• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim benimde adetim duzensiz olmustu bi ara doktor vermisti iyi geldi ya bna sonra hamile kaldim ztn.cok fazla olmaz ya sokuyir derken az az geliyir ya onu duzenliyor
Düzenli oluyorum ama 3.cü gün bitmiş oluyor benim şubattan bu yana menepozdan çok korkmuştum halende korkuyorum birde çok kalın rahim kanser riski taşıyormuş tırsıyorum işte

SchonerDuft SchonerDuft alıntılar birbirine girmis kiz:deli: yumurtanin yerini ne alir ki bir gün yumurta yesen birgün ceviz ve yagsiz lor eklesen yumurta yerine nasil olur:KK58: lor peynirinin de protein degeri guzeldi

168 boyum bana kac iyi gider:)) baya zayifsin ya
55 de baya zayif olursun canim benim boyda kaldiriyo 55 i aslinda ama ben incecik seviyom acik:KK53: bence 55 e in çünkü diyeti birakinca 1 2 kilo pay birakmak iyi oluyo 56 57 arasi gidip gelirsin tam iyi olur 58 de birakirsan bazen insan kendini durduramadigi zamanlarda kilo artisi oluyo 60 i falan gorme bi daha:olamaz:

SchonerDuft SchonerDuft alıntılar birbirine girmis kiz:deli: yumurtanin yerini ne alir ki bir gün yumurta yesen birgün ceviz ve yagsiz lor eklesen yumurta yerine nasil olur:KK58: lor peynirinin de protein degeri guzeldi
Nasıl alıntı yaptıysam artık :D :D
Yarın öğlen lor yicem bürodakiler börek yicik menemen yapıp içine b.peynir ya da lor ekleyebilirim jambon yemem artık yağsız süt eklerim birde ceviz badem de yerim 1 günü daha kurtarırım sanırım

Düzenli oluyorum ama 3.cü gün bitmiş oluyor benim şubattan bu yana menepozdan çok korkmuştum halende korkuyorum birde çok kalın rahim kanser riski taşıyormuş tırsıyorum işte
Yokya aklina kotu seyler getirme. Iyi dusun iyi olsun cnm. Ins hayirlisiyla biran once hamile kalirsin rahatlar kafan :KK68:

Nasıl alıntı yaptıysam artık :KK70: :KK70:
Yarın öğlen lor yicem bürodakiler börek yicik menemen yapıp içine b.peynir ya da lor ekleyebilirim jambon yemem artık yağsız süt eklerim birde ceviz badem de yerim 1 günü daha kurtarırım sanırım
Evet super olur boyle kuzum yarin persembe:rolleyes:hafif gecsin tabi:rolleyes:

55 de baya zayif olursun canim benim boyda kaldiriyo 55 i aslinda ama ben incecik seviyom acik:KK53: bence 55 e in çünkü diyeti birakinca 1 2 kilo pay birakmak iyi oluyo 56 57 arasi gidip gelirsin tam iyi olur 58 de birakirsan bazen insan kendini durduramadigi zamanlarda kilo artisi oluyo 60 i falan gorme bi daha:olamaz:
Dur korktum slmdi 12 kilo var 55 e bir senede inemem kiz okadar diyete dayanmaz bu bunye :)) kulaga cok hos geliyo 50ler ama kalsin şimdilik :KK61:

Dur korktum slmdi 12 kilo var 55 e bir senede inemem kiz okadar diyete dayanmaz bu bunye :)) kulaga cok hos geliyo 50ler ama kalsin şimdilik :KK61:
Ayy senin hedef 63 muydü kiz ben 58 sandimdi o zmaan 60 a in diyet bitince 1 kilo falan gelse 61 63 arasi gidip gelirsin:KK33:

Kızlar Bişi sorcam ben şimdi teyzemgildeyim buradaki tartı doğru evimdeki biraz fazla gösteriyor napacağım tartı değerlerini
Kendi tartini baz almalisin canim yeni bi tarti alırsan eve o zaman onu onu baz alirsin listeye yaziyoruz tarti degisiminden kilodaki degisim farkini :KK200:

Ben karıştırdım senı benm hedef şimdilik 63 eşim 58 ıstıyor ılk tanıştığımızdakı kılom ondan onun ıstegını yapasım var :21:
Sen simdi 63 e bi in ilk hedefi gormeden gozunde büyür hedef fazlaligi sonra düşürelim bence de senin hedefi:KK8: 58 super olur senin boyuna 58 60 arasi gidip gelir kilonu korusun:KK71:

Back
X