• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunku menum bıraz saatler garıp oldu
10.00
Bır dılım salam, kaşar ve tb ekmeği
Bır tatlı kaşığı reçel
13.00
Ikı kaşık et
Yarım lavaş
Bıraz yeşil salata
Ara
Bır avuç uzum
Bır bardak tarcınlı sut
Bır kare bitter
17.00
Bır kepçe tavuk çorbası
Bır kaşık et
20.00
Ikı kaşık pırasa
Ikı kaşık turlu
Bır dılım tb ekmk
3 litre su
Bır saat yuruyuş

Menünü beğendim canım

Sana da mı böyle oldu bir süre sonra :ruh:
İnsan yoruluyor galiba bir süre sonra diyetten
Bu aralar verdiğim kiloyu o kadar eskisi kadar da takmıyorum aslında kendi kendine gidiyor
Gördüm şimdi amanın neler okuyorum öyle :KK70:
evet oluyorr tabi ki kolay degil bu surecccc sekerpancari atmis okumussundur. Herseyden onemlisi saglikli vermek cnmm

Kim ban yemiş?
15ine kadar verirsin kuzum

Evet birde ilaç alıyorum bulantı yaptı daha çok tiksinti geldi...resim atarım kaktüs gibi ağaçlarda oluyor görürsen kesinlikle dene ama dikkat et diken kalmamış olsun yoksa halin fena

Patlıcan yenmez mi ya ..
Sporda tam hız devam bakıyorum

Afiyet olsun ama musli bisküvi nasıl bisi

A 101 de satılıyor canım çok masum Bişi değil Aslı'mda :)

Tamam kuzum icinde hersey var granolanin yaninda 1 bardak sütle yersin canim kahvalti istemediginde:KK15:

:KK16::KK15:

Oo supersin bebekkk:rapci::halay:

Ayy kahvaltilar yapilmis yumurtali yumurtali:halay::KK200: afiyet olsun kizlaagg:halay:
Günaydın söz dinleyen takım üyeleriyiz :D
Granola ya keten tohumu eklesem olur mu ya da keten tohununu nasıl tüketebilirim yoğurt dışında yoğurt yiyemiyorum bu ara

Gunaydin kizlarr heryerim agriyi:oha: buzdolabinin altini falan silip kanepe yerlerini degistirdiydim sabaha ayaklarim ve kollarim nasil agriyooo:ruh: ama bu kosusturma iyi geliyo 53.7 ciktim bu sabah:rolleyes: dün 54.3 düm:rolleyes:

Günaydın söz dinleyen takım üyeleriyiz :KK70:
Granola ya keten tohumu eklesem olur mu ya da keten tohununu nasıl tüketebilirim yoğurt dışında yoğurt yiyemiyorum bu ara
Eferin fit kizlarima:KK71: :KK37:
Ekle bence cok guzel olur canim biraz zengin olsun içeriği ceviz badem felan da koy kahvalti ihtiyaçlarini karşılaşın:KK73:

Back
X