- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.701
Olur dersen granola barda anlaşalım arada bu şekilde giderimSabah granola da yiyebilirsin canim kendin yapiyosun o da cok saglikli bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur dersen granola barda anlaşalım arada bu şekilde giderimSabah granola da yiyebilirsin canim kendin yapiyosun o da cok saglikli bence![]()
Bugunku menum bıraz saatler garıp oldu
10.00
Bır dılım salam, kaşar ve tb ekmeği
Bır tatlı kaşığı reçel
13.00
Ikı kaşık et
Yarım lavaş
Bıraz yeşil salata
Ara
Bır avuç uzum
Bır bardak tarcınlı sut
Bır kare bitter
17.00
Bır kepçe tavuk çorbası
Bır kaşık et
20.00
Ikı kaşık pırasa
Ikı kaşık turlu
Bır dılım tb ekmk
3 litre su
Bır saat yuruyuş
Afiyet olsun canim arada biskuvi yerine meyve yesen super olcakmis menun![]()
evet oluyorr tabi ki kolay degil bu surecccc sekerpancari atmis okumussundur. Herseyden onemlisi saglikli vermek cnmmSana da mı böyle oldu bir süre sonra
İnsan yoruluyor galiba bir süre sonra diyetten
Bu aralar verdiğim kiloyu o kadar eskisi kadar da takmıyorum aslında kendi kendine gidiyor
Gördüm şimdi amanın neler okuyorum öyle![]()
Kim ban yemiş?
15ine kadar verirsin kuzum
Evet birde ilaç alıyorum bulantı yaptı daha çok tiksinti geldi...resim atarım kaktüs gibi ağaçlarda oluyor görürsen kesinlikle dene ama dikkat et diken kalmamış olsun yoksa halin fena
Patlıcan yenmez mi ya ..
Sporda tam hız devam bakıyorum
Afiyet olsun ama musli bisküvi nasıl bisi
Onun yerine meyve tüketmen daha iyi olur o zaman bu mevsimde mevye çeşitleri çokA 101 de satılıyor canım çok masum Bişi değil Aslı'mda :)
Kas önemli erittittitrmemmmm kaslari sizeben senin bildigin kaptanlara benzemem
![]()
evet oluyorr tabi ki kolay degil bu surecccc sekerpancari atmis okumussundur. Herseyden onemlisi saglikli vermek cnmm
Ben de resim yüklemeye çalışıyordumBu sabah yumurta yedim gidip öğlene kadar yayılabilirim artık![]()
Ben de resim yüklemeye çalışıyordumpeynirli yumurta yiyorum jambon da üstelik
![]()
![]()
FarkındayımSenle hep aynı hallere düşüyoruz farkında mısın
Ben de hindi salam aradım evde ama kalmamış![]()
Farkındayım![]()
bende zula yapmıştım
başka ne yedin tek yumurta mı
Tamam kuzum icinde hersey var granolanin yaninda 1 bardak sütle yersin canim kahvalti istemedigindeOlur dersen granola barda anlaşalım arada bu şekilde giderim![]()
Hahahah zaten özel olduğunu biliyoruz bibikim![]()
Oo supersin bebekkkBu sabah yumurta yedim gidip öğlene kadar yayılabilirim artık![]()
Ayy kahvaltilar yapilmis yumurtali yumurtaliBen de resim yüklemeye çalışıyordumpeynirli yumurta yiyorum jambon da üstelik
![]()
![]()
33 gr Peynirli yumurta (57 gr)Yumurta yedim 1,5
1 dilim ekmek
1 tane yeşil biber
Biraz da kaşar peyniri
Sen neler yedin?![]()
Tamam kuzum icinde hersey var granolanin yaninda 1 bardak sütle yersin canim kahvalti istemediginde![]()
Günaydın söz dinleyen takım üyeleriyiz
Oo supersin bebekkk
Ayy kahvaltilar yapilmis yumurtali yumurtaliafiyet olsun kizlaagg
![]()
Eferin fit kizlarimaGünaydın söz dinleyen takım üyeleriyiz
Granola ya keten tohumu eklesem olur mu ya da keten tohununu nasıl tüketebilirim yoğurt dışında yoğurt yiyemiyorum bu ara
Pancarı durduramıyoruz hızla hedefine koşuyor vooo süpersinGunaydin kizlarr heryerim agriyibuzdolabinin altini falan silip kanepe yerlerini degistirdiydim sabaha ayaklarim ve kollarim nasil agriyooo
ama bu kosusturma iyi geliyo 53.7 ciktim bu sabah
dün 54.3 düm
![]()
Elma ceviz badem kuru kayısı kuru üzüm belki fındık ta eklerim ara öğünde de yerimEferin fit kizlarima![]()
Ekle bence cok guzel olur canim biraz zengin olsun içeriği ceviz badem felan da koy kahvalti ihtiyaçlarini karşılaşın![]()