• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anneme soracağım bakalım biliyorsa bir şey ki bence biliyordur küçükken de böyleydim çünkü ben yemezdim :KK70:
Ben buldum sana kahvalti sevmesen bile ihtiyaçlarini karşılıcak pratik bi kahvalti:deli:
1 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi biraz peynir az süt En Büyük TÜRKİYE hepsini çırp accik yagda arkali önlü pisir yiEn Büyük TÜRKİYE yasasinEn Büyük TÜRKİYEyihhuuuEn Büyük TÜRKİYEharihhaaEn Büyük TÜRKİYE oldu bittiEn Büyük TÜRKİYE

Sabah hemen wc ye gıdıp tartıya koşuyorum sonra hemen bırsey yemıyorum bıraz daha bekliyorum belkı az daha ıner dıye :KK70:oluyor bazen
Ayy hepimiz ayniyik:Dben bekleyemem ama wc sonrasi tarti sonra hemen su icip kahve icerim:kahve:

Ben buldum sana kahvalti sevmesen bile ihtiyaçlarini karşılıcak pratik bi kahvalti:deli:
1 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi biraz peynir az süt En Büyük TÜRKİYE hepsini çırp accik yagda arkali önlü pisir yiEn Büyük TÜRKİYE yasasinEn Büyük TÜRKİYEyihhuuuEn Büyük TÜRKİYEharihhaaEn Büyük TÜRKİYE oldu bittiEn Büyük TÜRKİYE
SchonerDuft SchonerDuft kuzum boyle bi kahvaltiya ne dersin:halay:En Büyük TÜRKİYEyiyin oniiEn Büyük TÜRKİYE

Evet bugun hatta 67 yı gorunce esıme gosterdım uyuyordu yarı açtı gozunu tartıyı soktum gozune:halay:sonra dıom gordunmu kılomu hatırlamıyorum dıyo hahaha:KK45:
Ahahhaahah:D ben yapsam deli msn der esim ve uyumaya devam ederdi:D ama heycanlaniyoh napah eriyoz gunden gune:KK76::KK200:

SchonerDuft SchonerDuft kuzum boyle bi kahvaltiya ne dersin:halay:En Büyük TÜRKİYEyiyin oniiEn Büyük TÜRKİYE
Yulaf bana çok faydalıymış eşim video izletti granola yapacam ara öğünde... Kahvaltıya da bir kere denerim güzel olursa devam ederim olmazsa da başka çöZüm bulurum ama haftaya toparlarım diye düşünüyorum

Yulaf bana çok faydalıymış eşim video izletti granola yapacam ara öğünde... Kahvaltıya da bir kere denerim güzel olursa devam ederim olmazsa da başka çöZüm bulurum ama haftaya toparlarım diye düşünüyorum
Sabah granola da yiyebilirsin canim kendin yapiyosun o da cok saglikli bence:KK200:

Back
X