• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saçmasalaklıkta zirve bir günle karşınızdayım :bicak:
10 km yürümüşüm bugün her yanım ağrıyor :duduk:
Sabah: 1 kaşarlı tost , 3 ceviz , yarım domates
Öğlenden akşama kadar içtiklerim bir limonata ( baya büyük bir şeydi) bir orta Türk kahvesi ve bir tane de orta boy vanilyalı latte eve geldiğimde bir şeyler yemek için çok geçti açım az sonra uyuyacağım sabah da menemen yiyeceğim bir koca tabak :bicak:
Resmen sivi detoksu yapmisin:eek: ama sekerli sivi:tokat: bugun guzel bisiler ye:tokat:

Gunaydın arkadaslar
Moralim bozuldu. Cuma gunku kıloma gerı donmuşum. Pazar gunu 81.4 idi. Ikı gundur ıstıkrarlı devam ederken +400 oldu

Menulerımı bılıyorsunuz
Hata nerde yaptım ben
Neden böylr oluyor
o_O:KK17::KK42::mad:
Akşamki kek yapti bence kuzum aksama birakmamak lazim saglikli bi kek bile olsa:dua: ama olsun moral bozmak yok devam :KK15:yarina inmis olcakkk:KK15:

Son düzenleme:
Menülerini bu ara beğenmiyorum çok mu kapandı iştahın ne oldu böyle sana .. spora başlamışsın biraz proteini artırırsan daha çok faydasını görürsün

Suyu sabah uyandığında 2 bardak iç kahvaltıdan önce öğlen ve akşam da sabitle yemek gibi düşün arada da iç su çok önemli ben canım sıkıldıkça kalkıp su içiyorum hep yürümüş oluyorum hem su içmiş alışmak kolay olmadı aylarımı aldı sen de yaparsın inanıyorum sana

Protein günü gibi olmuş afiyet olsun ... canım bebe biskuvisi istedi muzlu olanı varya ondan :KK70: :KK70:

Afiyet olsun ceviz suyu işe yarar ise bana da deyiver hiç denemedim

Yenememişsin ki içmişsin gün içinde bugün eksi çıkarsın büyük ihtimal ile
Aynen eksi 100 gr aslında erken gelsem eve limonatayı içmezdim onu içmeyince de yemek yerdim de kader :KK53:

Resmen sivi detoksu yapmisin:eek: ama sekerli sivi:tokat: bugun guzel bisiler ye:tokat:
Bugün protein yiyeceğim bol bol bir de nane limon içeceğim sanırım bu sıcakta grip olmayı becerdim :oha:

aynı durumdayııımmmm:ruh::ruh::ruh:

ele avuca gelsin :KK70::KK70: ahahahaha :KK70::KK70::KK70:
kız valla özledimdi seni he :KK70::KK70:

hee geliyok ele avuca çok sükür :D:D
bende özledimmm hepinizi ama döndüm :KK200:

ben bu konuda cok berbatim ya sürekli biyerlere carpiyorum:) sende öylemisin?
bende öyleyim sürekli çarparım sonrada oturur ağlarım :deli:
Temem bu hafta dinlen istersen obur hafta girersin ama diyetine devam temem mi:sus:
temem ama bu cuma sevdiceğim gelcek tekrardan diyet miyet hak getire inşallah haftaya girerim listeye :KK15:

Bugün başlıyorum zaten Jilliana yine
Umarım sızlamaz :dua:

Muz da kalmadı kine yulaf ezmesi var sütle karıştırabilirim aslında iyi fikir spordan sonra

Nasıl gidiyor kız :KK54:

Birinciye de alkış :KK70:

Valla 70in altına düşünce bana bir rahatlık geldi ondan herhalde artık ay gitti mi zayıflayacağım mı diye takmıyorum nasılsa buradan gitti gider modundayım gerisini hallediyor metabolizma :KK70:

Yok ya o çok etkilemez bence ama istersen süt falan içebilirsin ya da meyve

Tamam sen içme ama şişede dursun şişe dursun önünde o yeter :KK45: Beraber şiir de okuruz :KK52:
iyi kuzum güzelmiş nişanlılık :KK53: sen napıyosun kilo vermissin :KK9:

Aynen eksi 100 gr aslında erken gelsem eve limonatayı içmezdim onu içmeyince de yemek yerdim de kader :KK53:

Bugün protein yiyeceğim bol bol bir de nane limon içeceğim sanırım bu sıcakta grip olmayı becerdim :oha:
Ayy hasta mi oldun :KK1: gecmis olsun canim:KK200: guzelye bugun temiz beslen:KK15:gecsin hemen

Back
X