• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

57gün kaldı düğüne :sus::sus: bugün evime gitcem boyası bitmiş mutfak olapları takılmş sevdiceklen kapı kollarını silip yerlerine takcaz ne kadar romantik :KK70::KK70:

ahhhh ahhhhh :KK53: biz ne zaman silcez kapı kollarını ya :mad::mad::mad: 57 gün ay nasıl cabuk geçer o yaa bende en son 60tan sayıyodum sonra 30lara düştü zaten 15ten sonra sayamuıyosun :KK70::KK70:

yok kız ne mecburu listede değilim ki ben :KK53: ama seni mi kırcam tartılırım :işsiz::işsiz: da giremeyebilirim sevdiceğim geliyo sabah son 1 günümüz var hep dolu dolu geçirmek istiyorum o_O
heee anladim dogruya sen izine ayrilmistin taamm canim neyse buhaftalik affediyorum seni:D

ahhhh ahhhhh :KK53: biz ne zaman silcez kapı kollarını ya :mad::mad::mad: 57 gün ay nasıl cabuk geçer o yaa bende en son 60tan sayıyodum sonra 30lara düştü zaten 15ten sonra sayamuıyosun :KK70::KK70:
valla 90 dan sonrasını tutamadım gnler geçiyo sanki hızlandı gibi :D:D hemencik geçsene evlensek artıkın :D
ay kiz cokkkk az kalmisssss hemencik gecer bu ben sana söylim:KK70:
dimi kuzuuu baya btti gibi bişey oldu :D esyalarım gelcek yerleşcek başka bi işimiz kalmadı bide gelinlikle damatlık işte sonra el el üstünde beklicez günler geçsin diye :D:D

57gün kaldı düğüne :sus::sus: bugün evime gitcem boyası bitmiş mutfak olapları takılmş sevdiceklen kapı kollarını silip yerlerine takcaz ne kadar romantik :KK70::KK70:
Yenı evmı aldınız ne guzel ya tatlı telaşeler ben şehır dışına gelın gitmiştim eşim ilgilenmişti çoğu şeyle arada gıdıp alışveriş yapıyorduk cok heyecanlıydı yaa :KK200:

Yenı evmı aldınız ne guzel ya tatlı telaşeler ben şehır dışına gelın gitmiştim eşim ilgilenmişti çoğu şeyle arada gıdıp alışveriş yapıyorduk cok heyecanlıydı yaa :KK200:
kiraya bebegiiimm inşallah nasip olurda alırızdaaa :KK200:
valla biz aynı şehirde aynı ilçedeyiz ama bizimde nişanlım ilgileniyo :D:D bana foto atıyo ben al diyorum alıyo :KK53:

Sorduğum iyi olmuş valla kaptanım yoksa 200 gr süte falan yapardım internetteki bilgilere kalsam :deli: sonra da dikemezdim kafaya :KK45:enerji de veriyor demek mükemmel :KK51: lazım bana enerji squata başlayacağım yarın inşallah aslında bugün başlayacaktım da gezmeye gidiyorum olmadı :KK53: kaçla başlanır acep squata sen bilirsin fit bir sporcu olaraktan :KK68:
Hee kiz valla super enerji veriyo kiz ben sabahtan aksama temizlik yapip aksamina spor yaptim 1 saat sen düşün :halay: Sadece squat yapacaksan squat takvimleri var kuzum onu yap 50 den basliyo yavas yavas çoğalıyo ben ilk squata o takvimlerle basladim:KK16:

:dua::dua:

Kesin kivircihinn isidir:işsiz:

kizlar o cok aktif ve takimizda guzel ilerliyo sirf ban yedi diye ileriye atma isini dusunmek lazim:işsiz: disiplin benim isim cekilin kenara:işsiz: uyaririz daha dikkatli olsun diye. Ne yani ban yedi diye listede milleti mi atalm:KK12: anca surekli oldugu halde olur:mapus::mapus:
Kiz listeye girmesi icin bildirim yapmali zaten cumaya gelmezse listeye alamayiz yoksa gayet aktif katılıyorum kac gun yedi ki banı:silah:

Artık ya reglden ya spordan ve kasların yine şişmesinden bilemeyeceğim birinden biri şişirdi bence :ruh:

Pazartesiye göre eksi çıkamayabilirim :ruh:
Olsun canim cumaya gore ekside olda istersen persembeleri dinlenme günü yap canim hem kaslar dinlensin:KK15:

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyet bu arada eve döndüm herşey şimdilik çok güzel gidiyo sabah tartıldım biraz artı gördüm oda kabızlık tan oldugunu düşünüyorum diyete devam inş
Hoşgeldin canim cok sevindim insallah daha iyi olur hersey:KK68: devam mi takima:KK23:

iki aylik bebege okadar kilo iyi degilmiki?

benim arkadasimim bebisi haftaya iki aylik olcak ve suan 3,8 kilo ama o zaten minik dogmustu
Cnm iyide ben ilk oglumla kiyaslayrak siktim canimi
Saglik ocaginda asimiz vardi bugun
Carsamba cocuk dr kontrolumuz var
Onunla konusuruz bakalim
Bnm tosudukun kilosu ayina gore cok bile :) biz iri bi aileyiz bebistolar buyuk cok :)

Back
X