- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.681
Ayy bi kurtulamadim şu huyumdan zabaaan kosuyom tartiyaDiyet yaparken karşılaşılan problemler no:335![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bi kurtulamadim şu huyumdan zabaaan kosuyom tartiyaDiyet yaparken karşılaşılan problemler no:335![]()
Ayy bi kurtulamadim şu huyumdan zabaaan kosuyom tartiya![]()
Ben buldum sana kahvalti sevmesen bile ihtiyaçlarini karşılıcak pratik bi kahvaltiAnneme soracağım bakalım biliyorsa bir şey ki bence biliyordur küçükken de böyleydim çünkü ben yemezdim![]()
Sabah hemen wc ye gıdıp tartıya koşuyorum sonra hemen bırsey yemıyorum bıraz daha bekliyorum belkı az daha ıner dıyeBende öyle kiz suan bile heycanliyim sabah olsa da tartilsam diye![]()
Ayy bende ahahahhahBen bazen geceden de bakıyorum bir de tahmin yürütüyorum hmm şimdi toksam şu kadar gram oynasa hoca 100 100 verse şu kadar kiloyum bence![]()
Ayy hepimiz ayniyikSabah hemen wc ye gıdıp tartıya koşuyorum sonra hemen bırsey yemıyorum bıraz daha bekliyorum belkı az daha ıner dıyeoluyor bazen
Ben buldum sana kahvalti sevmesen bile ihtiyaçlarini karşılıcak pratik bi kahvalti
1 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi biraz peynir az süthepsini çırp accik yagda arkali önlü pisir yi
yasasin
yihhuuu
harihhaa
oldu bitti
![]()
Ayy bende ahahahhah![]()
Hee baktim bi iki siteden spor yapanlarin kahvaltilarindaki en onemli besinler yumurta süt peynir yulaf ezmesiymisAy bu değişik duruyor kız dur bi yarın deneyeceğim
Al işte bak![]()
Ben buldum sana kahvalti sevmesen bile ihtiyaçlarini karşılıcak pratik bi kahvalti
1 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi biraz peynir az süthepsini çırp accik yagda arkali önlü pisir yi
yasasin
yihhuuu
harihhaa
oldu bitti
![]()
Butun gun emek verıyoruz kolaymıı :) benım tokken çok oynuyor ya 2 kg fln baznAyy hepimiz ayniyikben bekleyemem ama wc sonrasi tarti sonra hemen su icip kahve icerim
![]()
Benim de oynuyo canim 1 1 bucuk kilo kadarButun gun emek verıyoruz kolaymıı :) benım tokken çok oynuyor ya 2 kg fln bazn
Hee baktim bi iki siteden spor yapanlarin kahvaltilarindaki en onemli besinler yumurta süt peynir yulaf ezmesiymisyihhuu
yi oniii
![]()
Kas önemli erittittitrmemmmm kaslari sizeYalnız biz de nasıl bir topiciz kaptanım, normalde kaptanlar yeme diye bağırır sen yiyin diye![]()
![]()
Evet bugun hatta 67 yı gorunce esıme gosterdım uyuyordu yarı açtı gozunu tartıyı soktum gozuneBenim de oynuyo canim 1 1 bucuk kilo kadarayy cok heycanli bisey sabah kilo vermis olarak uyanmak dimi
![]()
AhahhaahahEvet bugun hatta 67 yı gorunce esıme gosterdım uyuyordu yarı açtı gozunu tartıyı soktum gozunesonra dıom gordunmu kılomu hatırlamıyorum dıyo hahaha
![]()
Kız benımkı cok takıntılı kıloya ya.40 kılo olsam yemek ye demez :)))Ahahhaahahben yapsam deli msn der esim ve uyumaya devam ederdi
ama heycanlaniyoh napah eriyoz gunden gune
![]()
Yulaf bana çok faydalıymış eşim video izletti granola yapacam ara öğünde... Kahvaltıya da bir kere denerim güzel olursa devam ederim olmazsa da başka çöZüm bulurum ama haftaya toparlarım diye düşünüyorum
Benim esim de zayif seviyo ama karışmıyo kiloma ben yeterince takıntı yapiyom diye heraldeKız benımkı cok takıntılı kıloya ya.40 kılo olsam yemek ye demez :)))
Sabah granola da yiyebilirsin canim kendin yapiyosun o da cok saglikli benceYulaf bana çok faydalıymış eşim video izletti granola yapacam ara öğünde... Kahvaltıya da bir kere denerim güzel olursa devam ederim olmazsa da başka çöZüm bulurum ama haftaya toparlarım diye düşünüyorum