• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o krizler :KK70: :KK70: :KK70: senin listeler 10 numara kuzum
Haftada bir yapcam yine o şoklardan canim :D diyete saglikli beslenmeye tutunma sebebim o haftada 1 ler:D
Kiz ben bu mayali sütü iceli cok enerjik oldum sabahlari kizim 8 de kalkinca yataktan sürünerek kalkardim simdi cok dinc uyaniyorum uyuklamiyorum hic gün icinde de enerjim hep yuksek:oha: tadi igrenc ama olsundu:D

Tabi bana didi:rolleyes: 53.7 yim ya:rolleyes: hadi öc bini:rolleyes:
oooww kesin sana dimiş:KK53::KK53:
daş gibin ana olacaaaannn :KK8: bu sefer fit hamile olcan kesin :KK60: bi tane yanında bi tane göbüşünde:KK8: ooovvv dicikler anaya bak ni gizil:KK8: hiç vücudu bozulmamış :KK8::KK8: nası bakıyo ki kendine acep dicikler:KK8:
ya öf aklım direk hamileliğe gidiyo bnm :D:D

55 msn:ruh: senin hedef 53.0 di dimi hi hiii:KK51:oldu cinim:KK51:
he yaa inmiyo bende cok şeetmiyom acıkcası kaldım böyle :ukala::ukala:

oooww kesin sana dimiş:KK53::KK53:
daş gibin ana olacaaaannn :KK8: bu sefer fit hamile olcan kesin :KK60: bi tane yanında bi tane göbüşünde:KK8: ooovvv dicikler anaya bak ni gizil:KK8: hiç vücudu bozulmamış :KK8::KK8: nası bakıyo ki kendine acep dicikler:KK8:
ya öf aklım direk hamileliğe gidiyo bnm :KK70::KK70:

he yaa inmiyo bende cok şeetmiyom acıkcası kaldım böyle :ukala::ukala:
Öle olacah deaami:rolleyes: artik olabilitesi var hamileligin:KK70: şeyedebilirsin:KK70:
Heycanliyim bu sefer beslenmem cok farkli olacak ve spor hep hayatimda olack:rolleyes:

Öle olacah deaami:rolleyes: artik olabilitesi var hamileligin:KK70: şeyedebilirsin:KK70:
Heycanliyim bu sefer beslenmem cok farkli olacak ve spor hep hayatimda olack:rolleyes:
:KK37::KK37::rolleyes:
evett dikkat ediceksinnn dikkatlicene sporunu yapıcaksıınnn ve mansimum 65kiloynan dogurcaksın :KK71:

Günaydın beli incelecek hatunlar :KK70:
bugün herkeslerde bi iltifatlar :D:D
günaydın bibiğimm :KK36:

Accik dikkat ediyimle inmiyo kiz aldigin kilo oturacak iyce verde kurtul:KK34:
bugün tam edicektm ki baktm anam kahvaltı hazırlamış :confused::confused:

günaydıın böcüküm :KK15::KK15:

Haftada bir yapcam yine o şoklardan canim :KK70: diyete saglikli beslenmeye tutunma sebebim o haftada 1 ler:KK70:
Kiz ben bu mayali sütü iceli cok enerjik oldum sabahlari kizim 8 de kalkinca yataktan sürünerek kalkardim simdi cok dinc uyaniyorum uyuklamiyorum hic gün icinde de enerjim hep yuksek:oha: tadi igrenc ama olsundu:KK70:
maya olduğu için :kusmuk:denemedim bile enerjikliğin başka sebebleri olabilir mi :KK8::KK8::KK8:
kaçamak olmazsa cidden diyete devam etmek çok zor oluyor

waaooow evlenim bende yapcm böyle kahvaltılar şimdi annem kullandırtmıyo o tabaklarını misafr gelincetms :KK70::KK70::KK70:

günaydın bibiğiimmm :KK37::KK3:

hee saaa diiidiiiii cünkü bn hala 55 :confused::confused:

kac kilosun ona göre :KK70::KK70:
benim çeyizde hazırlanan tabağımdı o bizde baklıyatlar süsleme yapılıyor kurdale çatal bardak tabak gibi .. büyük diye kullanıyorum sürekli ... misafir benden kıymetli mi benim kullanmadığı şeyi niye misafir kullanıyor :D ben önce kendim kullanıyorum

aferinnn kizlaaaaar afiyet olsun:KK5:

söz dinleriz biz ama yarının garantisi yok şu an midem :kusmuk:

Menünü gormedim sanki kekleri yidin mi yine :KK37: bence kek senin kilo vermeni yavaslatiyo canim emziriyosun cok canin cekerse ufak bi parça al ama hergun yime:KK37:
Hadi bakalimmm hedeflere ulaşalım :KK71:
Evet cnm
Dun çok iş yaptım
Akşam rahatsizlandım yazamadım
Ama sen de bana böyle şeyler iyi gelıyor
Ikı gun kaldıı:rolleyes:

Back
X