• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy benim hep boyle oluyo iniyom iniyom sonra bi birakiyom aliyom hepsini:kızgın: bu hatayi yapmicam artik indigim kiloyu korumaliyim:KK71: saol kuzum:KK71:
53 te kalsam bile çok güzel bence kuzum ....

Oo super olur cok saglikli bi atıştırmalık:KK37:
:KK200::KK200:

günaydın kuzucuklaarrrr:KK200::KK200::KK200:
günaydın tatlımmm :KK37:

Gunaydin kizlar
Bugun yıne 81.4 kıloyum
Cumaya zayıflamam lazım
Ikı gun sıkalım dişleri:KK17:

Hedefim 80.5 kılo ifi
Okıloya ulaşılacak:mapus: başka çare yokEn Büyük KK

:KK49::spor::KK73:Hadı kızlarrr
Bu hafta birinci olmalıyız:sampiyon:
:KK75:
cuma günkü kilon kaçtı kuzum :cool:

Gunaydin kizlar
Bugun yıne 81.4 kıloyum
Cumaya zayıflamam lazım

Hedefim 80.5 kılo ifi

günaydın kuzuuuuu hadi inşallahhh az kaldı hedefine ulaşabilirsin diye düşünüyorum ben :rolleyes::rolleyes:

Kız bdv de mı banlandın
Noldu sana
:KK70:
geçmiş olsun diyin arkadasınıza :deli::deli:
ama cok tehlikeli bi davranış ya listede olsaydıda cuma bildirim yapamsaydı :KK12:

53 te kalsam bile çok güzel bence kuzum ....

:KK200::KK200:

günaydın tatlımmm :KK37:

cuma günkü kilon kaçtı kuzum :cool:
günaydın bibiğiiimmmm:KK15:

Gunaydin kizlar
Bugun yıne 81.4 kıloyum
Cumaya zayıflamam lazım

Hedefim 80.5 kılo ifi

Menünü gormedim sanki kekleri yidin mi yine :KK37: bence kek senin kilo vermeni yavaslatiyo canim emziriyosun cok canin cekerse ufak bi parça al ama hergun yime:KK37:
Hadi bakalimmm hedeflere ulaşalım :KK71:

Aynen kuzum 53 ün üstünü görmemeye çalışıcam:KK73:
zayıfladıkça insan daha çok kilo vermek istiyor dimi ben hep 69 olayım diyordum ama halen kendimi şişko hissediyorum ki üstüme olmayan çok üstüne oturuyor eski pantolonlarımı giymeye başladım onlar bile bollaşmaya başladı anladım kilo vermenin de almanında sınırı yok

sonunda yükleyebildim :KK73::KK73:

Eklentiler

• kahvaltım.webp
    kahvaltım.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 24
zayıfladıkça insan daha çok kilo vermek istiyor dimi ben hep 69 olayım diyordum ama halen kendimi şişko hissediyorum ki üstüme olmayan çok üstüne oturuyor eski pantolonlarımı giymeye başladım onlar bile bollaşmaya başladı anladım kilo vermenin de almanında sınırı yok
Aynen oyle yaa bende bi 59 olsam bu sefer fazla zayiflamak istemiyorum diyodum simdi 54 çıksam cok takinti yapiyorum :deli: yaa keske istedigimiz kiloya gelip orda kalsak hic almasak:eek: aslinda ben 51 e inmek istiyorum hamile kalmadan zayiflim ki az kilo aliyim diye:ıslık: saglikli seyler yiyerek vericem tabi:sus:

Aynen oyle yaa bende bi 59 olsam bu sefer fazla zayiflamak istemiyorum diyodum simdi 54 çıksam cok takinti yapiyorum :deli: yaa keske istedigimiz kiloya gelip orda kalsak hic almasak:eek: aslinda ben 51 e inmek istiyorum hamile kalmadan zayiflim ki az kilo aliyim diye:ıslık: saglikli seyler yiyerek vericem tabi:sus:

hamilelik için 51 çok değil mi kuzum ya sağlıklı beslenmek 53 te kalmak daha mantıklı geliyor bana fazla zayıflıkta fazla kilo da iyi değil zaten spor yapmayı beslenmeyi bilen birisin çok kilo alacağını sanmıyorum :KK36:

hamilelik için 51 çok değil mi kuzum ya sağlıklı beslenmek 53 te kalmak daha mantıklı geliyor bana fazla zayıflıkta fazla kilo da iyi değil zaten spor yapmayı beslenmeyi bilen birisin çok kilo alacağını sanmıyorum :KK36:
Zaten 52 ye inmek amacim ama 50 ye 51 e insem mi diye de düşünmüyo degilim:KK47: ama zaten bi kriz gelir bana bir gunde aliveririm:D oyle böyle bi alıp bi verip 52 de tutmaya caliscam kilomu saglikli beslenmeyi birakmicam :rapci:

Back
X