- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.721
Ayy benim hep boyle oluyo iniyom iniyom sonra bi birakiyom aliyom hepsiniPancarı durduramıyoruz hızla hedefine koşuyor vooo süpersin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy benim hep boyle oluyo iniyom iniyom sonra bi birakiyom aliyom hepsiniPancarı durduramıyoruz hızla hedefine koşuyor vooo süpersin![]()
Oo super olur cok saglikli bi atıştırmalıkElma ceviz badem kuru kayısı kuru üzüm belki fındık ta eklerim ara öğünde de yerimsağol kuzum
Kız bdv de mı banlandınBenim bacaaam agrioahaha
53 te kalsam bile çok güzel bence kuzum ....Ayy benim hep boyle oluyo iniyom iniyom sonra bi birakiyom aliyom hepsinibu hatayi yapmicam artik indigim kiloyu korumaliyim
saol kuzum
![]()
Oo super olur cok saglikli bi atıştırmalık![]()
günaydın tatlımmmgünaydın kuzucuklaarrrr![]()
cuma günkü kilon kaçtı kuzumGunaydin kizlar
Bugun yıne 81.4 kıloyum
Cumaya zayıflamam lazım
Ikı gun sıkalım dişleri
Hedefim 80.5 kılo ifi
Okıloya ulaşılacakbaşka çare yok
Hadı kızlarrr
Bu hafta birinci olmalıyız
![]()
bdv de ban yemiş evet umarım uzun süreliğine yememiştirKız bdv de mı banlandın
Noldu sana
![]()
günaydın kuzuuuuu hadi inşallahhh az kaldı hedefine ulaşabilirsin diye düşünüyorum benGunaydin kizlar
Bugun yıne 81.4 kıloyum
Cumaya zayıflamam lazım
Ikı gun sıkalım dişleri
Hedefim 80.5 kılo ifi
Hadı kızlarrr
![]()
geçmiş olsun diyin arkadasınızaKız bdv de mı banlandın
Noldu sana
![]()
günaydın bibiğiiimmmm53 te kalsam bile çok güzel bence kuzum ....
günaydın tatlımmm
cuma günkü kilon kaçtı kuzum![]()
Giniydin datlimgünaydın kuzucuklaarrrr![]()
Aynen kuzum 53 ün üstünü görmemeye çalışıcam53 te kalsam bile çok güzel bence kuzum ....
günaydın tatlımmm
cuma günkü kilon kaçtı kuzum![]()
Menünü gormedim sanki kekleri yidin mi yineGunaydin kizlar
Bugun yıne 81.4 kıloyum
Cumaya zayıflamam lazım
Ikı gun sıkalım dişleri
Hedefim 80.5 kılo ifi
Hadı kızlarrr
![]()
zayıfladıkça insan daha çok kilo vermek istiyor dimi ben hep 69 olayım diyordum ama halen kendimi şişko hissediyorum ki üstüme olmayan çok üstüne oturuyor eski pantolonlarımı giymeye başladım onlar bile bollaşmaya başladı anladım kilo vermenin de almanında sınırı yokAynen kuzum 53 ün üstünü görmemeye çalışıcam![]()
Aynen oyle yaa bende bi 59 olsam bu sefer fazla zayiflamak istemiyorum diyodum simdi 54 çıksam cok takinti yapiyorumzayıfladıkça insan daha çok kilo vermek istiyor dimi ben hep 69 olayım diyordum ama halen kendimi şişko hissediyorum ki üstüme olmayan çok üstüne oturuyor eski pantolonlarımı giymeye başladım onlar bile bollaşmaya başladı anladım kilo vermenin de almanında sınırı yok
Bence supeer bi kahvaltisonunda yükleyebildim![]()
Aynen oyle yaa bende bi 59 olsam bu sefer fazla zayiflamak istemiyorum diyodum simdi 54 çıksam cok takinti yapiyorumyaa keske istedigimiz kiloya gelip orda kalsak hic almasak
aslinda ben 51 e inmek istiyorum hamile kalmadan zayiflim ki az kilo aliyim diye
saglikli seyler yiyerek vericem tabi
![]()
Zaten 52 ye inmek amacim ama 50 ye 51 e insem mi diye de düşünmüyo degilimhamilelik için 51 çok değil mi kuzum ya sağlıklı beslenmek 53 te kalmak daha mantıklı geliyor bana fazla zayıflıkta fazla kilo da iyi değil zaten spor yapmayı beslenmeyi bilen birisin çok kilo alacağını sanmıyorum![]()