• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yediklerimi yazayim
Sabah erkenden ise geldim kahvalti Burda ederim diye ama okadar yogunduki bisey yiyemedim tek su ictim Saat birbucuk gibi Kantine gittim ordada tavuk gögusu yedim izgara yaninda azbisey sos vardi bide pilav ama ben tabi pilavini almadim tek eti yedim ve minik bi kase karisik yesillik salatasi yani gayet hafif bi ögle yemegi oldu
Ara
bi protein yogurdu yedim nedense cok canim cekti yemekden sonra Tatli niyetine iyi geldi:KK70:

aksamda salatayla gecistirmek istiyorum
Aksam salatana da tavuk yada kofte ekle tam protein gunu ossun:rolleyes:

Supersin canim:halay:yuruyus yapilmis tatli da yenmiyo listeye super bi giris yapacaksin:sampiyon: yarin aksam karbonhidrat da tüketmeyelim eksiler biriksin:rolleyes:bakalim takim ici birinci kim olacak:KK71:bence ben olacammmm:rolleyes:ne kadar da mütevazı bi kaptan:rolleyes::KK70:
Ne kadar da kasli zayif bi kaptan :KK57: :D
Bence Yuzlesmegunu Yuzlesmegunu bırınci olur

( çaktırmadan gaza vermecıler):KK19:

Bende oglen kabak yidim yine, bu kez Bulgurlu :kahve::lülülü::kk77::deli:
Akşama karnıyarık var ben yiyemem. Patlıcan yasak:ruh:

O yuzden kabak mı yıcem yıne
Yoksa kendıme salatamı yapayım

Bugun yulaf ezmesı aldım
Nasıl yıcem onu ben
Napmam lazım:D

Hıc bılmıyrm :oops:

Bende oglen kabak yidim yine, bu kez Bulgurlu :kahve::lülülü::kk77::deli:
Akşama karnıyarık var ben yiyemem. Patlıcan yasak:ruh:

O yuzden kabak mı yıcem yıne
Yoksa kendıme salatamı yapayım

Bugun yulaf ezmesı aldım
Nasıl yıcem onu ben
Napmam lazım:KK70:

Hıc bılmıyrm :oops:
Aksam da protein ye dengelensin bence canim tavuklu salata yoğurt gibi :KK58:
Ayy ben yulaf cok severim:halay: oglen meyve dograyip yogurt koydum ustune de yulaf ezmesi cok guzel oluyo oyle yemek istersen sütle de yiyebilirsin istersen sabah yumurtana ekle ekmek yerine istersen robottan çek un gibi yap sabahlari krep yap:halay:

gecmis olsun canim klimadan falanmi oldu acaba?
spordan sonra olmuştu 2 3 haftadır çekiyorum ...

yediklerimi yazayim
Sabah erkenden ise geldim kahvalti Burda ederim diye ama okadar yogunduki bisey yiyemedim tek su ictim Saat birbucuk gibi Kantine gittim ordada tavuk gögusu yedim izgara yaninda azbisey sos vardi bide pilav ama ben tabi pilavini almadim tek eti yedim ve minik bi kase karisik yesillik salatasi yani gayet hafif bi ögle yemegi oldu
Ara
bi protein yogurdu yedim nedense cok canim cekti yemekden sonra Tatli niyetine iyi geldi:KK70:

aksamda salatayla gecistirmek istiyorum
çok az yemiş olcaksın bugünde ama kilolar gitmiş olcak

Dene bi bak diger sabaha nasil dinc uyanicaksin yoksa bende icmezdim:KK70:
Senin kaçamaklar benimkininn yaninda baya hafif kaliyi:KK70:
deneyim bakim öğğlemezsem iyi :D :D

Aklima ne geldi:KK58: hani spor oncesi yulafli kurabiye yapiom ya onu içim fitle yapsam:KK58:daha cok proteinli olar:rolleyes:
valla süper olur yda kurabiye ile 250 ml içsen arada o da güzel olur

spordan sonra olmuştu 2 3 haftadır çekiyorum ...

çok az yemiş olcaksın bugünde ama kilolar gitmiş olcak

deneyim bakim öğğlemezsem iyi :KK70: :KK70:

valla süper olur yda kurabiye ile 250 ml içsen arada o da güzel olur
Öğğğletiyo acik:D
Sürekli alamiyom ya almisken kurabiyeye katip proteinini cogaltiyim diyom:eğlence:

Back
X