• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol cnm ıcım rahatlıyor
Bundan sonra cok almaz herhalde
Alırsa cok kılolu olur
Allah tarafından dengelenıyor bır sekılde
Total kılosu yaklasık 7 kılo, artık 500 cıvarı alır. Oda bır yasında 11-12 kılo yapar anca normale döner
Of bırden cnm sklıldı ama rahatladım sızle konusunca
Carsamva cocuk de randevumuz var bakalım o ne dıcek
Ben kizimin kilosuna hic bi zaman takilmadim hep de guzel kilodaydi kafana taktikca sütünü etkiler canim görüntüde cok zayif degilde tamamdir:anne:

Teyze ıle kudurmacalar :) tuvalet egıtımı mı verıyorsun? Zor bır surec gerçekten ama kızlar rahat ogrenıyor dıyorlar
Sagol cnm ıcım rahatladı yorumlarınıza
Simdi diyorum ki cis yapalmmi ii -ih hayiyy zorlamayi sevmem hic bir konuda relax anne mod:anne: evet insallah daha rahat olur.

Icin rahat olsun tabi gayet guzel :nazar:

Masallah ya
Nasıl alıştırdın onu oyle
Bızımkı bebekken yerdı severek
Bır kez agır hasta oldu iştahı kesıldı
Şimdi sadece hamur ısı sevıyor
Mesela gecen sulu kofte yaptım ya imkanı yemıyorr :KK43:
Yayla çorbası sehrıye corbası kıymalı makarna boyle seyler yer
Sabah annem borek yaptı ona borek yedı
Ben cok saglikli beslenmesine hep ozen gosterdim canim ekmek yenmez bizim evde aksam sofraya asla ekmek konmaz eskiden kahvaltida yiyodu kizim simdi kahvaltida bile yemiyo hic de ye demiyorum cok yemesi onemli degil benim icin faydali seyler yesin yeter makarna pilav cok nadir piser makarna piserse ya tambugday ya uzum cekirdekli makarna olur ve hep tek cesit yemek olur sofrada sevmese bile mecbur yer yaptigim yemegi insallah bi daha cocugum olursa o da boyle olur:anne: onceden isterdi pilav makarna ekmek yap derdi kizim ama alıştı damak tadi bence artik istemiyo olsa bile cok az yiyo

Simdi diyorum ki cis yapalmmi ii -ih hayiyy zorlamayi sevmem hic bir konuda relax anne mod:anne: evet insallah daha rahat olur.

Icin rahat olsun tabi gayet guzel :nazar:
Yerim civcivi ben:anne: zaten tuvalet egitiminde zorlamaya gelmiyo cocuklar o zaman daha gec alışır tuvalete gidip gelsin bakalim alışır yakinda:KK16:

Gunaydin kizlar ayy ben 300 gr fazla ciktim :silah: bi kıvırcıkın gözü değmiş olabilir mi ki @ParteMoralll :KK70:
54.0 çıktım bugun dün cok spor yaptim kaslar su mu tuttu kine:silah:

Evet doğru cnm
Benm bebeklerım buyuk :) normal üstüler cunku babada bende iriyz kocamanız
Bende bı an kendımı sucladım
Ilk oglum gece durmadan uyanır emerdı
Bu dort saat uyuyor gecen gece altı saat uyudu
Bu konuda ne dıyorsun? Uyandırıp emzırsem mı
Senın fıstık nasıldı geceleri
Gıttıkce azalır kılo alımı zatn. Sık uyanması ıyo bırsey degılkı.benım kızımda ıkıncı ayında 5 saat uyumaya başlamıştı tereddut edıyordum bende uykuda buyutur ama emzırıyordum dayanamayıp zaten uykuda emıp uyuyor tekrar.ama boyle yapınca ılerde cok uyanabılır ıc sesını dınle :))

Mayali süt faydali diye iciyorum canim ozellikle folik asit var diye ama enerji veriyo ve bir sürü vitamin de varmis icinde :halay:
Ayy kuzum ben hic ogle yemegi yemem:oha: bizim evde ogle yemegi adeti yok:KK70: niye bilmiyorum ama oglen yeyince aksam yiyesim gelmiyo benim meyve ve yulafla yapıyorum ogle ogunumu:KK53:
Muz ve kavunu pure yapip icine de ceviz katip dondurdum canim buz gibi yedim :kk77:
Labne cok yakıştı tavuklu mantara canim bayildim ben :kk77: Tavuk gögsünü hafif donken döner gibi ince ince kestim tavaya az yag alip biraz kavurdum sonra icine ince dogranmis mantar ekledim onlari bi guzel kavurdum sarimsak tozu karabiber tuz ekledim iyce kavrulunca 1 dolu yemek kaşığı labne ekledim ve karistirdim iyce karısınca altini kapattim nefissssdi:kk77:
Pancırrr bu mayalı sütü sen mi yapıyorsun yoksa hazır mı satılıyor sen yapıyorsan Nasıl yapıyorsun kuzum ya saç uzatıyor cildi güzelleştiriyor yazmıştın galiba değil mi tam ihtiyacım olan şey saç uzaması :KK52:

Evet doğru cnm
Benm bebeklerım buyuk :) normal üstüler cunku babada bende iriyz kocamanız
Bende bı an kendımı sucladım
Ilk oglum gece durmadan uyanır emerdı
Bu dort saat uyuyor gecen gece altı saat uyudu
Bu konuda ne dıyorsun? Uyandırıp emzırsem mı
Senın fıstık nasıldı geceleri
Benim kizim da 4 kilo dogdu ve hep uyurdu 4 saat falan uyanmazdi gece bende saat kurar 2 saate bi uyandirmadan emzirir yatirirdim bek severim uyyan cocugu kiz ne guel iste:21:

Pancırrr bu mayalı sütü sen mi yapıyorsun yoksa hazır mı satılıyor sen yapıyorsan Nasıl yapıyorsun kuzum ya saç uzatıyor cildi güzelleştiriyor yazmıştın galiba değil mi tam ihtiyacım olan şey saç uzaması :KK52:
Ben yapiyorum canim yarimdan az bardak ılık süte 1 tatli kasigi kuru maya atip karistirip iciyom tadi kötü ama bana acayip bi enerji verdigi icin icmeye devam ediyorum:halay: hee cilde saca tirnaga faydasi cokmus kiz:halay:

günaydın beybileeerrr :KK200:
dün cok işim vardı bugünde var baya ama yine buralardayım bişey olursa seslenin yeter:KK15:
günaydın kuzum:KK200:

Hemsıre bnm tosbıktoyu gorunce sevıyor ıyı dıyor ama ben onu cok kaale almıyorum
Cocuk dr carsamba gıdıcez esas o onemlı bnm ıcın
Aslına bakılırsa bebeklerın ayda 500 gr alması yeterlı goruluyor
Ben sadece kendı oglumdan yola cıkarak pay bıcıyrm. O yuzden az geldı. Bırde dıyet yapınca sucladım kendımı. Sonra dusundum dıyet yapmasam dondurma gomcem kek yıycem sabah patates kızartması yıcem, bu mu faydalı olacak bebege
Ay bılemedım kafam karıstı
Bence ben saglıklı beslenıyrm daha ıyıgıbı gelıyor
Sütüm de var
Senınde kafanı karıstırmıyım sımdıden :)
diyette sağlıklı besleniyorsun bence pişmanlık duyma öğrenyorum bende sizden bişiler :KK200:

Iyiym canm sen nasilsin? Evet geliyorm burdayim da bazen uzaktan takip ediyorum. Kardesm bende misafr kizimla ugrasiyorm zaman bulunca yaziyorm.
Iyi kuzum kuduruyo teyzesiyle senin minik nasillll kilosu bana iyi geldi masallah baya iyi dogmus ve bayada almis az degil suan da takilma sen saglikli besleniyosun suan hem cok kilolu olmasida guzel degil oda saglikli olsun yeter

Suan beynine asiliyorm tamamen bez cikmadi wc gidip geliyoruz yapmasada anlasin diye. Tamamen cikinca bez heryeri bularr artik :KK51:
Sen nasilsin bugun regl sorunu ne oldu
:KK37:
en güzeli sanırım bezli öğretmek .... kolay öğrenecek gibime geliyor
ilaç kullanıyorum daha ne zaman olurum bilmiyorum

Bildirim yapamazda otomatik atıyo öbür haftaya zati:sus: bizim takim isleri otomatik işler :KK70: tememdir :sus:
başka ban yiyen mi oldu takımdan :D

günaydın kuzum:KK200:

diyette sağlıklı besleniyorsun bence pişmanlık duyma öğrenyorum bende sizden bişiler :KK200:

en güzeli sanırım bezli öğretmek .... kolay öğrenecek gibime geliyor
ilaç kullanıyorum daha ne zaman olurum bilmiyorum

başka ban yiyen mi oldu takımdan :KK70:
Yok kiz blackden bahsediyoh:KK70:

Ben yapiyorum canim yarimdan az bardak ılık süte 1 tatli kasigi kuru maya atip karistirip iciyom tadi kötü ama bana acayip bi enerji verdigi icin icmeye devam ediyorum:halay: hee cilde saca tirnaga faydasi cokmus kiz:halay:
Sorduğum iyi olmuş valla kaptanım yoksa 200 gr süte falan yapardım internetteki bilgilere kalsam :deli: sonra da dikemezdim kafaya :KK45:enerji de veriyor demek mükemmel :KK51: lazım bana enerji squata başlayacağım yarın inşallah aslında bugün başlayacaktım da gezmeye gidiyorum olmadı :KK53: kaçla başlanır acep squata sen bilirsin fit bir sporcu olaraktan :KK68:

Ben cok saglikli beslenmesine hep ozen gosterdim canim ekmek yenmez bizim evde aksam sofraya asla ekmek konmaz eskiden kahvaltida yiyodu kizim simdi kahvaltida bile yemiyo hic de ye demiyorum cok yemesi onemli degil benim icin faydali seyler yesin yeter makarna pilav cok nadir piser makarna piserse ya tambugday ya uzum cekirdekli makarna olur ve hep tek cesit yemek olur sofrada sevmese bile mecbur yer yaptigim yemegi insallah bi daha cocugum olursa o da boyle olur:anne: onceden isterdi pilav makarna ekmek yap derdi kizim ama alıştı damak tadi bence artik istemiyo olsa bile cok az yiyo
Valla tebrık ederım
Super yaa cok hosuma gıttı

Back
X