdan gitmiyo
![]()
Gelenler soruyorrya ne eksik ne getırelım hıc eksık olan bırseyı soyleyemzdım ona yanıyorumm bende hep bardak fıncan borcam :))Bunu ben yaptim 1 takim aldim gelir dedimgelmedi hahaahahahah onun yerine kinada para vermisler hep ya da nescafe takimi borcamlar bardaklar vsvs
ama kahve bardagi anim oldu aklimdan gitmiyo
![]()
KomicmiAhahahhahahshajh![]()
Gelenler soruyorrya ne eksik ne getırelım hıc eksık olan bırseyı soyleyemzdım ona yanıyorumm bende hep bardak fıncan borcam :))
Yıyeemedı hepsını yaw nazar ettıım hehe.Onu benim kardeşim hergun yapiopizza hamburger sosisler. Hicmi Allahtan korkmuyorsun diorum birde ahahahah
Ya aboo :)) neyse boşver herkesın vardır bır keşkesı bıda evlensem şunu almam dıye mesela ben şu salonda orta sehpayı nasıl aldım dıye dovunuyorum şimdi çoçukta ustune çıkıyor yakında atarımAybbendAybbendw yemek yakınını almıştım modası geçti resmen yaa
TM artık başka almam bitti banane salonun yarısı kutu doldu yitteeee
Aa kahve fincani aldım kız 3 takım tüh bakkk borcam da aldım
Üzülüyorum
Abooo![]()
Naptiniz aldınız mıKomicmisana bisey demistim hic sormuyosun
bana sormadilar ama mutfak icinde yararli guzel seylerde geldi valla ben borcam doldurmadm biliyodm gelicegini harbiden geldi heppsini kullaniyorum
yasasin hediyeler
ama kayfe fincanim gelmedi
![]()
Tost makınesı almadım bende yapmıyayım dıye hedıye geldı ee gelmışken yapalım da yıyelım oldu sonra geldı kılolarr:))Komicmisana bisey demistim hic sormuyosun
bana sormadilar ama mutfak icinde yararli guzel seylerde geldi valla ben borcam doldurmadm biliyodm gelicegini harbiden geldi heppsini kullaniyorum
yasasin hediyeler
ama kayfe fincanim gelmedi
![]()
Ay bende alcam orta sehpa almiyim miYa aboo :)) neyse boşver herkesın vardır bır keşkesı bıda evlensem şunu almam dıye mesela ben şu salonda orta sehpayı nasıl aldım dıye dovunuyorum şimdi çoçukta ustune çıkıyor yakında atarım![]()
Ben onu da aldımTost makınesı almadım bende yapmıyayım dıye hedıye geldı ee gelmışken yapalım da yıyelım oldu sonra geldı kılolarr:))