- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.061
iki aylik bebege okadar kilo iyi degilmiki?Tam ıkı
benim arkadasimim bebisi haftaya iki aylik olcak ve suan 3,8 kilo ama o zaten minik dogmustu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki aylik bebege okadar kilo iyi degilmiki?Tam ıkı
57gün kaldı düğüneben nişanı savdım senin yememen gerekiyo daha benim düğüne 1 yıldan fazla vaktim var![]()
57gün kaldı düğünebugün evime gitcem boyası bitmiş mutfak olapları takılmş sevdiceklen kapı kollarını silip yerlerine takcaz ne kadar romantik
![]()
heee anladim dogruya sen izine ayrilmistin taamm canim neyse buhaftalik affediyorum seniyok kız ne mecburu listede değilim ki benama seni mi kırcam tartılırım
da giremeyebilirim sevdiceğim geliyo sabah son 1 günümüz var hep dolu dolu geçirmek istiyorum
![]()
ay kiz cokkkk az kalmisssss hemencik gecer bu ben sana söylim57gün kaldı düğünebugün evime gitcem boyası bitmiş mutfak olapları takılmş sevdiceklen kapı kollarını silip yerlerine takcaz ne kadar romantik
![]()
valla 90 dan sonrasını tutamadım gnler geçiyo sanki hızlandı gibiahhhh ahhhhhbiz ne zaman silcez kapı kollarını ya
57 gün ay nasıl cabuk geçer o yaa bende en son 60tan sayıyodum sonra 30lara düştü zaten 15ten sonra sayamuıyosun
![]()
dimi kuzuuu baya btti gibi bişey olduay kiz cokkkk az kalmisssss hemencik gecer bu ben sana söylim![]()
Yenı evmı aldınız ne guzel ya tatlı telaşeler ben şehır dışına gelın gitmiştim eşim ilgilenmişti çoğu şeyle arada gıdıp alışveriş yapıyorduk cok heyecanlıydı yaa57gün kaldı düğünebugün evime gitcem boyası bitmiş mutfak olapları takılmş sevdiceklen kapı kollarını silip yerlerine takcaz ne kadar romantik
![]()
kiraya bebegiiimm inşallah nasip olurda alırızdaaaYenı evmı aldınız ne guzel ya tatlı telaşeler ben şehır dışına gelın gitmiştim eşim ilgilenmişti çoğu şeyle arada gıdıp alışveriş yapıyorduk cok heyecanlıydı yaa![]()
Hee kiz valla super enerji veriyo kiz ben sabahtan aksama temizlik yapip aksamina spor yaptim 1 saat sen düşünSorduğum iyi olmuş valla kaptanım yoksa 200 gr süte falan yapardım internetteki bilgilere kalsamsonra da dikemezdim kafaya
enerji de veriyor demek mükemmel
lazım bana enerji squata başlayacağım yarın inşallah aslında bugün başlayacaktım da gezmeye gidiyorum olmadı
kaçla başlanır acep squata sen bilirsin fit bir sporcu olaraktan
![]()
O zaman sen yine orda tartil haftaya geri evde tartılırsın zaten listeye girmeden onceki kilo en onemlisiTamam canım gitmiyorum zaten haftaya gireceğim :)
Şıkı yipiyimhep bişiler hep bişilernazarlarımı fışkırtcam size sonunda
![]()
Saol canimmenün güzel canim sevdim labneli mantarli tavuk tarifini isterim
Kiz listeye girmesi icin bildirim yapmali zaten cumaya gelmezse listeye alamayiz yoksa gayet aktif katılıyorum kac gun yedi ki banı
Kesin kivircihinn isidir
kizlar o cok aktif ve takimizda guzel ilerliyo sirf ban yedi diye ileriye atma isini dusunmek lazimdisiplin benim isim cekilin kenara
uyaririz daha dikkatli olsun diye. Ne yani ban yedi diye listede milleti mi atalm
anca surekli oldugu halde olur
![]()
Olsun canim cumaya gore ekside olda istersen persembeleri dinlenme günü yap canim hem kaslar dinlensinArtık ya reglden ya spordan ve kasların yine şişmesinden bilemeyeceğim birinden biri şişirdi bence
Pazartesiye göre eksi çıkamayabilirim![]()
Hoşgeldin canim cok sevindim insallah daha iyi olur herseyGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyet bu arada eve döndüm herşey şimdilik çok güzel gidiyo sabah tartıldım biraz artı gördüm oda kabızlık tan oldugunu düşünüyorum diyete devam inş
Açım pincih ya senkızlaaarrr napıyosunuzz![]()
Akşam annemde makarna yapcakçok şükür yuva kurmak zor yımak çok kolay
yemek yedim 1 çatal makarna 2 bardak ayran 1 salatalık![]()
sen ni yedin
Cnm iyide ben ilk oglumla kiyaslayrak siktim canimiiki aylik bebege okadar kilo iyi degilmiki?
benim arkadasimim bebisi haftaya iki aylik olcak ve suan 3,8 kilo ama o zaten minik dogmustu